fbpixel

Search icon
Search
Γνωρίστε τις πιο desirable νέες συλλογές μεγάλων οίκων για το φετινό καλοκαίρι
MAGAZINE

Γνωρίστε τις πιο desirable νέες συλλογές μεγάλων οίκων για το φετινό καλοκαίρι

Υποδεχτείτε τους θερινούς μήνες με στιλ, φινέτσα και οικολογική συνείδηση


Διανύουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και οι σκέψεις μας ταξιδεύουν σε εμπνευσμένες spring/summer '21 συλλογές που αποπνέουν «ζωντάνια», θηλυκότητα και φυσικά απόλυτο στιλ. Οι προτάσεις των μεγαλύτερων οίκων μόδας διαδέχονται η μία την άλλη και μάς προετοιμάζουν για ένα απόλυτα απελευθερωτικό καλοκαίρι. Παράλληλα, το eco-conscious lifestyle είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, με μεγάλο fashion brands να το υιοθετούν και να παρουσιάζουν νέες συλλογές και συνεργασίες με κύριο άξονα το sustainability. 

Φρέσκες ιδέες και κομψές γραμμές, που κολακεύουν τη σιλουέτα, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε για τη φετινή σεζόν. Ανακαλύψτε τες!

Wild Botanica 

untitled10.jpg
untitled9.jpg
Πουκάμισο & Φούστα, Zimmernann
1391747-1.jpg
Φόρεμα, Zimmernann

Υποδεχθείτε την καλοκαιρινή σεζόν μαζί με τον οίκο Zimmermann και ταξιδέψτε στους ονειρεμένους κήπους της Αυστραλίας, τόπου καταγωγής της σχεδιάστριας του fashion house, δίνοντας στις εμφανίσεις σας την ανεμελιά, τον ρομαντισμό και το αιθέριο ύφος που αναζητάτε αυτήν τη περίοδο. Πηγή έμπνευσής της αποτέλεσαν η πανίδα και η χλωρίδα, αλλά και τα έργα τέχνης του ζωγράφου κι εξερευνητή Ellis Rowan. Η Nicky Zimmermann μετέφρασε αυτές τις αναφορές σε κεντήματα πεταλούδας, 3D λουλούδια και τολμηρά μοτίβα πουλιών, αποτυπωμένα σε ruffled τοπ και φορέματα. Ξεχωρίζουν οι ιδιαίτερες υφές crochet και laser-cut δαντέλας, ενώ τα σορτς-βερμούδες, τα λινά παντελόνια και τα βαμβακερά button down πουκάμισα προσθέτουν έναν αέρα μινιμαλισμού στην, κατά τ’ άλλα, ολοζώντανη collection. Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια της σειράς στο αγαπημένο μας Grigio, που πάντα φροντίζει να εξοπλίζει τα corners του με συλλογές που αναδεικνύουν τον πιο όμορφο και κομψό εαυτό σας.

Info: Grigio, Προξένου Κορομηλά 51, Tηλ. 2310 233898, Instagram: @grigio_gallery

Join the Kenzo Club

fb52ts9124ye-99-01.jpg
T-shirt, Kenzo
656bc1af73bef0a6b3c7e60423005d3cfdda1088-fb55ac904f3039-p-01-eshop.jpg
Καπέλο, Kenzo
fa62sa521f10-77-01.jpg
Tσάντα, Kenzo
acaf8b5ce7a633edfde8a995027f1c2dfd5e710d-fb52es180f7099-p-02-eshop.jpg
Eσπαντρίγιες, Kenzo

Μια συλλογή που βρίσκεται σταθερά στο αγαπημένο μας shopping spot Intervista είναι αυτή του οίκου Kenzo, που καταφέρνει κάθε σεζόν να διατηρεί τον χαρακτήρα και τον στιλιστικό του πήχη σταθερά πολύ ψηλά. Για τη Spring Summer Collection ο designer Oliveira Baptista εμπνεύστηκε από την ευθραυστότητα της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, την αισιοδοξία για το μέλλον και τη φύση και την προστασία της, που βρίσκεται στο επίκεντρο, κάτι που αποτυπώνεται στα safari style παντελόνια, τα τσαντάκια μέσης και τα bucket καπέλα.

