fbpixel

Search icon
Search
Floral Arrangement: Πώς τα λουλούδια μπορούν να δημιουργήσουν ένα απόλυτα ονειρικό σκηνικό γάμου
PEOPLE & MOMENTS

Floral Arrangement: Πώς τα λουλούδια μπορούν να δημιουργήσουν ένα απόλυτα ονειρικό σκηνικό γάμου

Η Μαρία Ιωαννίδου, του ανθοπωλείου Jardin Plus μάς δίνει μοναδικές ιδέες ενός εμπνευσμένου florist


Τα λουλούδια συνδέονται με τις χαρές της ζωής μας και η Μαρία Ιωαννίδου, του νεοσύστατου ανθοπωλείου Jardin Plus, το γνωρίζει αυτό καλά, όπως και το πώς να πλαισιώσει έναν σύγχρονο γάμο με τις μοναδικές ιδέες ενός εμπνευσμένου florist.

Ποιος θα ήταν ο ιδανικός διάκοσμος με λουλούδια για έναν γάμο αυτήν την άνοιξη, λόγω και των περιορισμών που υπάρχουν; 

Tα νέα δεδομένα που επικρατούν έχουν τον αντίκτυπό τους και σε αυτόν τον τομέα, με αποτέλεσμα η πλειονότητα των γάμων της χρονιάς αυτής να γίνεται διαδικτυακά. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι ο στολισμός δεν είναι απαραίτητος, για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και να κάνει το ζευγάρι, και τους καλεσμένους του, να νιώσουν όμορφα αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του. Ακόμη και στις κλειστές τελετές, η χαρά δεν παύει να υπάρχει και να μοιράζεται -μέσω διαδικτύου-, οπότε η διακόσμηση μεταφέρεται στο σπίτι για να διαμορφώσει το κατάλληλο σκηνικό για την περίσταση. Ένα ωραίο στεφάνι και δύο κηροπήγια στολισμένα θα μπορούσαν να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

jardin4.jpg

Για ένα κλειστό γαμήλιο πάρτι, τι είδους φυσικό στολισμό θα προτείνατε;

Εποχιακά άνθη και, σίγουρα, πινελιές με χρώμα. Ας αφήσουμε τα λευκά λουλούδια για τον χειμώνα κι ας επικεντρωθούμε στα δώρα της άνοιξης, που σφύζουν από ζωντάνια και ζωή. Θα πρότεινα ανθισμένες κερασιές, αμυγδαλιές ή μανόλιες, γαρίφαλα σε ειδικές ποικιλίες, λεμονανθούς, πασχαλιές –έστω και για τις λίγες ημέρες που είναι διαθέσιμες-, χαμομήλια, ακόμη και κοράλλια, τα υπέροχα πορτοκαλί καμπανάκια, που γίνονται μοναδικό μπουκέτο.

Τι θα συμβουλεύατε τη νύφη για την ανθοδέσμη; 

Πώς να την επιλέξει και τι να προτιμήσει; Το νυφικό μπουκέτο το θεωρώ ένα έργο τέχνης σε pocket size και κάθε κλαδάκι του θα πρέπει να είναι τοποθετημένο με ακρίβεια. Η μέλλουσα νύφη θα διαλέξει το σχήμα, τα χρώματα και τα λουλούδια που προτιμά και στη συνέχεια θα πρέπει να εμπιστευτεί τον ανθοδέτη, για να δημιουργήσει αυτό το μικρό θαύμα αποκλειστικά για εκείνη. Πρόκειται για το πιο καθοριστικό, μετά το νυφικό, στοιχείο της νύφης που κλέβει την παράσταση και τη χαρακτηρίζει.

jardin1.jpg

Μοιραστείτε μαζί μας μια μικρή λεπτομέρεια, που, όμως, μπορεί να κάνει τη διαφορά…

Μια όμορφη ιδέα είναι οι καλεσμένοι, που θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά το μυστήριο, μαζί με την πρόσκληση να λάβουν και μια μικρή μπουτονιέρα με φρέσκα λουλούδια, ώστε η συμμετοχή τους να είναι ακόμη πιο «ενεργή».

jardin2.jpg
Μαρία Ιωαννίδου
Ανακαλύψτε τα dos & don'ts που θα μετατρέψουν τον γάμο σας, στην ημέρα των ονείρων σας!

DO

Το χαμόγελο, η διάθεση, η αγάπη...

...είναι τα μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο.

Plus! Τα φρέσκα λουλούδια εποχής.

DONT

Μην κάνετε εκπτώσεις στις επιθυμίες σας. Ο,τιδήποτε έχετε σκεφτεί ή ποθήσει για εκείνη την ημέρα δικαιούστε να το τολμήσετε.

Info

Jardin Plus, Μητροπολίτου Ιωσήφ 20, Θεσσαλονίκη, 54622, Τηλ. 2313 111 335, Instagram: @jardin.plus

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021