Με 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας, ο chef pâtissier Senol έρχεται στη Θεσσαλονίκη να μοιραστεί τις γνώσεις του και να προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι σε γαλλικά μονοπάτια, με ένα μενού βασισμένο αποκλειστικά σε δύο παγκοσμίως αναγνωρίσιμα εδέσματα. Ο στόχος είναι να γευτεί ο κόσμος ένα αυθεντικό croissant και τραγανές φρεσκοψημένες μπαγκέτες.
Το Senol έρχεται να συμπληρώσει το κομμάτι που έλειπε από την πολύχρωμη γαστρονομική κουλτούρα της πόλης. Ζεστά, βουτυράτα και τραγανά, τα γαλλικά croissants του chef pâtissier Senol, που ψήνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, είναι χωρίς αμφιβολία τα πιο δημοφιλή της πόλης και αξίζει να τα απολαύσετε με όλες τις αισθήσεις σας. Στο κομψό κατάστημα που άνοιξε τον περασμένο Δεκέμβριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τον ήχο γαλλικής μουσικής αλλά και το άρωμα του βουτύρου να κυριαρχεί στη γειτονιά, θα βρείτε κλασικά κρουασάν, γεμισμένα με διάφορες χειροποίητες κρέμες, αλλά και φρεσκοψημένες μπαγκέτες, που, σε συνδυασμό με τα πιο αγνά υλικά, έρχονται να προσφέρουν μία ξεχωριστή, ποιοτική και γευστική εμπειρία. Τα ανώτερης ποιότητας υλικά, όπως το γαλλικό αλεύρι και βούτυρο, τα ιταλικά αλλαντικά και τυριά, αλλά κυρίως η εμπειρία 25 ετών του chef Senol είναι το μυστικό της επιτυχίας σε αυτά τα μοναδικά προϊόντα.
Επιπλέον, εδώ θα βρείτε εκτός από τα υπέροχα Pistachio και Cheesecake κρουασάν και τα viral Supremes & Cubes, με πλούσια γέμιση! Ανάλογα με την εποχικότητα και τα διαθέσιμα στην αγορά προϊόντα, καινούριες παραλλαγές συμπληρώνουν την ποικιλία των διαθέσιμων γεύσεων που γεμίζουν καθημερινά το κατάστημα, ενώ τα φρέσκα φρούτα και οι πραλίνες κυριαρχούν!
Don't miss
Τα best-seller, σούπερ τραγανά cube croissants με γέμιση Bueno, τα Supreme Toffee αλλά και το all time classic Αμυγδάλου που είναι το signature κρουασάν του Chef.
Info: Παλαιών Πατρών Γερμανού 23, τηλ.: 2310 223860, Facebook: Senol, Instagram: @senol.croissant