fbpixel

Search icon
Search
Flat Shoes: Τα σχέδια που αποτελούν την απόλυτη τάση φέτος
THE LOOK

Flat Shoes: Τα σχέδια που αποτελούν την απόλυτη τάση φέτος

Οι καθημερινές επιλογές που ταιριάζουν παντού!


Πριν από μερικά χρόνια η κομψότητα ήταν συνώνυμο των high heels. Για καλή μας τύχη αυτή η άποψη έχει αλλάξει με τους gurus της μόδας αλλά και τις απανταχού fashionistas να αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι οι flat επιλογές ισοδυναμούν με την classy αισθητική. Μάλιστα, η κυριαρχία τους είναι τόσο μεγάλη, διότι έχουν καταφέρει να συνδυάζουν τις δύο βασικές αρχές που αναζητούν οι γυναίκες από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας του: Την άνεση και το chicness!

Σ' αυτό φυσικά ευθύνονται οι διάσημες σχεδιαστές και οίκοι, οι οποίοι έχουν βάλει τα δυνατά τους, παρουσιάζοντας τις τελευταίες σεζόν μοναδικά σχέδια που δεν γίνεται να μην λατρέψουμε. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που τα high heels δεν είναι το φόρτε σας  - εγώ σίγουρα ανήκω - αλλά θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις και να παραμένετε κομψή, no matter what, αυτές οι τάσεις είναι για εσάς. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο hot flat designs που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε τους επόμενους μήνες!

Brown loafers 

9g2uf7scbsgbfghgajkure-768-80jpg.webp
Image source: @annabelrosendahl

Τα loafers είναι ένα από τα σχέδια που συνδυάζουν άρτια την κομψότητα και την άνεση, καταφέρνοντας να αναβαθμίσουν κάθε σύνολο, από τα πρωινά στο γραφείο μέχρι τις χαλαρές εξόδους το Σαββατοκύριακο. Αυτή τη σεζόν, οι καφέ suede εκδοχές είναι και αυτές που κυριαρχούν ιδιαίτερα. Η ζεστή αυτή απόχρωση ταιριάζει υπέροχα στις φθινοπωρινές ημέρες ενώ το σχέδιο απογειώνει την quite luxury αισθητική. 

Pointed toes 

4b25e5962790d34a518743c4f94e21b4.jpg

Η σκανδιναβική μόδα έχει πραγματικά υποστηρίξει και αναδείξει τα pointed shoes, με τη συγκεκριμένη τάση να απογειώνεται ακόμα περισσότερο με τα σχέδια που παρουσιάζει το fashion brand, Ganni. Για τους επόμενους μήνες, οι επιλογές είναι πραγματικά πάρα πολλές, από μινιμαλιστικές εκδοχές σε καφέ δέρμα μέχρι παιχνιδιάρικα στιλ με έντονα χρώματα. Φορέστε τα με τα πάντα, από τζιν μέχρι tailored παντελόνια, φαρδιές φούστες μέχρι μάξι slip φορέματα.

Ballet flats 

461553926-883013286721990-1960935206870281503-n-1.jpg
Image source: @leasy_inparis

Αν υπάρχει ένα σχέδιο, το οποίο θα μπορούσε να κερδίσει το βραβείο για το απόλυτο come back, τότε αυτό θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη, οι μπαλαρίνες. Για ακόμα μία σεζόν βρίσκονται παντού και πρωταγωνιστούν σε κάθε day to night look. Μπορείτε να ξεφύγετε από τις κλασικές εκδοχές και να επικεντρωθείτε σε πιο updated designs, σε έντονα χρώματα, λαμπερές λεπτομέρειες και εκκεντρικές σιλουέτες, χαρίζοντας έξτρα πόντους στην εικόνα σας. 

Colourful Mary-Janes

5f0ac62efe555f46e26cd3ce59122e9c.jpg

Τα αγαπημένα Mary Janes έχουν αυξήσει σταθερά τη δημοτικότητά τους τον τελευταίο χρόνο, και ενώ οι κλασικές αποχρώσεις και τα στιλ του Alaïa ήταν οι αγαπημένες επιλογές, αυτή τη σεζόν οι τάσεις έχουν ανάγκη από πιο χρωματιστές εκδοχές. Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι ασημένιες Mary Janes, οι οποίες μπορούν να προσθέσουν μια παιχνιδιάρικη νότα σε ένα απλό σύνολο με τζιν και top και να γίνουν το ιδανικό παπούτσι για πάρτι, ενώ μπορείτε επίσης να επιλέξετε το κόκκινο ή το παστέλ μπλε για πιο minimal αλλά εξίσου μοντέρνες εμφανίσεις. Για τις κρύες ημέρες του χειμώνα μπορείτε να τα συνδυάσετε μ' ένα ζευγάρι κάλτσες ή καλσόν!

Clogs 

c5ychslh4ajxszrcmsztf3-768-80jpg.webp
Image source: @francescasaffari

Αν ψάχνετε για ένα εύκολο, slip-on παπούτσι αυτή τη σεζόν, θα χαρείτε να μάθετε ότι τα clogs ήρθαν για να μείνουν και τις μουντές ημέρες τους χρόνου. Για περισσότερη ευελιξία καλό θα είναι αν επιλέξετε τα κλασικά ουδέτερες αποχρώσεις που θα μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Μπορείτε να κινηθείτε τόσο σε δερμάτινες όσο και suede εκδοχές ανάλογα με το στιλ και τις ανάγκες σας.