fbpixel

Search icon
Search
Γνωρίζατε ότι μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ & τις πιο λαχταριστές γευστικές προτάσεις ακόμη και στο σπίτι;
LET'S BOOST YOU UP

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ & τις πιο λαχταριστές γευστικές προτάσεις ακόμη και στο σπίτι;

Το Παραδοσιακό στο Πανόραμα σας φέρνει πιο κοντά σε ό,τι σας έχει λείψει


Μπορεί η καθημερινότητά μας να αλλάζει με απίστευτα γοργούς ρυθμούς, ωστόσο η προσαρμογή στα νέα δεδομένα που απαιτεί η επικαιρότητα έχει την ικανότητα να μας κάνει δημιουργικούς και να μας γεμίζει αισιοδοξία. Παραμένοντας λοιπόν, απόλυτα ασφαλείς και υγιείς, αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους για να απολαμβάνουμε όσα μας δίνουν χαρά, όπως μέσα από την επιλογή delivery, όταν αγαπημένες γεύσεις και μυρωδιές έρχονται στο σπίτι μας εύκολα και γρήγορα. Οι άνθρωποι που μας βοηθούν σε αυτό; Φυσικά, οι επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης που εμπιστευόμαστε τόσα χρόνια. 

Όταν μιλάς με ανθρώπους των ομάδων που βρίσκονται πίσω από τους διαχρονικότερους χώρους εστίασης, λοιπόν, όπως το Παραδοσιακό, τότε η ματιά τους όσον αφορά στις προκλήσεις, στις τάσεις του σήμερα, αλλά και στη συνταγή της επιτυχίας έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το Παραδοσιακό στο Πανόραμα, καθώς και τα υπόλοιπα καταστήματα του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Τούμπα, αλλά και sτην Αθήνα και την Κύπρο εναρμονίστηκαν άμεσα στην καινούρια πραγματικότητα και προσφέρουν όλες τις εκλεκτές γεύσεις και προτάσεις τους σε πιάτα και ροφήματα με την υπηρεσία delivery, η οποία σας τα φέρνει ζεστά και άμεσα στον χώρο σας, αλλά και take away για όσους θέλουν να προμηθευτούν τις εκλεκτές επιλογές τους από τα καταστήματα. 

Μαγειρεύοντας, ψήνοντας, προετοιμάζοντας, στήνοντας κι εξυπηρετώντας όλους αυτούς που εμπιστεύτηκαν το όραμά του: Ο Αλέξανδρος Κομματίδης είναι η δύναμη που εμπνέει όλη την οικογένεια στο Παραδοσιακό και προχωρούν μαζί στο μέλλον! Η εμπειρία και το μεράκι του παρελθόντος πέρασαν στα χέρια του και τα μετάφερε στη νέα εποχή... 

Στο σήμερα...«Να κάνεις τους πελάτες σου να νιώσουν τη σιγουριά ότι τους φροντίζεις σε όλα τα επίπεδα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση σήμερα», μας εξηγεί. «Στη δική μας περίπτωση, ο κόσμος μας ξέρει ότι εδώ θα βρει όλα αυτά που τον έχουν κρατήσει κοντά μας, 25 χρόνια τώρα. Σταθερότητα, χαμόγελο, μεράκι, έμπνευση και ασφάλεια. Βέβαια, εκτός απ’ όλα όσα ορίζουν οι οδηγίες των αρχών, συνεχίζουμε, όπως εδώ και χρόνια, να διασφαλίζουμε την υγιεινή των χώρων παραγωγής κι εξυπηρέτησης, με απολύμανση χώρων, επιφανειών και αντικειμένων με λάμπες UV, μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρους υγείας».

paradosiako.jpg

Όπως μας εκμυστηρεύεται ο ίδιος, το delivery, που αν και ήταν στα μελλοντικά σχέδιά μας, λόγω των συνθηκών επισπεύστηκε κι έτσι βρεθήκαμε δίπλα στους πελάτες μας. Συνεχίζουμε τη βελτιστοποίηση της υπηρεσίας, ώστε να καλυφθεί κάθε ανάγκη τους. Με τη χρήση νέων ψηφιακών μέσων βοηθήσαμε στη γρήγορη και ασφαλή εμπειρία του πελάτη μας. Βγάλαμε την παραγγελιοληψία εκτός καταστήματος για την αποφυγή συνωστισμού, ενώ γίνεται χρήση digital καταλόγων για να μην υπάρχει επαφή με τους έντυπους.

Αλήθεια, με αφορμή τις προκλήσεις του σήμερα, θεωρείτε ότι η πανδημία αποτελεί εφαλτήριο για θετικές αλλαγές κι αν κάναμε ένα σύντομο highlight, τι θα θέλατε να διορθωθεί στον χώρο της εστίασης; Σίγουρα με αφορμή τη νέα πραγματικότητα αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, αλλά έγιναν κάποια βήματα εξέλιξης και θετικών αλλαγών. Η καθαριότητα είναι ένα κομμάτι στον χώρο της εστίασης που χρήζει βελτίωσης και η πανδημία έδωσε την ανάλογη βαρύτητα. Εμείς επενδύαμε χρόνια σε αυτόν τον τομέα και βρεθήκαμε έτοιμοι. Είναι σημαντικό να διασφαλίζεις την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων που παράγεις ή διαχειρίζεσαι, να φροντίζεις για τα προγράμματα καθαρισμού της επιχείρησης, καθώς και για την υγιεινή και την εκπαίδευση του προσωπικού.

Το καλύτερο που θα λέγατε ότι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στο Παραδοσιακό; Με μεγάλη χαρά μπορούμε να ανακοινώσουμε την ανάπτυξη του δικτύου μας με νέα καταστήματα στην Αθήνα, αλλά και την Κύπρο. Και συνεχίζουμε!

Σε επίπεδο γεύσης, έχετε προτάσεις που κάνουν focus στην υγεία -για boost-άρισμα ενός ισορροπημένου lifestyle- στο μενού σας; Υπάρχει καλύτερο boost-άρισμα από τις προσεγμένες πρώτες ύλες και τα υλικά, όπως το χαρούπι και ο κουρκουμάς, που βάζουμε στις συνταγές μας και τα αδιαμφισβήτητα οφέλη τους στην υγεία; Πάντα εμπλουτίζαμε το μενού μας με υγιεινές vegetarian και vegan επιλογές και συνεχίζουμε να τις ενισχύουμε σε κάθε ανανέωση. Αλλά επιμένουμε με τις εκλεκτές πρώτες ύλες. Δε διαπραγματευόμαστε την ποιότητα των συνταγών μας στ’ όνομα του όποιου lifestyle.

Boost you up tip of the day: Σας έλειψε ο αγαπημένος σας πρωινός καφές; Απολαύστε τον μαζί με τις πιο λαχταριστές γευστικές προτάσεις στο σπίτι και αλλάξτε διάθεση!

Info

Διεύθυνση: Π. Παπαδοπούλου 17, Πανόραμα, Tηλ.: 2310 344 610

Site: www.paradosiako.net

Facebook: paradosiako.net

Instagram: paradosiako_gram