fbpixel

Search icon
Search
GLOW 200 Anniversary: 20 υπέροχοι άντρες που ξεχωρίσαμε στην πορεία των 200ων τευχών
GLOW 200 ANNIVERSARY

GLOW 200 Anniversary: 20 υπέροχοι άντρες που ξεχωρίσαμε στην πορεία των 200ων τευχών

The Gentlemen of Influence...


Κέρδισαν τις καρδιές μας με τον ευγενικό τους χαρακτήρα, το ασυναγώνιστο ταλέντο τους και τις αυθεντικές προσωπικότητές τους, κάνοντάς μας ακόμα και να ανατρέψουμε τα σερί των γυναικείων εξωφύλλων. 

Και οι 20 μοναδικοί και ο καθένας τους φυσικά ξεχωριστός!

GLOW 8, Νίκος Αλιάγας

star-academy-160514500001-2.jpg

Ο cover star του GLOW 200 δεν είναι άλλος από τον πιο δημιουργικό Έλληνα όλα αυτά τα χρόνια, που με το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο του κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, αφήνοντας το αποτύπωμά του σε όποιον χώρο κι αν βρεθεί. Μια πολύπλευρη προσωπικότητα εφάμιλλη του χαρακτήρα, της υψηλής αισθητικής και του ελεύθερου πνεύματος που χαρακτηρίζει το έντυπο. Για το κράμα των ταλέντων του, το γοητευτικά διττό προφίλ του, τη λαμπρή σταδιοδρομία του και το εξαιρετικά καλλιεργημένο πνεύμα του θα είναι πάντα ο Νο1 για εμάς!

GLOW 12, Δημήτρης Παπαϊωάννου

papaioannou-facebook.jpg

Τον συναντήσαμε για πρώτη φορά λίγο μετά την τεράστια επιτυχία του ως ενορχηστρωτή των τελετών έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Ως σήμερα, το ασύλληπτο ταλέντο του μας έχει μαγνητίσει αμέτρητες φορές - πολύ πριν η καριέρα του αρχίσει να εκτοξεύεται σε διεθνές επίπεδο!

GLOW 18, Κωνσταντίνος Κακανιάς

18-kakanias-a.jpg

Η εκλεπτυσμένη Τέχνη του ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, κάνοντάς μας περήφανους. Ο δημιουργός της φοβερής περσόνας «Κυρίας Τεπενδρή» δε σταματά να μας εμπνέει σε κάθε βήμα του, ενώ μια σειρά από απίθανες συνεργασίες τον φέρνουν πάντα στην επικαιρότητα!

GLOW 48, Γιώργος Καπουτζίδης

48-kapoutsidis-b.jpg

Στις πολύωρες συναντήσεις μας, έστρεψε την προσοχή μας σε θέματα που λίμναζαν αφώτιστα. Με καθαρή ματιά, έχει το δικό του άστρο που τον κατευθύνει σε σπουδαία πράγματα, γι’ αυτό και βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεών μας!

GLOW 50, Σάκης Ρουβάς

50-rouvas-c.jpg

Όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι αυτός που θα λατρεύουμε μια ζωή παράφορα. Ο εκρηκτικά ταλαντούχος και down-to-earth Σάκης ξέρει να μας κερδίζει με ένα χαμόγελό του!

GLOW 55, Λάκης Γαβαλάς

24.jpg

Ασυγκράτητα ειλικρινής και με κοφτερή ματιά, ο μετρ της μόδας υπογραμμίζει όσα οι άλλοι δε βλέπουν. Καθώς εκτιμάει την υψηλή αισθητική, οι συχνότητές μας συντονίζονται διαρκώς!

GLOW 76, Χριστόφορος Παπακαλιάτης

76-papakaliatis.jpg

Παθιάζεται αφάνταστα με ό,τι κάνει, πετυχαίνοντας «άριστα» σε όποιο έργο αναλάβει. Όσα έχει οραματιστεί ο ίδιος, έχουν γράψει τους κανόνες της δικής του σχολής. Μια υπόκλιση στο ταλέντο του δεν είναι ποτέ αρκετή!

GLOW 83, Κωνσταντίνος Τζούμας

83-tzoumas-a.jpg

Λίγο αυτό το εστέτ, λίγο ο καυστικός και εναλλακτικός χαρακτήρας του μάς έκαναν να τον ξεχωρίσουμε. Άφησε εποχή με τις ιδιαίτερες απόψεις και το στιλ του, και εμείς δεν έχουμε παρά να τον τιμήσουμε.

GLOW 88, Χρήστος Λούλης

88-loulis-a.jpg

Με το χάρισμα να παραμένει αυθεντικός, ανήκει στη γενιά των ηθοποιών που αναλαμβάνουν ήσυχα να εμποτίζουν με απίστευτο χάρισμα τον χώρο της υποκριτικής, ενώ όσα μας έχει πει ως τώρα αποδείχτηκαν σοφά!

