fbpixel

Search icon
Search
Golden List: 4+1 μοναδικές προτάσεις για έναν αξέχαστο Δεκέμβριο
MAGAZINE

Golden List: 4+1 μοναδικές προτάσεις για έναν αξέχαστο Δεκέμβριο

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου


Μοναδικές απολαύσεις και όμορφες, «ζεστές» στιγμές χαρακτηρίζουν αυτήν την εποχή του χρόνου. Ο Δεκέμβριος, ο πιο cozy και λαμπερός μήνας του χρόνου έφτασε και οι παρακάτω ξεχωριστές προτάσεις θα σας κάνουν να τον χαρείτε περισσότερο. 

The Art of Gifting

Ποτέ μην υποτιμήσετε την αξία που έχει ένα δώρο, μικρό ή μεγάλο, γιατί θα είναι πάντα η κίνηση που θα μετράει. Ότι κάποιος σας θυμήθηκε, κάποιος σας έχει αγαπήσει πραγματικά για να σας χαρίσει λίγο από τον χρόνο του να διαλέξει κάτι που εσείς αγαπάτε. Και θεωρώ ακόμη πιο υπέροχο το να αγοράζεις κάτι σ’ ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που ξέρεις πως το θέλει, αλλά δε θα το έπαιρνε από μόνο του.

gifting-gl-ho15.jpg
Tommy Hilfiger

Cashmere Dreams

Οι κασμιρένιες κάλτσες κάνουν πράγματι τη ζωή ομορφότερη κι εγώ το γιορτάζω κάθε φορά που έρχεται η εποχή τους. Η απαλότητα, η ζεστασιά και η υπέροχη ποιότητά τους, δε σε προδίδουν ποτέ. Επιλέξτε τες με loafers και sneakers ή να αποκαλύπτονται μέσα από ψηλές μπότες για μία επιπλέον δόση πολυτέλειας στα καθημερινά looks σας.

Nourish Your Body

Ήρθε η ώρα να φροντίσετε τους αγκώνες σας και τα γόνατά σας, σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου. Πλέον, στη βιομηχανία του skincare, η αντιγηραντική περιποίηση του δέρματος έχει προχωρήσει και κάτω από τον λαιμό. Υπάρχει, λοιπόν, ένα πολύ μεγάλο κύμα ενδιαφέροντος για το τι μπορεί να γίνει ώστε να βελτιωθεί η επιδερμίδα στο σώμα για μια συνολική νεανική εμφάνιση. Παλιότερα, ένα καθαρό, ενυδατωμένο σώμα που μοσχοβολούσε ήταν αρκετό. Όχι, όμως, πια. Τώρα, η ιστορία έχει αλλάξει. Δώστε, λοιπόν, τόση αγάπη στο δέρμα του σώματός σας όση και στου προσώπου σας.

shutterstock-2180493559.jpg

Creative Storage

Αν θέλετε να προσθέσετε κομψότητα στη διακόσμηση του σπιτιού σας, ενώ παράλληλα αναζητάτε και μια πρακτική κι έξυπνη λύση αποθήκευσης, τα διακοσμητικά σετ κουτιών σε μορφή βιβλίων είναι ιδανικά. Τα καλύτερα τα έχω βρει στο ζαχαροπλαστείο του Μουρούζη και στο Etsy!

Life’s Notebook

Οι καθημερινές εμπειρίες μας πρέπει να γίνονται πυξίδα στη ζωή μας και να μας βοηθούν να αγκαλιάζουμε τις αυθεντικές χαρές. Κάποια μικρά πράγματα έχουν τελικά τεράστιο αντίκτυπο στην ψυχολογία μας. Μια ταινία που θα τη θυμόμαστε για πάντα, αυτή που θα μας αγγίζει για τους δικούς της λόγους, ένα τραγούδι του Sinatra, της Ella Fitzgerald… Καταγράψτε όλες αυτές τις μικρές, καθημερινές σας στιγμές. Οφείλω να το παραδεχτώ πως είναι κάτι που ούτε κι εγώ το κάνω, αλλά σκοπεύω να το ξεκινήσω άμεσα. Γιατί μόνο έτσι αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τι έχει πραγματικό νόημα για εσένα.

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023