fbpixel

Search icon
Search
Γνωρίστε τον απίστευτο κόσμο της ομορφιάς σπουδάζοντας σε έναν σπουδαίο ελληνικό εκπαιδευτικό όμιλο
#GREEKSDOITBETTER

Γνωρίστε τον απίστευτο κόσμο της ομορφιάς σπουδάζοντας σε έναν σπουδαίο ελληνικό εκπαιδευτικό όμιλο

Λαμπερές σπουδές Μόδας και Ομορφιάς στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360


Μέσα σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, που ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, οι σπουδαστές του τομέα Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία σπουδών, που τους προσφέρει εξειδίκευση, αλλά και αυτοπεποίθηση για να διαπρέψουν στην αγορά εργασίας!

Οι ειδικότητες Αισθητική, Επαγγελματικό Μακιγιάζ, Κομμωτική, Σχέδιο Μόδας και Ποδολογία, που προσφέρονται από τον τομέα Μόδας & Ομορφιάς έχουν εμπλουτιστεί με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές, που χρησιμοποιούνται στο χώρο.

2-zgtPa.jpg



Η πρακτική εξάσκηση συνδυάζεται ιδανικά με τη θεωρία, μέσα στα λειτουργικά, πλήρως εξοπλισμένα, εργαστήρια που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα διεθνή πρότυπα.

Οι σπουδαστές έχουν στο πλευρό τους έμπειρους επαγγελματίες εκπαιδευτές με σημαντική προϋπηρεσία στις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.

iekdelta.jpg

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο τομέας Μόδας & Ομορφιάς διοργανώνει μία σειρά από δραστηριότητες, επαγγελματικά projects, φωτογραφίσεις και φαντασμαγορικές επιδείξεις μόδας, με την επιμέλεια της Διευθύντριας, κας Ντόλης Ζερβού. Οι σπουδαστές διαφορετικών ειδικοτήτων καλούνται να συνεργαστούν μεταξύ τους, σε πραγματικές συνθήκες και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό και άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ήδη από το πρώτο εξάμηνο σπουδών, οι σπουδαστές δημιουργούν και εμπλουτίζουν το portfolio εργασιών τους, που αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα του βιογραφικού τους.

iekdelta2.jpg


Το κλείσιμο της εκπαιδευτικής χρονιάς έρχεται κάθε χρόνο με τη διοργάνωση ενός λαμπερού 360 Fashion Show με famous guests για την προβολή του έργου των σπουδαστών. Τα fashion shows εντυπωσιάζουν κάθε χρόνο το κοινό, τόσο για τον επαγγελματισμό, όσο και για το εξαιρετικό έργο που επιδεικνύουν οι σπουδαστές.

Τα εξειδικευμένα Masterclasses με δωρεάν σεμινάρια από τους πιο επιτυχημένους εκπροσώπους του χώρου ολοκληρώνουν την ανεπανάληπτη σπουδαστική ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμπειρία!!

8-C5INl.jpg


Ο τομέας Μόδας & Ομορφιάς έχει συνάψει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες προϊόντων κομμωτηρίου και καλλυντικών, όπως η L'Oreal Professionnel και η Inglot. Οι εταιρίες προσφέρουν πρόθυμα την τεχνογνωσία τους, αλλά και ανταμείβουν τους αποφοίτους με μια επιτυχημένη καριέρα.

Μπες κι εσύ στον λαμπερό κόσμο της Μόδας και της Ομορφιάς, επιλέγοντας μία από τις εξειδικευμένες ειδικότητες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με προνομιακά δίδακτρα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει επικρατήσει στη συνείδηση του κοινού ως ο εκπαιδευτικός όμιλος με την κορυφαία ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Προσφέρει διετείς σπουδές, που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα, με επιπλέον δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς Βρετανικής Πιστοποίησης LRN.

Δραστηριοποιείται σε 6 σημαντικές πόλεις της χώρας, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά Κρήτης και Ξάνθη, προσφέροντας περισσότερες από 90 ειδικότητες σε 12 τομείς σπουδών.

6-IaJPb.jpg


Για τη διασύνδεση των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις λειτουργεί -πρωτοποριακά από το 1996- πλήρως οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, που εξασφαλίζει εγγυημένη πρακτική άσκηση σε όλους τους σπουδαστές. Το Γραφείο Σταδιοδρομίας παραμένει στη διάθεση τους όσα χρόνια κι αν περάσουν από την αποφοίτηση, προσφέροντας εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης και πρόσφατα διακρίθηκε για 2η συνεχή χρονιά ως «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς» στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων Gold Awards.