fbpixel

Search icon
Search
Γνωρίστε την ολοκληρωμένη σπουδαστική εμπειρία για ένα λαμπρό μέλλον
LIFE & CAREER

Γνωρίστε την ολοκληρωμένη σπουδαστική εμπειρία για ένα λαμπρό μέλλον

Το ανανεωμένο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί το ιδανικό σημείο για να αρχίσετε την καριέρα σας


Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μέσα από μια διαδρομή μισού αιώνα θεωρείται πλέον ως το εκπαιδευτικό ίδρυμα που αναβαθμίζει τον θεσμό της ιδιωτικής μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέροντας βαθιά γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, αλλά και σύνδεση με την αγορά εργασίας. Άλλωστε, το πρακτικό κομμάτι ενός αντικειμένου σπουδών και η μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση είναι θέματα μείζονα για κάθε σπουδαστή με όνειρα και στόχους για το μέλλον. Έτσι, αντιλαμβανόμενο πλήρως τις ανάγκες της κοινωνίας και τα θέλω της σύγχρονης αγοράς εργασίας, το εκπαιδευτικό ίδρυμα άλλαξε πρόσφατα σελίδα και επαναπροσδιορίστηκε ως ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχοντας ως κεντρικό άξονα μία συνολική εμπειρία 360 μοιρών, με στόχο τη δημιουργία όχι μόνο άρτια καταρτισμένων επαγγελματιών, αλλά και ολοκληρωμένων ανθρώπων, μέσω της πλήρους βιωματικής εκπαίδευσης. 

Ας γνωρίσουμε, όμως, λίγο καλύτερα τα συστατικά που συνιστούν την πιο ολοκληρωμένη σπουδαστική εμπειρία της αγοράς. Δεδομένου ότι η περίοδος εγγραφής σε πολλά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια έχει ήδη ξεκινήσει και οι στόχοι για το μέλλον επαναπροσδιορίζονται, είναι καλό να έχετε κατά νου μια πρωτοποριακή πρόταση, η οποία μπορεί να σας δώσει τα εφόδια για να φτάσετε στην κορυφή!

delta-360-eggrafes.JPG

Η Φιλοσοφία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Μέσα από μία ολοκληρωμένη σπουδαστική εμπειρία τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δημιουργούν τους επαγγελματίες του μέλλοντος, αλλάζοντας δραστικά την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση. Το τρίγωνο, μία θεμελιώδης φόρμα και ένα δυναμικό πεδίο ενέργειας σε συνδυασμό με την πυραμίδα, ένα σύμβολο αρμονίας και σύνδεσης μεταξύ του ανθρώπου και του περιβάλλοντος και το δέλτα, που συμβολίζει το δίκτυο των ιδρυμάτων που συνεχώς διευρύνεται σε όλη την Ελλάδα, δημιουργούν μία εξαίσια τριγωνική σχέση μεταξύ των σπουδαστών, των καθηγητών και της ίδιας της σχολής. 

Το νέο σύμβολο, το Δ 360, εμπεριέχει όλες τις αξίες που πρεσβεύει η Σχολή. Επιπλέον, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει δοθεί προτεραιότητα στην ποιότητα των δομών και στην αρτιότητα της υλικοτεχνικής υποδομής, με συνεχείς επενδύσεις σε νέες εγκαταστάσεις και εξοπλισμούς που ξεπερνούν κατά πολύ τις τυπικές απαιτήσεις. Οι εργαστηριακοί χώροι και οι αίθουσες διδασκαλίας διακρίνονται από ιδανικές συνθήκες, με όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα και τον απαιτούμενο εργαστηριακό εξοπλισμό για τη διεξαγωγή του μαθήματος.

mg-1546.JPG
mg-1553.JPG
mg-1557.JPG
2 σημεία ορίζουν μία ευθεία, 3 σημεία ορίζουν το μέλλον σου

Οι ειδικότητες που θα συναντήσετε στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι οι εξής: ΓαστρονομίαΤουρισμόςΜηχανολογίαΟικονομία & ΔιοίκησηΜΜΕ & ΉχοςΠληροφορική & ΗλεκτρονικάΥγεία & ΑθλητισμόςΜόδα & ΟμορφιάPerformingArtsΠροσχολική ΑγωγήΕφαρμοσμένες Τέχνες και Αγροτική Κατάρτιση.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τη λειτουργία του με καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, που προσέφεραν αξιοσημείωτη επαγγελματική κατάρτιση σε πανελλαδικό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της πρωτοπορίας που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει ήταν η εισαγωγή για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα των ειδικοτήτων Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Chef το 1998 και Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής το 2001, οι οποίες απετέλεσαν σημείο αναφοράς για τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Σήμερα, αποτελεί τη Μητρόπολη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 συγκεντρώνοντας καίρια τμήματα της κεντρικής διοίκησης και καλύπτοντας παράλληλα τις εκπαιδευτικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα πάντα με γνώμονα την ποιότητα στην εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση. Απώτερος στόχος; Η στελέχωση της αγοράς εργασίας με εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διαθέτει τρία κτίρια στο κέντρο της πόλης και επενδύει συνεχώς σε αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και εξοπλισμούς τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας στους σπουδαστές ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης. Επιπλέον, στα κτίρια αυτά συγκεντρώνονται τα γραφεία της διοίκησης για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών και των ενδιαφερομένων, τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια των ειδικοτήτων και σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας πολλαπλών χρήσεων.

iekdelta-81UBr.jpg

Σε άλλες πόλεις

Ιωάννινα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία πενήντα ετών στην ιδιωτική επαγγελματική εκπαίδευση, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πόλη των Ιωαννίνων το 2014. Με κύριο άξονα την ποιότητα στην εκπαίδευση, λειτουργεί καλύπτοντας τις ανάγκες της Βορειοδυτικής Ελλάδας για αναβαθμισμένη επαγγελματική κατάρτιση. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων διαθέτει δύο κτίρια στα κεντρικότερα σημεία της πόλης και επενδύει συνεχώς σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμούς,  προσφέροντας στους σπουδαστές ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης.

Πάτρα

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας άνοιξε τις πύλες του το 2017 ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Δυο υπερσύγχρονα κτίρια 10 ορόφων συνολικά φιλοξενούν εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας 80 ειδικοτήτων, δίνοντας νέα πνοή στο κέντρο της Πάτρας και δημιουργώντας μία κοιτίδα νεολαίας, τόσο από την αχαϊκή πρωτεύουσα, όσο και από τις όμορες περιοχές της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας.

Καλαμάτα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360, ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πόλη της Καλαμάτας τον Μάιο του 2018, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Στο υπερσύγχρονο κτίριο λειτουργούν 12 τομείς σπουδών, δίνοντας νέα πνοή στην πόλη της Καλαμάτας και δημιουργώντας μια κοιτίδα νεολαίας στο νότιο τμήμα της Πελοποννήσου.

O Eκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί το σημείο αναφοράς μίας ολοκληρωμένης και συνεχούς εξέλιξης που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες επιτυχίας για όσους θέλουν να κάνουν αυτό που αγαπούν. Είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στον κόσμο που ζείτε και σε αυτόν που θέλετε να ανοιχτείτε! Οι δομές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα και Καλαμάτα, με ενεργές περισσότερες από 80 ειδικότητες, είναι έτοιμες να υποδεχτούν τη νέα γενιά σπουδαστών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.iekdelta360.gr 

adv

GLOW LOVES

Στο μπάνιο με την Anastasia Beverly Hills
VIDEO

Στο μπάνιο με την Anastasia Beverly Hills