fbpixel

Search icon
Search
GTC goes 50: Ένα δείπνο γενεθλίων «έκπληξη» για τον Γεώργιο Καράμπελλα
PEOPLE & MOMENTS

GTC goes 50: Ένα δείπνο γενεθλίων «έκπληξη» για τον Γεώργιο Καράμπελλα

Ξεχωριστοί καλεσμένοι και φοβερή διακόσμηση


Στον εξωτερικό χώρο του all time classic αγαπημένου εστιατορίου του «Blue Pine» στην Κηφισιά, και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ο Γεώργιος Καράμπελλας έσβησε τα κεριά της τούρτας για τα πεντηκοστά του χρόνια, σε ένα δείπνο-έκπληξη, ανάμεσα σε λίγους κι εκλεκτούς φίλους. 

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, διακοσμημένο με ανθοσυνθέσεις από την εταιρία Neda Decorations, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ειδικά διαμορφωμένο μενού για τη βραδιά και να ευχηθούν στον πολυτάλαντο και άκρως δημιουργικό εορτάζοντα. Υπέρλαμπρη η σύζυγός του Μαρίνα Κουταρέλλη, με την εκπληκτική χρυσή δημιουργία MI-RO, ήταν άψογη οικοδέσποινα. 

bp-52.jpg
Γεώργιος Καράμπελλας, Μαρίνα Κουταρέλλη, Δημήτρης Μαστρόκαλος
Highlight της βραδιάς η γενέθλια τούρτα, απόλυτα ταυτισμένη με την πολυσχιδή προσωπικότητα του Γεωργίου Καράμπελλα, βασισμένη σε ένα concept του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη.
bp-55.jpg
Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Γεώργιος Καράμπελλας

Mε πολύ χαμόγελο και κέφι οι εκλεκτοί καλεσμένοι τίμησαν τον εορτάζοντα, ενώ οι φωτογραφίες δεν έλειψαν προκειμένου όλοι τους να έχουν μερικά μοναδικά στιγμιότυπα να θυμούνται από την λαμπερή βραδιά. Περιτριγυρισμένος από αγπαημένους φίλους και συνεργάτες, ο ίδιος δε μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό, αλλά και τη χαρά του για τις υπέροχες ευχές που δέχτηκε. 

Ο Γεώργιος Καράμπελλας είναι ένας peripatetic concept maker που μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Σκύρο, την Αθήνα και όλο τον κόσμο. Με μια εμπειρία 25 ετών ως creative director/curator αναλαμβάνει concepts για projects που αφορούν όλο το φάσμα του σύγχρονου lifestyle από τη διαφήμιση και τα περιοδικά μέχρι το design και τη μόδα. Τελευταίο του project, που μόλις ξεκίνησε, σε συνεργασία με τον Best Radio 92,6, το «The Travel Manifesto», μια σειρά ραδιοφωνικών fillers για το ταξίδι, που μεταδίδονται σε καθημερινή βάση, εμβόλιμα στη ροή του προγράμματος.

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Μαρίνα Κουταρέλλη, Γεώργιος Καράμπελλας

Φωτογραφία: Παναγιώτης Μαυρομάτης