fbpixel

Search icon
Search
Flower Combos: Αυτοί είναι οι πιο επιτυχημένοι συνδυασμοί λουλουδιών
INTERIORS

Flower Combos: Αυτοί είναι οι πιο επιτυχημένοι συνδυασμοί λουλουδιών

Τα λουλούδια που πηγαίνουν side-by-side


Τα λουλούδια έχουν τη μαγική ικανότητα να μεταμορφώνουν έναν χώρο! Ειδικά αυτήν την εποχή, λίγο πριν υποδεχτούμε κι επίσημα την άνοιξη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να εντάξετε στον χώρο σας τα δικά σας αγαπημένα indoor plants ή ακόμα και να ανανεώσετε με αυτά το μπαλκόνι της κατοικίας σας. Παρακάτω, σας δείχνουμε τους απόλυτους συνδυασμούς φυτών, τόσο σε σχέση με το αισθητικό κομμάτι όσο και σε ό,τι αφορά στην καλύτερη δυνατή ανάπτυξή τους.

Τουλίπες & Μαργαρίτες

22-1.jpg

Δύο λουλούδια που κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων, αλλά έχουν αρκετά ανόμοια εμφάνιση. Η κομψή τουλίπα και η ζωηρή, ατημέλητη μαργαρίτα συνδυάζονται καλά μεταξύ τους λόγω της ψηλότερης εμφάνισης και του χοντρού μίσχου τους, δημιουργώντας έναν πιο καλλιτεχνικό συνδυασμό.


Ντάλιες & Κρίνοι

22-2.jpg

Απαλά, κομψά χρώματα που ταιριάζουν φοβερά όταν συνδυάζονται, ενώ αυτό το combo είναι μια top επιλογή για special events ή ακόμα και τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τολμήστε να παίξετε με τις αποχρώσεις και να δημιουργήσετε τους πιο τολμηρούς συνδυασμούς.


Παιώνιες & Τριαντάφυλλα

22-3.jpg

Διαλέξτε τα χρώματα της επιλογής σας και δημιουργήστε την πιο ονειρεμένη σύνθεση. Οι πλούσιες παιώνιες σε συνδυασμό με τα πιο εκλεπτυσμένα τριαντάφυλλα θα αποτελέσουν μια ζωντανή και νεανική προσθήκη στη διακόσμηση ή τον κήπο σας. Safe συνδυασμός είναι οι αποχρώσεις του ροζ για ένα άκρως ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.


Ζίνιες & Λυσίανθοι

22-4.jpg

Οι ζίνιες είναι φωτεινές, playful κι έχουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα υφή και στιλ. Γι' αυτό, όταν συνδυάζονται με έναν λυσίανθο που είναι πιο διακριτικός κι elegant, το αποτέλεσμα είναι μια έκρηξη χρωμάτων που εντυπωσιάζει.


Γιασεμί & Γαρδένια

befunky-collage2.jpg

Πέρα από την αισθητική ομοιότητά τους, αυτά τα δύο φυτά διαφέρουν ως προς την ανάπτυξή τους. Οφείλετε να γνωρίζετε πως τα φυτά που μετατρέπονται σε θάμνοι δεν πρέπει ποτέ να συνδυάζονται με αντίστοιχα του είδους, καθώς το ένα μπορεί να επισκιάσει και να καταστρέψει το άλλο, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του γιασεμιού και της γαρδένιας.


Λεβάντα & Κρίνοι

22-5.jpg

Η λεβάντα διατίθεται σε μια ποικιλία αποχρώσεων, ενώ οι κρίνοι εμφανίζονται σε φωτεινές ροζ έως mixed παραλλαγές. Μας αρέσει, όμως, η αντίθεση του συνδυασμού των δύο μαζί στον κήπο ή ακόμα και σε ένα βάζο, καθώς ξεχωρίζει για τις αντιθέσεις τους και σίγουρα για το υπέροχο άρωμά του.


Πετούνιες & Πανσέδες

22-6.jpg

Μερικές φορές συγχέονται μεταξύ τους... Οι πετούνιες και οι πανσέδες είναι εύκολα λουλούδια στη φροντίδα, που κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων. Ακριβώς επειδή μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους συνδυάζονται υπέροχα μεταξύ τους, δημιουργώντας το απόλυτο mix & match στα χρώματα. Τέλεια επιλογή για μπαλκόνι ή για κήπο.


Αστράκι & Goldenrod

22-7.jpg

Το κίτρινο και το μοβ ταιριάζουν απίστευτα μεταξύ τους και αυτά τα δύο μαζί μπορούν να δημιουργήσουν έναν απόλυτα ρομαντικό συνδυασμό. Συνήθως, τα συναντάμε σε μεγάλες εκτάσεις γης, ενώ χρησιμοποιούνται και για ανθοδέσμες ως συνδυαστικά λουλούδια.