fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Golden Beauty: Αυτά είναι τα beauty products που θα σας χαρίσουν βαθύ και μακροχρόνιο μαύρισμα

Η Lancaster γίνεται ο πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού


Golden Beauty: Αυτά είναι τα beauty products που θα σας χαρίσουν βαθύ και μακροχρόνιο μαύρισμα

Ξεκινώντας να γράφει ιστορία στον κόσμο της Κοσμετολογίας από το 1946, όταν ιδρύεται στο Μονακό από τους Georges Wurz και Dr Eugene Frezzatti, η Lancaster θέτει τους νέους κανόνες της ομορφιάς. Το 1971, λανσάρει την πρώτη σειρά αντηλιακών, με την εμβληματική πορτοκαλί συσκευασία,

το 1976, εισάγει τη ρετινόλη ως βασικό συστατικό στα προϊόντα της, ενώ πρωτοπορεί με το καινοτόμο Heliotan Tan Deepener το 1986, την πρώτη «μαρμελάδα» για εξωτικό μαύρισμα διαρκείας. Δύο χρόνια μετά, αναπτύσσει την ιδέα “less exposure, more tan”, συνδυάζοντας την προστασία από τον ήλιο και το έντονο μαύρισμα, ενώ τη δεκαετία του ’90, υιοθετεί το οξυγόνο στις συνθέσεις της, με τη σειρά Skin Oxygen. Φέτος, ανακηρύσσεται #1 sun care brand της Ευρώπης, χάρη στα clean & ocean friendly αντηλιακά της, με στόχο την προστασία των ακτών.

The Philosophy 

Έρευνα, τεχνογνωσία, καινοτομία, προστασία, διαχρονική ομορφιά: πέντε κορυφαίες ποιότητες, που συνθέτουν τη φιλοσοφία της Lancaster. Και στην καρδιά όλων, η δύναμη του ήλιου, πηγή απόλαυσης και μιας λαμπερής εικόνας. Με την επιστήμη του φωτός να διασφαλίζει την ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας και τον συνδυασμό της με την πρωτοποριακή full light τεχνολογία, το αποτέλεσμα είναι ένα απόλυτα υγιές και βαθύ μαύρισμα. Οι πρωτοποριακές φόρμουλες ολοκληρώνονται με τη χρήση δραστικών συστατικών, όπως η ρετινόλη, το οξυγόνο και τα αντιοξειδωτικά, με αποκορύφωμα την υψηλή αντιγηραντική τεχνολογία της Επιγενετικής.

The Sun Technology 

Το μυστικό πίσω από κάθε αντηλιακό Lancaster είναι ο ενεργοποιητής μαυρίσματος, μ’ εκχυλίσματα πορτοκαλιού, καφέ και Buriti oil, πλούσια σε καροτενοειδή, με αντιοξειδωτικές και μαλακτικές ιδιότητες. Όσο για την τέλεια λάμψη που χαρίζουν, υπεύθυνη είναι η φόρμουλα Tan Inhibitor Complex, ένας συνδυασμός γλυκόριζας, κόκκινων φυκών και μαργαρίτας. Χάρη στη full light τεχνολογία, αποτρέπουν την εμφάνιση κηλίδων και παρέχουν ισχυρή αντιγηραντική δράση.

The Sunscreen Products

Η μεγάλη ποικιλία της σειράς Sun Care, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέρει maximum προστασία από τις ακτίνες UVΑ και UVB, εξασφαλίζοντας το απόλυτο μαύρισμα. Σε μορφή spray -ανθεκτικά στο νερό- , με χρώμα για τις ατέλειες, face bronzers για glowing αποτέλεσμα, after sun και self tanning προϊόντα, οι summer προτάσεις της θα γίνουν οι σύμμαχοι ομορφιάς σας κι αυτό το καλοκαίρι.

1

Sun Beauty Comfort Milk SPF 50

Αντηλιακή λοσιόν σώματος με υψηλό δείκτη προστασίας για χρυσαφένιο μαύρισμα.

2

Sun Beauty Comfort Cream SPF 50

Υψηλή προστασία και ομοιόμορφο μαύρισμα στο πρόσωπο, χάρη στις τεχνολογίες Tan Activator και Full Light.

3

Golden Tan Maximizer After Sun Serum

Ορός για το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, που καταπραϋνει το δέρμα, παρατείνοντας το μαύρισμα έως κι έναν μήνα, χάρη στο Buriti oil και το Tan Activator Complex.

4

Golden Tan Maximizer After Sun Lotion

Λοσιόν προσώπου και σώματος, που ηρεμεί την επιδερμίδα, με το Buriti oil και την Tan Activator Complex τεχνολογία να χαρίζουν μαύρισμα διαρκείας.