fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Golden Hour: Πώς να φορέσετε το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Το πορτοκαλί κάνει τέλεια αντίθεση με τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα


Golden Hour: Πώς να φορέσετε το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Είτε είστε φανατική fashion lover είτε απλά επιλέγετε να ενημερώνεστε για τις τάσεις, θα έχετε αντιληφθεί ότι τη φετινή σεζόν κυριαρχούν τα έντονα και φωτεινά χρώματα. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι οι πασαρέλες γέμισαν από bold tones, τα οποία δε βλέπαμε την ώρα να τα εντάξουμε στα καθημερινά μας σύνολα. Αυτές οι χρωματικές «εκρήξεις» δεν έχουν όρια και σύνορα αφού ξεκινάνε από τα pastels και φτάνουν μέχρι τα neon και αποτελούν μία ιδανική ευκαιρία να για να απογειώσετε την ψυχολογία και τη διάθεση σας.

orange-1.jpg

Ένα από τα μεγαλύτερα trends είναι τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και πιο συγκεκριμένα το πορτοκαλί. Το είδαμε να πρωταγωνιστεί σε πολλές συλλογές διάσημων οίκων, όπως είναι ο Versace, MSGM αλλά και Brandon Maxwell. Από την άλλη πλευρά και οι διάσημες fashionistas το επιλέγουν πολύ συχνά για τις εμφανίσεις τους, δίνοντας ένταση και στιλ στην εικόνα τους.

Για όλες εσάς που λατρεύετε τα χρώματα και θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλους τους μοντέρνους τρόπους για να το εντάξετε στα day to night look σας.

1.One piece: Αν δεν είστε εξοικειωμένες με τις έντονες αποχρώσεις αλλά θέλετε να πειραματιστείτε, τότε δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος από το να διαλέξετε ένα κομμάτι στην απόχρωση που σας αρέσει. Τα φορέματα είναι η πιο συχνή και ασφαλής επιλογή.

orange-2.jpg

2.Neutrals: Πολλές φορές ένα κομμάτι είναι αρκετό για να κάνετε τη διαφορά. Χρησιμοποιήστε ως βάση το πορτοκαλί σας σχέδιο, όπως ένα παντελόνι και συνδυάστε το με ουδέτερες αποχρώσεις. Το λευκό είναι η πιο φωτεινή και όμορφη επιλογή. Προτιμήστε ένα white t-shirt, το οποίο θα λειτουργήσει συμπληρωματικά και δε θα «κλέψει» καθόλου από τη λάμψη του orange item.

3.Swimwear: Δε γίνεται να μιλάμε για καλοκαίρι και να μην αναφερθούμε στο απόλυτο must have, τα μαγιό. Είτε προτιμάτε τα bikinis είτε τα ολόσωμα μη διστάσετε να επενδύσετε σ’ ένα πορτοκαλί. Εκτός του ότι θα εντυπωσιάσετε από την πρώτη στιγμή και θα μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα, θα κάνετε μία καταπληκτική αντίθεση με την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα, η οποία θα φαίνεται πιο έντονη.

4.Αντιθέσεις: Το πορτοκαλί είναι το κατάλληλο χρώμα σε περίπτωση που σας αρέσουν οι αντιθέσεις. Ταιριάζει με πλήθος εξίσου έντονων αποχρώσεων, όπως είναι το ροζ, το φούξια που ανήκουν στην ίδια οικογένεια αλλά και με το πράσινο, το μπλε και το κίτρινο. Διαλέξτε όποια σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο και ετοιμαστείτε να «κλέψετε» τις εντυπώσεις.

orange-3.jpg

5.All the way: Αν ανήκετε στους τολμηρούς, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε ένα πορτοκαλί σύνολο head to toe. Έχετε τη δυνατότητα να το πετύχετε, επιλέγοντας ένα κοστούμι ή ακόμα και ένα σύνολο διαφορετικών αποχρώσεων. Διατηρήστε τα παπούτσια σας σε ουδέτερους τόνους, όπως το λευκό και προσθέστε χρυσά, glam κοσμήματα.

6.Accessories: Για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να ακολουθούν τις τάσεις με διακριτικό τρόπο, τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα θα τις δώσουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται. Τόσο τα παπούτσια όσο και η τσάντα έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν τη δυναμική και την ένταση που χρειάζεται ένα σύνολο. Πορτοκαλί espadrilles, bags αλλά και σκουλαρίκια θα σας βοηθήσουν να εντάξετε το πορτοκαλί στις εμφανίσεις σας.

1

Ruffled tiered poplin long dress

Self Portrait, Luisaworld.com BUY HERE

2

Stretch cotton satin trousers

Max Mara BUY HERE

3

Bikini

Stefani Fragista BUY HERE

4

Colorblocked jumpsuit

Stelios Koudounaris, Mosty.com BUY HERE

5

Espadrilles

See by Chloé, Kalogirou BUY HERE

6

Le Bambino Medium leather shoulder bag

Jacquemus, Mytheresa.com BUY HERE

7

Unicorn Rainbow 14-karat gold and enamel earrings

Fry Powers, Net-a-porter.com BUY HERE

8

Anthemio Printed cocktail dress

Ancient Kallos BUY HERE

9

Techno taffeta midi skirt

MAX&Co BUY HERE