fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Fisherman sandals: Πώς να φορέσετε το πιο πρόσφατο ugly shoe trend

Το κλασικό σανδάλι αποτελεί μια ιδανική καλοκαιρινή επιλογή


Fisherman sandals: Πώς να φορέσετε το πιο πρόσφατο ugly shoe trend

Όποια αναζητά λίγη επιπλέον υποστήριξη και άνεση από τα summer shoes της, θα πρέπει να στρέψει την προσοχή της στα ταπεινά fisherman sandals. Είναι κομψά, ευέλικτα και αρκετά πρακτικά για να τα φοράτε για ώρες, με άνεση και μοναδικό στιλ. Δεν έχουν μόνο διαχρονική εμφάνιση, αλλά είναι κατάλληλα για day-to-night εμφανίσεις. 

Οι σημερινές επιλογές fisherman sandals κυμαίνονται από το κομψό cottagecore chic μέχρι το grungy Y2K, όμως μπορούν να φορεθούν και με smart, high fashion τρόπο. Πλέον, αποτελούν wardrobe staple για πολλές A-listers, όπως η Taylor Swift και η Hailey Bieber και έχουν καθιερωθεί στις συλλογές των The Row και Gucci. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα σανδάλια που ξεχώρισαν με τα σχέδια τους, το επίπεδο άνεσης και τους πιο stylish τρόπους να τα συνδυάσετε.

Είτε «ψαρεύετε» κομπλιμέντα, είτε το πιο άνετο, πρακτικό ζευγάρι πέδιλα, δείτε τους πιο on-trend συνδυασμούς παρακάτω..

Smock dress

brittany-bathgate.jpg
Image source: @brittanybathgate

Πρόκειται για τον ιδανικό καλοκαιρινό, hero συνδυασμό που θα σας συνοδεύσει παντού, από την πόλη μέχρι τις διακοπές σας. Επιλέξτε ένα λευκό, αεράτο φόρεμα με puffy sleeves που εμπνέει ρομαντισμό και κάντε μια αντίθεση ταιριάζοντάς το με μαύρα fisherman sandals. Προσθέστε ακόμα μια μαύρη λεπτομέρεια για να δέσει το look, όπως ένα τσαντάκι. 

Jelly edition

melissaofficial.jpeg
Image source: @melissaofficial

Για μια πιο playful διάθεση επιλέξτε τα κλασσικά jelly sandals. Το συγκεκριμένο στιλ έγινε μόδα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και όπως και άλλες τάσεις της εποχής εκείνης, αναβίωσαν αρκετές φορές από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Φοριούνται άνετα από την παραλία μέχρι την πόλη σε αμέτρητους συνδυασμούς - όπως αέρινα φορέματα, denim shorts αλλά και σε beach looks με το αγαπημένο σας bikini. 

With socks

backgrid2.jpg
Image source: Backgrid

Το διεθνές μοντέλο και skincare guru, Hailey Bieber, είναι γνωστή για τα stylish street style look της. Πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι fisherman sandals συνδυασμένα με...κάλτσες. Μπορεί να αποτελεί αμφιλεγόμενο συνδυασμό, όμως φαίνεται να το υιοθετούν όλο και περισσότερες fashionistas. Η Bieber τα πάντρεψε με ένα total white outfit, διακριτικά αξεσουάρ και ένα sleek χτένισμα. 

Prints

lisa-says-gah.jpeg
Image source: Lisa says gah

Τολμήστε να εντάξετε το cottage core trend στα καθημερινά σας look, προσθέτοντας gingham ή floral prints, σε συνδυασμό, φυσικά, με τα fisherman sandals σας. Επιλέξτε το σε φορέματα ή co-ord sets που θα σας συνοδέψουν με άνεση και στιλ παντού. 

Denim shorts & oversized shirt

at-ceriseamusante.jpeg
Image source: @cerisemusante_

Ένα ζευγάρι fisherman sandals μπορεί να προσθέσει ένα ενδιαφέρον, grunge-y twist σε κάθε απλό, καλοκαιρινό outfit. Για παράδειγμα, μπορείτε να τα φορέσετε με denim shorts, tank top, ένα oversized πουκάμισο από πάνω και μια διαχρονική και πάντα αγαπημένη raffia bag. 

Slip dress

c1040386-e65b-11ec-8e26-0242ac110003.webp
Image source: @charlottebuttrick

Με την ίδια λογική, το συγκεκριμένο στιλ σανδαλιού μας αρέσει πολύ συνδυασμένο με flowy slip dresses, διότι δίνει έναν πιο fashionable, δυμανικό χαρακτήρα, που ταυτόχρονα θα σας διατηρίσει άνετες και pain-free (σε αντίθεση με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα). Φορέστε το συγκεκριμένο σύνολο από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσθέτοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ. 

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή

Feature image source: Backgrid, @tylynnnguyen

1

Ancient Greek Sandals Cosmia

Kalogirou BUY HERE

2

Jelly freesherman

Melissa BUY HERE

3

Homer sandals

Ancient Greek Sandals BUY HERE

4

AMI Paris leather sandals

Luisaviaroma BUY HERE

5

Emme Parsons ernest sandals

Net-a-porter BUY HERE

6

TOMS black & white sandals

Tsakiris Mallas BUY HERE