fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Το stacked bob είναι η πιο απροσδόκητη τάση κοντών μαλλιών φέτος

Το hairstyle που μας εμπνέει με vibes του 2010


Το stacked bob είναι η πιο απροσδόκητη τάση κοντών μαλλιών φέτος

Είναι επίσημο: Αλλά όχι με τον τρόπο που μπορεί να το γνωρίζετε. Αν ψάξετε στο Google για αυτή τάση μαλλιών, θα συναντήσετε εικόνες του "ξεπερασμένου" στυλ, το οποίο έχει υπερβολικά μακριά στρώματα στο μπροστινό μέρος που ανεβαίνουν σε έντονα στρωμένα κοντύτερα κομμάτια προς το πίσω μέρος του κεφαλιού, και αυτό όντως εκπέμπει vibes του 2010. Ωστόσο, είμαι εδώ για να σας ενημερώσω ότι το stacked bob έχει μια μοντέρνα ανανέωση για το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα!
stighmiotipo-othonis-522.png


Πώς ακριβώς είναι λοιπόν αυτό το είδος bob κουρέματος διαφορετικό αυτή τη φορά; Πρώτον, βλέπουμε μια πολύ πιο ήπια διαβάθμιση σε αυτά τα μακριά προς κοντά στρώματα και αυτό το στυλ εμφανίζεται σε μια ολόκληρη σειρά από μήκη μαλλιών. Το παραπάνω bob της Chloë Grace Moretz που φτάνει μέχρι τους ώμους έχει μακρύτερα κομμάτια που πλαισιώνουν το πρόσωπο, ενώ η Sabrina Elba έχει κρύψει κομψά αυτές τις μακρύτερες στρώσεις πίσω από τα αυτιά της στο παρακάτω χτένισμα. Μπορεί επίσης να δείτε αυτό το κούρεμα να περιγράφεται ως graduated bob ή micro bob, όπως το χαρακτηρίζουν οι hairstylists των A-listers.

"Συρρικνώνοντας" τα κανονικά μήκη του bob κοντά στον αυχένα, το micro bob είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες θέλουν να ξεπεράσουν τα όρια του bob. Σε αυτή την περίπτωση τα μαλλιά κόβονται ακριβώς μέχρι το χαμηλότερο σημείο της γραμμής των μαλλιών και συχνά διαμορφώνονται με έναν αγκαλιάζοντας στο κεφάλι, κομψό τρόπο. Αυτό το bob είναι μια πολύ εκλεπτυσμένο αλλά και εξαιρετικά πρακτική επιλογή για όσες έχουν ίσια ή κυματιστά μαλλιά.

snapinstaapp-448708713-463403579752260-3054302004250612835-n-1024.jpg


Συχνά με τα μαλλιά πιασμένα πίσω από το ένα ή και τα δύο αυτιά, αυτό είναι η φυσική εξέλιξη του "contour bob" που είδαμε πολύ την άνοιξη, το οποίο ενθαρρύνει τις σκιές ενός ανασηκωμένου ζυγωματικού. Είναι πιθανό ότι το micro bob θα συνεχίσει να συρρικνώνεται κατά τη διάρκεια της σεζόν, οπότε όσες συνήθως διαθέτουν bob θα απολαύσουν την πρακτικότητα των "less is more" μαλλιών για τα οποία θα πρέπει να ανησυχούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού". Κομψό και πρακτικό; Yes please!

Είστε έτοιμες να αγκαλιάσετε το stacked bob; Αυτά τα προϊόντα θα είναι οι καλύτεροί σας σύμμαχοι για το styling των μαλλιών σας! 

1

Ouai Texturizing Hair Spray

Sephora.gr BUY HERE

2

Hair Rituel By Sisley Volumizing Spray - Texture & Density

Atticadps.gr BUY HERE

3

KERASTASE Elixir Ultime Original Έλαιο για Λάμψη και Προστασία από το Φριζάρισμα

Hondoscenter.com BUY HERE

4

Moroccanoil Frizz Shield Spray – For frizz-prone hair

Sephora.gr BUY HERE

5

Gisou Propolis Infused Texturizing Hair Spray - Hair spray

Sephora.gr BUY HERE