Φέτος, πέρα από τη διαχρονική σειρά με το ορόσημο της τίγρης και το λογότυπο του brand, που κοσμεί Τ-shirts σε μια τεράστια γκάμα χρωμάτων, μίνι φούστες, κολάν, εσπαντρίγιες και άλλα super trendy αξεσουάρ, θα έχετε την ευκαιρία ν’ ανακαλύψετε και την Kenzo x Kansai Yamamoto, που είναι αφιερωμένη στους δύο απίστευτα ταλαντούχους ιάπωνες σχεδιαστές, οι οποίοι έφεραν την επανάσταση στη μόδα, με αναφορές σε αρχειακά κομμάτια και το κοινό τους πάθος για τα animalia στις δημιουργίες τους.

Info: Τσιμισκή 71, τηλ. 2310 230906

Site: intervista.gr

Facebook: INTERVISTA

Instagram: @intervista.gr

Conscious Style 

Με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη, εμβληματικά brands ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τις πιο hot right now συνεργασίες με eco χαρακτήρα, διατηρώντας την απαράμιλλη κομψότητα μέσα από τις συλλογές τους.

stella-mccartney-x-greenpeace2.jpg
Stella Mccartney x Greenpeace

Εναρμονισμένοι με τις σύγχρονες συνθήκες, ολοένα και περισσότεροι designers αλλά και iconic εταιρίες μόδας τάσσονται υπέρ ενός απόλυτα αειφόρου lifestyle, μυώντας το αγοραστικό κοινό σε sustainable κομμάτια, που παραμένουν stylish και διαχρονικά. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, η Stella McCartney είναι το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό. Γι’ άλλη μια φορά, η πρωτοπόρος της eco-friendly fashion παραμένει πιστή στην οικολογική της συνείδηση και συνεργάζεται με την Greenpeace για τη δημιουργία μιας capsule collection -απαρτίζεται από δύο T-shirts και δύο φούτερ- για το φετινό καλοκαίρι, στοχεύοντας στο να δοθεί τέλος στην αποψίλωση των δασών στον Αμαζόνιο, η οποία τροφοδοτείται από τη βιομηχανική γεωργία και την παραγωγή κρέατος.

hm-x-liya-kebede1.jpg
HM x Liya Kebede

Ακόμη, η συνεργασία του οίκου Ganni με το αγγλικό ανερχόμενο label Ahluwalia είναι μια ωδή στο sexiness, μ’ εφαρμοστά, αλλά super άνετα, printed κομμάτια κι ένα new age athleisure touch -όλα εξολοκλήρου από stock ρούχων και υφασμάτων από προηγούμενες συλλογές. Σε παρόμοια μονοπάτια βαδίζει και η σειρά Karl Lagerfeld X Amber Valletta, που αποτελείται από αξεσουάρ, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από vegan δέρμα κάκτου και ανακυκλωμένο βαμβάκι!

karl-lagerfeld-x-amber-valletta2.jpg
Karl Lagerfeld X Amber Valletta

Στον δρόμο για την κατάκτηση της βιωσιμότητας, η H&M ενώνει τις δυνάμεις της με το ethical brand Lemlem, που ίδρυσε το supermodel και ηθοποιός Liya Kebede. Στη συλλογή τους εντοπίζουμε αέρινα κομμάτια για τη summer season, που είναι φτιαγμένα από sustainable υλικά, όπως οργανικό λινό και recycled πολυεστέρα. Επίσης, τα iconic Stan Smith της adidas φέτος μάς συστήνονται με eco χαρακτήρα και συνεργάζονται με την Bolt Threads, μια εταιρία βιοτεχνολογίας, που αναπτύσσει υλικά βασισμένα σε φυτά, όπως το μανιτάρι. Στο νέο αυτό εγχείρημα, το ενδιαφέρον κεντρίζει και το collaboration με την Disney για τα Adidas X Disney Stan Smith, με τους θρυλικούς ήρωες ν’ απεικονίζονται στα sneakers, δίνοντάς τους μια funky διάθεση.

adidas-stan-smith1.jpg
Adidas x Disney Stan Smith

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYNIOY 2021