fbpixel

Search icon
Search
French Pin Trend : Πώς να χρησιμοποιήσετε το πιο κομψό αξεσουάρ μαλλιών
HAIR & NAILS

French Pin Trend : Πώς να χρησιμοποιήσετε το πιο κομψό αξεσουάρ μαλλιών

Ανεξάρτητα από τον τύπο μαλλιών σας...


Όταν πρόκειται για τα χτενίσματα που επιλέγουν τα απόλυτα it girls, τα νοσταλγικά claw clips είναι συχνά μια εύκολη επιλογή για γρήγορες και εύκολες αναπροσαρμογές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Η Kendall Jenner έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της με τα ξανθά μαλλιά της, μοιραζόμενη στιγμιότυπα με τις μεσαίου μήκους τούφες της, τραβηγμένες σε έναν ακατάστατο κότσο με ένα χαριτωμένο tortoiseshell κλιπ.

Και ενώ τα κλιπ μπορούν να φορεθούν σε μέρες που κάνετε τις δουλειές σας, να γυμνάζεστε στο γυμναστήριο και ακόμη και σε πιο χαμηλών τόνων μέρες στο γραφείο - για πιο κομψές υποθέσεις, φαίνονται υπερβολικά casual. Εδώ είναι που έρχονται οι γαλλικές καρφίτσες, καθώς είναι τόσο εύχρηστες και διαχρονικά κομψές, επίσης.

Η ομορφιά των γαλλικών καρφιτσών

c19a7b271c08125595d5c2584c444a6b.jpg

Ουσιαστικά μια πολύ μεγάλη καρφίτσα που διαθέτει δύο ανθεκτικές ακίδες για να συγκρατεί τα μαλλιά, οι γαλλικές καρφίτσες είναι πραγματικά διαχρονικές και έχουν την ικανότητα να δίνουν σε κάθε στιλ αυτό το είδος je ne sais quoi. Και παρόμοιες με την απόλυτη "γαλλική κοριτσίστικη" αισθητική, ακροβατούν ανάμεσα στο να είναι ένα cool κοριτσίστικο αξεσουάρ μαλλιών και κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας.

"Είναι τόσο εύκολο στη χρήση και ένας θαυμάσιος τρόπος για να συγκρατήσετε τα μαλλιά τόσο για κομψά όσο και για υφή", λέει στο Bustle ο David Stanwell, ένας γκουρού που αγαπήθηκε από διασημότητες και στο πελατολόγιό του περιλαμβάνονται ονόματα όπως η Halle Berry και η Jenna Ortega. Επιπλέον, σημειώνει ότι η καρφίτσα είναι ένα καθολικό must-have για όλους τους τύπους και τις υφές των μαλλιών. "Τις έχω χρησιμοποιήσει σε κάθε τύπο μαλλιών - και είναι επίσης εξαιρετικές για να συγκρατούν περούκες".

Τούτου λεχθέντος, παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές για τη χρήση του κομψού αξεσουάρ, με διαφορετικές προσεγγίσεις ανάλογα με την υφή των μαλλιών σας!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το chic hair accessory

Το πιο ωραίο πράγμα για τις γαλλικές καρφίτσες είναι ότι είναι εντελώς καθολικές, με επιλογές στιλ που ο Stanwell περιγράφει ως "απεριόριστες". Απλά πρέπει να πειραματιστείτε και να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς και την υφή των μαλλιών σας.

Ο Stanwell περιγράφει στο Bustle ένα κλασικό γαλλικό twist (ή roll) στυλ ως “στροφή U, με την καρφίτσα να προστίθεται για ένταση και το καλύτερο κράτημα”. Υποδεικνύει επίσης μια τελική, μαλακή λακ για ένα στιλ που διαρκεί όλη την ημέρα.

3cd0ab2733281f9f0f43387c2b8fa0e1.jpg

Ένας άλλος χαριτωμένος τρόπος για να αλλάξετε την κλασική ατμόσφαιρα του γαλλικού twist είναι είτε δημιουργώντας έναν πιο ατημέλητο κότσο μπαλαρίνας, είτε ακόμη και ένα μισό-πάνω «do» που αφήνει μερικές από τις μπούκλες σας κάτω (κρατώντας όμως τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας).

Για όσους έχουν μαλλιά που περιγράφονται καλύτερα ως πυκνά, σγουρά και παρόμοια, μπορεί να διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε μια υπερμεγέθη γαλλική καρφίτσα για να πετύχετε την αισθητική (ή ακόμη και περισσότερες από μία για να διαμορφώσετε σωστά τα μαλλιά σας χωρίς να πέφτουν κάτω).

Όσο για όσες έχουν πολύ λεπτότερα ή ακόμα και πιο κοντά μαλλιά, o Stanwell συνιστά να το χρησιμοποιήσετε μόλις οι ρίζες σας έχουν λίγη λιπαρότητα μέσω προϊόντων όπως το ξηρό σαμπουάν, για να αποφύγετε το γλίστρημα της καρφίτσας.