fbpixel

Search icon
Search
Golden Wishlist: Οι «κανόνες» ομορφιάς και ευεξίας του καλοκαιριού
MAGAZINE

Golden Wishlist: Οι «κανόνες» ομορφιάς και ευεξίας του καλοκαιριού

Αντλήστε έμπνευση!


Less is more

dior.webp
Dior ss22

Πλέον, μπορείτε να πείτε «αντίο» στο concealer, μιας και, σύμφωνα με όσα είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, φαίνεται να είναι περιττό! Στις πασαρέλες, πολλοί σχεδιαστές ανέδειξαν τους μαύρους κύκλους, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο βάση στη φυσική ομορφιά. Τώρα, αν είστε φαν του συγκεκριμένου προϊόντος, μπορείτε απλά να μειώσετε την ποσότητά του. Πολλές φορές, μια δυνατή στρώση και η λάθος απόχρωση, αντί να καλύπτουν δυσχρωμίες και μαύρους κύκλους, τονίζουν περισσότερο τις ατέλειες.

The hydration savor

shutterstock-1847130478.jpg

Αν νιώθετε πως η κρέμα ημέρας που χρησιμοποιείτε δεν είναι αρκετά ενυδατική και δε σας καλύπτει, χρησιμοποιήστε αρχικά ένα λαδάκι προσώπου πάνω σε νωπό δέρμα. Αφήστε το να απορροφηθεί και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας.

Eyes say it all

shutterstock-1890090433.jpg

Να ενυδατώνετε πολύ καλά την επιδερμίδα σας και ειδικά το σημείο κάτω από τα μάτια! Το δέρμα στη συγκεκριμένη περιοχή είναι πιο λεπτό από ό,τι στο υπόλοιπο πρόσωπο και συνεπώς πιο ευαίσθητο, οπότε απαιτεί ακόμη περισσότερη φροντίδα. Η κρέμα ματιών με βιοπεπτίδια από την Tzimas Cosmetics ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου κι αναπλάθει.

A tip to remember 

shutterstock-1861204876.jpg

Στους αγκώνες και τα γόνατα δεν υπάρχουν σμηγματογόνοι αδένες, γι’ αυτό και το δέρμα εκεί σκληραίνει κι αποκτά πιο σκούρο χρώμα εύκολα. Μπορεί τα απλά ενυδατικά προϊόντα να μη βοηθούν στη βελτίωση της εμφάνισής του, όμως μια σειρά από θεραπείες απολέπισης κι ενυδάτωσης σε βάθος μπορούν να χαρίσουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Mediterranean Yumminess

3-cSpri.jpg

Σχεδιάστε το Σαββατοκύριακό σας στην εντέλεια με μια γευστική εμπειρία που θα θυμάστε, στο Daios Luxury Living Bar and Restaurant, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Ο εφευρετικός σεφ Σωτήρης Αραμπίδης κι η εξαιρετική ομάδα του φέρνουν γεύσεις της Μεσογείου, αξιοποιώντας τα καλύτερα ελληνικά τοπικά προϊόντα. Εκεί, βρήκα από τα πιο νόστιμα πιάτα που δοκίμασα τελευταία!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2022