fbpixel

Search icon
Search
Flowery-Bomb Easter: 12 Πασχαλινά δώρα που θυμίζουν έργα τέχνης και τιμούν την εορταστική περίοδο
THE GIFT GUIDE

Flowery-Bomb Easter: 12 Πασχαλινά δώρα που θυμίζουν έργα τέχνης και τιμούν την εορταστική περίοδο

H A. A. Danou παρουσιάζει τις πιο εκλεπτυσμένες προτάσεις


Η εορταστική περίοδος του Πάσχα βρίσκεται μια «ανάσα» μακριά, και η boutique της Α. Α. Danou μας παρουσιάζει one of a kind δώρα που θα χαρίσουν χαμόγελα στα πρόσωπα των αγαπημένων μας. Κατά τη διάρκεια της spring season η φύση οργιάζει και μάς καλεί να εμπνευστούμε από αυτήν, μέσα από τα flowering window και τα papers sculpture που αναδεικνύονται στην ολοκαίνουρια βιτρίνα της Α. Α. Danou.

Επιλέξτε ανάμεσα σε δώρα που ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα αξεσουάρ της boutique και ανακαλύψτε πολύχρωμες & joyful προτάσεις από πασχαλινά αυγά με μεταξωτά λουλούδια, handmade εντυπωσιακές λαμπάδες, αλλά και μοναδικά ρούχα και accessories -δια χειρός αναγνωρισμένων δημιουργών- για λίγο περισσότερη ανεπιτήδευτη λάμψη τις γιορτινές μέρες! 

Discover the gifts! 

Let the Flowers blow you away!

Φόρεμα Stella McCartney Kids, πασχαλινό αυγό ζωγραφισμένο στο χέρι Sofia Gaitani & λαμπάδα με χρωματιστά λουλούδια A.A. Danou.

Easter Art de la Table

Δια χειρός A. A. Danou, εμπνευσμένο από τα χρώματα της άνοιξης με σοκολατένιο αυγό.

Chocolate Delight

Mini σοκολατένιο πασχαλινό αυγό με χειροποίητα sculptures λουλουδιών A. A. Danou. 

Neon Trend Alert 

Παιδικά sneakers Βonpoint

    Poppies for Greece

      Limited edition λαμπάδες Α. Α. Danou διακοσμημένες με παπαρούνες, φόρος τιμής στην επέτειο διακοσίων χρόνων από την ελληνική επανάστασης & χειροποίητο πασχαλινό αυγό με μεταξωτό ύφασμα Liberty London.

      Chic in Print

      Παιδικά ρούχα για κορίτσια & αγόρια συνδυασμένα με το δικό τους χειροποίητο πασχαλινό αυγό Sofia Gaitani & λαμπάδα A. A. Danou.

      7.jpeg
      Check now

        Chocolate Lover’s Dream

        Μικρά σοκολατένια αυγά, σε ιδιαίτερες συσκευασίες με λουλούδια σχεδιασμένα από τις A. A. Danou. Είναι ιδανική επιλογή τόσο λάτρεις της σοκολάτας αλλά και για να στολίσουν το φετινό Πασχαλινό σας τραπέζι.

        Hippie Boys & Girls

        Εμπνευσμένα από τα 70’s, το Bonpoint κοριτσίστικο outfit και το Bonton αγορίστικο militaire κουστούμι είναι οι πιο chic επιλογές για τη σεζόν. Μαζί με τα χειροποίητα ζωγραφισμένα αυγά Sofia Gaitani & λαμπάδα A. A. Danou συνθέτουν το τέλειο δώρο για το φετινό Πάσχα.

        Old world sophistication

        Χειροποίητο πασχαλινό αυγό από limited edition μεταξωτό ύφασμα Liberty London επιλεγμένο αποκλειστικά από τις A.A. Danou.

        Τaste of heaven

        Γλυκοί, σοκολατένιοι πειρασμοί σε κομψή συσκευασία με μικρά χειροποίητα λουλούδια δια χειρός Α. Α. Danou. Αποτελούν την ιδανική προσθήκη σε όποιο δώρο και αν επιλέξετε.

        Spring Romance

        Παιδικά outfits Bonpoint, χειροποίητα αυγά Sofia Gaitani & λαμπάδες A. A. Danou με άρωμα καλοκαιριού.

        Επικοινωνία

        To κατάστημα λειτουργεί προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, με click-away, καθώς επίσης μπορείτε να κάνετε τις αγορές και τις αποστολές των πασχαλινών δώρων σας, καλώντας στο τηλέφωνο 6937005120 ή με Inbox (εισερχόμενο μήνυμα) στο Facebook A.Α.Danou ή με DM (Direct Message) στο Instagram @aadanou.

        Info

        Facebook: A.Α.Danou

        Instagram: @aadanou

        Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 58, Θεσσαλονίκη

        Τηλέφωνο: 2310 270 024