GLOW 121, Γιάννης Στάνκογλου

121-tsangkoglou-b.jpg

Απίστευτα ειλικρινής και τολμηρός, είναι ο ρολίστας που «σκάβει» βαθιά και ξέρει να ρισκάρει. Στο GLOW, δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα πιο φωτεινά αλλά και τα πιο σκοτεινά σημεία της ζωής του.

GLOW 126, Πάνος Μουζουράκης

126-mouzourakis-a.jpg

Για το αστείρευτο χιούμορ του, την ασυγκράτητα ευαίσθητη ψυχή του και το ζωηρό πνεύμα του που μας γεμίζει πάντα χαρά. Κάθε συζήτηση μαζί του έχει μια μοναδική καλλιτεχνική αίσθηση, όπως η ανεπανάληπτη συνέντευξή του που απαντάει με ρίμες.

GLOW 127, Νίκος Κουρής

127-kouris-a.jpg

Τον αγαπήσαμε για κάθε εθιστική έξαρση του αδιαπραγμάτευτου ταλέντου του και επειδή μας απέδειξε πως είναι ένας πραγματικός χείμαρρος αλήθειας. Κρατά τα χαρτιά του ανοιχτά, με μια αυτοπεποίθηση που θαυμάζουμε απίστευτα.

GLOW 138, Σωτήρης Κοντιζάς

138-kontizas-b.jpg

Καθώς ξέρει να ισορροπεί τέλεια μεταξύ των άκρων, πέτυχε να εισαγάγει στο ελληνικό γαστρονομικό τερέν νέες εμπειρίες. Συνδυάζοντας sui generis κουλτούρες σε αποκλίνουσα ρότα, μας συνεπήρε πολλές φορές με το master mind του.

GLOW 143, Άλκης Κούρκουλος

143-kourkoulos-b.jpg

Διαθέτει μια ατέρμονη αφοσίωση αλλά και μια εκπληκτική διάθεση να αφήνει με low profile το καλλιτεχνικό του στίγμα όπου κι αν βρεθεί. Σπάζοντας για λίγο την αυστηρότητα με τον εαυτό του, μας εμπιστεύτηκε αλήθειες!

GLOW 146, Πάνος Βλάχος

146-vlaxos-a.jpg

Καθηλωτικός στις ερμηνείες του κι άλλο τόσο σαρωτικός με την αμεσότητά του, καταφέρνει να στρέψει τους προβολείς πάνω του, σημειώνοντας αλλεπάλληλες επιτυχίες. Το άσβεστο πάθος του μας ενθαρρύνει πάντα.

GLOW 155, Φώτης Σεργουλόπουλος 

155-sergoulopoulos-b.jpg

Η ανοιχτή καρδιά είναι σαφώς το μεγαλύτερο ατού του, αλλά ποιος δε μιλά και γι’ αυτήν την ευγένεια και το σπάνιο χιούμορ του; Τόσα χρόνια η συντροφιά του μας προκαλεί τρομερή χαρά.

GLOW 178, Γιώργος Παπαγεωργίου

178-papagewrgiou-b.jpg

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός, ο Γιώργος έχει δείξει φανταστική απόκριση σε όποιον ρόλο κι αν του ζητηθεί. Στη ζωή του, η μία δημιουργική ιδέα διαδέχεται την άλλη, προκαλώντας μας εξαιρετικό ενδιαφέρον!

GLOW 190, Μιχάλης Λεβεντογιάννης

190-levedogiannis-a.jpg

Αρρενωπός και τρυφερός στις σωστές δόσεις, κατάφερε να μας κερδίσει τόσο με το υποκριτικό του ταλέντο όσο και με την αγάπη του για προσφορά. Ο ίδιος δημιουργεί μια ζωή με βάση την ουσία και όχι τις εντυπώσεις, και τον ξεχωρίζουμε γι’ αυτό.

GLOW 191, Μιχάλης Σαράντης

191-saranths-a.jpg

Με πολλές στρώσεις αυτογνωσίας, έχει καταφέρει να κερδίσει κάθε στοίχημα με τον εαυτό του και να αναδειχθεί σε απαιτητικά σανίδια και οθόνες. Τόσο στη ζωή όσο και στην καριέρα του, ο ίδιος μας αποδεικνύει τι θα πει «δύναμη».

GLOW 191, Κίμων Φραγκάκης

191-flavor-fragkakis.jpg

Τους πιο υπέροχους διαλόγους τους έχουμε ανοίξει μαζί του! Πάντα έχει κάτι καινούριο να μας διδάξει και η θετική αύρα που εισπράττουμε είναι ανεκτίμητη. Ένας real connoisseur που κάνει απίστευτο γκελ με την εμπειρία και το γούστο του!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ GLOW 200 ANNIVERSARY