fbpixel

Search icon
Search
George Clooney: Αποκλειστικό βίντεο από το δείπνο του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας Omega στη Μύκονο
PEOPLE & MOMENTS

George Clooney: Αποκλειστικό βίντεο από το δείπνο του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας Omega στη Μύκονο

Στο Νησί των Ανέμων βρέθηκε χθες ο διάσημος ηθοποιός


Ο εμβληματικός ελβετικός οίκος γιόρτασε τα 75 χρόνια του με ένα privé δείπνο στην παραλία της Λιάς στη Μύκονο, η οποία είχε μεταμορφωθεί σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μενού του σεφ Τάσου Μαντή με καλοκαιρινή σαλάτα, καπνιστό μαγιάτικο, μπακαλιάρο ποσέ και παγωτό κεράσι με την συνοδεία ελληνικών κρασιών. Ο ηθοποιός μαζί με τον Κορεάτη ηθοποιό Hyun Bin συμμετέχουν στην διαφημιστική καμπάνια της σειράς ρολογιών Speedmaster της Omega. Αμέσως μετά το δείπνο ακολούθησε πάρτι στην παραλία που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά.

Παρακολουθήστε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο του George Clooney στο Νησί των Ανέμων που εξασφάλισε η ομάδα του GLOW:

Από την παραλία απομακρύνθηκαν όλες οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες και εκατοντάδες κεριά τοποθετήθηκαν στην άμμο δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την εκδήλωση ήταν δρακόντεια, καθώς υπήρχε έλεγχος σε μεγάλη απόσταση από την παραλία. Ο διάσημος χολιγουντιανός σταρ ήταν ιδιαίτερα κομψά ντυμένος με γκρι κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Ιδιαίτερα ευδιάθετος, φωτογραφήθηκε με πολλούς από τους 200 καλεσμένους του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας Omega.

Το ρολόι του George Clooney κοστίζει χιλιάδες

venice-ff-george-clooney-wearing-omega-aqua-terra-m7-large.jpg

Πέρυσι, ο Clooney, μαζί με τον Hyun Bin, συμμετείχαν και πάλι στο λαμπερό Omega event καθώς αποτελούν ambassadors της καμπάνιας για τη συλλογή Speedmaster του luxurious brand. Η εταιρία παρουσίασε τα νέα κομμάτια Speedmaster '57, που αποτελούνται από οκτώ ρολόγια κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι με λεπτό, εκλεπτυσμένο design και vintage μπρασελέ.

Η Speedmaster συλλογή της Omega ξεχωρίζει για τη μεγάλη ιστορία της. Παρουσιάστηκε το 1957 και έκτοτε αποτελεί τον πιστό «σύντροφο» των οδηγών αγώνων για τους οποίους αρχικά σχεδιάστηκε, αλλά και όλων όσων αναζητούν έξυπνο, λειτουργικό και διαχρονικό σχεδιασμό! 

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το ρολόι ανταποκρινόταν στις ανάγκες υψηλών επιδόσεων των επαγγελματιών οδηγών με μια σειρά χαρακτηριστικών και λεπτομερειών όπως η ευκολία χρήσης, η τέλεια αναγνωσιμότητα και, ίσως η πιο καινοτόμος πινελιά του: μια κλίμακα ταχυμέτρου που κοσμεί τη στεφάνη αντί για το καντράν. Η τιμή του ανέρχεται στα 8.300 δολάρια με δερμάτινο λουράκι και στα 8.600 δολάρια με μπρασελέ.

Ο Clooney για τα μάρμαρα του Παρθενώνα

Γνωρίζουμε καλά ότι ο Χολυγουντιανός σταρ είναι ένθερμος υποστηρικτής της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Σε επικοινωνία που είχε το 2021 με την Janet Suzman, πρόεδρο της Βρετανικής Επιτροπής για την Επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, ο ηθοποιός είπε: «Υπάρχουν πράγματι πολλά αντικείμενα ιστορικής αξίας που πρέπει να επιστραφούν στους αρχικούς ιδιοκτήτες τους. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν είναι τόσο σημαντικό όσο τα μάρμαρα του Παρθενώνα.» Μάλιστα, σε συνέντευξή του στη βρετανική κυριακάτικη εφημερίδα Observer αποκάλυψε πώς οι συζητήσεις που είχε με τη σύζυγό του Amal Alamuddin για την τύχη των Μαρμάρων μας, όταν ακόμη έβγαιναν ραντεβού, βοήθησαν στη δημιουργία ενός ισχυρού δεσμού μεταξύ τους!