fbpixel

Search icon
Search
Festive Spirit: Αυτή είναι η απόλυτη food experience που σας προσφέρει τις πιο premium προτάσεις delivery
LET'S BOOST YOU UP

Festive Spirit: Αυτή είναι η απόλυτη food experience που σας προσφέρει τις πιο premium προτάσεις delivery

H Wolt θα σας συνεπάρει στο απόλυτο γαστρονομικό «ταξίδι»


Η σημερινή ημέρα προβλέπεται ιδανική για όσους ψάχνουν αφορμή να γιορτάσουν παρέα με αγαπημένα πρόσωπα γύρω από το τραπέζι. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να απολαύσετε την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, κάνοντας τις απαραίτητες festivities κινήσεις δεν έχετε παρά να επιλέξετε μια μοναδική εμπειρία delivery, όπως η Wolt, που σας προσφέρει upgraded και λαχταριστές προτάσεις!

Marea

wolt.jpg

Γεύση θάλασσας στο πιάτο σου. Κι όμως, τώρα και στην πόρτα σου μόνο μέσω της Wolt! Η συνταγή αυτή έχει το ψάρι στον πυρήνα της και «πατάει» σε αγνά υλικά, συνταγές διαχρονικές με ωραία twists και κυρίως μεγάλη αφοσίωση στον στόχο. Το βασικότερο, όμως, είναι ότι η αληθινή αγάπη για τα ψάρια και τα θαλασσινά μεταμορφώνει το φαγητό του Marea σ’ ένα γαστρονομικό ταξίδι που δε γίνεται να χάσεις.

Join Juice Bars

wolt2.jpg

Η διαχρονική επιλογή για πρωινό ή μεσημεριανό. Χυμοί και smoothies, sandwich, bowls και δροσερές σαλάτες που φτιάχονται με τρόπο που σε κάνει να ξεχνάς ότι είναι και... υγιεινά. Αν μας ρωτάτε, τα Join Juice Bars είναι από τα λίγα spots στην πόλη που το καταφέρνουν τόσο καλά και ίσως γι’ αυτό το λατρεύουμε τόσο.

The Wolter’s experience 

wolt3.jpg

Η διαδικασία; Πολύ απλή. Η εμπειρία; Εξίσου ευχάριστη, άμεση και διαδραστική, χάρη στο όμορφο κι εύχρηστο μενού του Wolt app. Εκεί βρίσκεις μενού με φωτογραφίες, ενώ το live tracking της παραγγελίας σου κάνει ακόμη πιο cool την delivery εμπειρία. Μια φορά να τη δοκιμάσεις, θα γίνεις κι εσύ ένας φανατικός “Wolter”!

Boost you up tip of the day: House Festivities: Απολαύστε εσείς και οι αγαπημένοι σας με τις πιο upgraded προτάσεις delivery που θα σας... λύσουν τα χέρια μέσα από την πιο cool & foodie εμπειρία!

Αbout

Αν και η Θεσσαλονίκη έχει πια τους φανατικούς της “Wolters”, η αλήθεια είναι πως όλοι εμείς που αγαπάμε λίγο παραπάνω το delivery, διατηρούμε ακόμη τον ωραίο ενθουσιασμό που μας προξένησε το pop up του Wolt - το food delivery app, που μέσα σε λίγους μήνες μπήκε πολύ δυναμικά στην αγορά της πόλης κι ενίσχυσε τις επιλογές μ’ ένα καρέ από τους πιο φανταστικούς διανομείς, αλλά και it εστιατόρια και καφέ, που μέχρι πρότινος δεν είχαν το δικό τους delivery service.

Info

Site: www.wolt.gr

Facebook: Wolt Greece

Instagram: @wolt.greece