fbpixel

Search icon
Search
Γιατί η Emily in Paris έγινε το απόλυτο fashion icon;
STYLE PEOPLE

Γιατί η Emily in Paris έγινε το απόλυτο fashion icon;

Mε αφορμή την επιστροφή της σειράς στις 21 Δεκεμβρίου


Κανείς δεν σταματά την Emily Cooper! Ούτε ο γαλλικός σνομπισμός ούτε οι γοητευτικοί σεφ από τη Νορμανδία. Η Emily έχει έρθει για να μείνει και μαζί της ήρθε και το απαράμιλλο, αμερικάνικο μαξιμαλιστικό στιλ που αγαπούσαμε κάποτε στην Carrie Bradshaw. Τα fashion icons από δημοφιλείς σειρές δεν είναι νέα μόδα στη βιομηχανία. Κυριαρχούν εδώ και χρόνια, κοιτάξτε Serena van der Woodsen στο Gossip Girl. Πολλοί λένε ότι είναι το κορίτσι πίσω από τον ρόλο που κάνει τη διαφορά. Άλλοι, ότι ευθύνεται απλά η στόφα της Patricia Field που ντύνει σε αυτήν την περίπτωση την Lily Collins. Όπως και να έχει, εμείς ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τις νέες περιπέτειες της social media manager από το Σικάγο στην Πόλη του Φωτός και μαζί με αυτές να απολαύσουμε τα νέα fashionable looks της. 

Μέχρι όμως της 21 Δεκεμβρίου που βγαίνει on air η 3η σεζόν της σειράς, κάνουμε ένα track down σε όλα εκείνα που ανέδειξαν την Emily στο απόλυτο style icon! 

1. Trust in prints 

1-G9NWS.jpg

H Emily μπορεί να κάνει ότι θέλει. Μπορεί να αναμιγνύει τα prints, να συνδυάζει χρώματα και να επιζητά την προσοχή. Δεν φοβάται το #go_bold και φροντίζει πάντοτε κάθε outfits της να αναδεικνύει και μία τάση της σεζόν. Η μίξη διάφορων μοτίβων σε ιδιαίτερες αποχρώσεις είναι must, και εδώ το απολαμβάνουμε σε ένα statement σύνολο με ένα striped polo shirt και μια εκπληκτική Mugler skirt. 

2. Glam is the answer

2-hK6B3.jpg

Ένα από τα μεγαλύτερα trends των φετινών εορτών. Παγιέτες και λάμψη παντού. Το συγκεκριμένο look της Emily μπαίνει αδιαμφησβήτητα στα αγαπημένα μας αφού συνδυάζει το glam με το πιο rock στοιχείο. Υπέροχο mini Valentino dress με shiny πέδιλο και το λιλά Courrèges δερμάτινο jacket της που αναβαθμίζει αισθητικά όλη την εμφάνιση. Ιδανικό inspo για τα festive looks μας. 

3. Love a headpiece

3-rHrtp.jpg

Έχουμε πει πολλές φορές ότι τα αξεσουάρ είναι αυτά που αλλάζουν τη συνολική εικόνα ενός συνόλου. Ένα από τα πιο σημαντικά; Τα super stylish headpieces. H Emily γνωρίζει καλά πως να τα αναδεικνύει και να τα συνδυάζει ανάλογα με την περίσταση. Εδώ, τρελαινόμαστε για την over the top κίτρινη bandana της, την οποία συνδύασε με matchy-matchy outfit, εντυπωσιακά platform shoes και μια Gucci bag. 

4. Know when to choose tailored style...  

4-PH7JD.jpg

Μπορεί η Emily να έχει αποδείξει την αγάπη της για τη μάξιμαλ μόδα πολλάκις μέσα από την επιλογή των outfits της, ωστόσο ξέρει να αναδεικνύει και μοναδικά tairoled αισθητικής σύνολα. Ένα από αυτά; Το παραπάνω, όπου συνδυάζει υπέροχα την απόλυτη τάση της σεζόν για wide-leg pants μαζί με ιδιαίτερα platform shoes και ένα κομψό polka-dot zipped knit sweater για τις πιο κρύες μέρες. 

5. Her boots were made for walking

5-COWHZ.jpg

Αγαπάμε της knee high boots τον χειμώνα και ιδιαίτερα στο χρώμα της σεζόν, το καφέ. Τι ίδιο και η Emily. Συνδυάζει μια από τις πιο updated τάσεις με τα iconic prints της Mary Katrantzou σε συνδυασμό με το παρόμοιας αισθητικής πανωφόρι με την υπογραφή του Vassilis Zoulias. Μία day to night πρόταση που μπορεί να αναδείξει κάθε working girl από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στα after work drinks της.