fbpixel

Search icon
Search
Feminine Beauty: 5 makeup looks για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας ακόμη και μέσα στο σπίτι
MAKE UP

Feminine Beauty: 5 makeup looks για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας ακόμη και μέσα στο σπίτι

Περάστε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πιο όμορφες από ποτέ


Τα social media αποτελούν πηγή αστείρευτης έμπνευσης για να πετύχετε ανεπανάληπτα beauty looks υιοθετώντας όλα τα makeup trends με τον πιο εύκολο τρόπο, ώστε να είναι πιο wearable από όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως στιλ και ηλικίας. Με ένα σύντομο scroll down στην αρχική του Instagram είμαστε σίγουρες πως θα βρείτε εντυπωσιακά μακιγιάζ που μπορείτε να υιοθετήσετε μέσα στο σπίτι για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και θέλετε να είστε πανέμορφες όλη μέρα.

Από απλά και καθημερινά μέχρι extravagant και άκρως λαμπερά, συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα makeup looks που είδαμε στη διάσημη πλατφόρμα κι επέλεξαν τόσο top models όσο και celebrities για τις εμφανίσεις τους, επίσημες και μη, ώστε να εμπνευστείτε και να τα δημιουργήσετε μόνες σας στην περίοδο της καραντίνας, αλλά και για τις γιορτές. Τα λατρέψαμε!

Red Fever

83982fe1b2caa309bcb6db455e3fc550.jpg

Τα κόκκινα χείλη δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα κάτι που μας αποδεικνύει η τεράστια γκάμα τόνων κόκκινου κραγιόν που βρίσκουμε παντού. Μη φοβηθείτε λοιπόν να φορέσετε ένα κατακόκκινο κραγιόν, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπό σας ας παραμένει «ήσυχο» και λαμπερό. Για έξτρα λάμψη, μπορείτε να προσθέσετε λίγο highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών σας. Σχηματίστε σωστά τα φρύδια σας και είστε πανέτοιμες!

Smokey Eyes

smoky-eye-makeup-tricks-hero-mudc-032919.jpg

Άλλο ένα στιλ μακιγιάζ που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα, αφού χαρίζει ένταση και βάθος στο βλέμμα δημιουργώντας εμφανίσεις με σεξαπίλ. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τις αποχρώσεις του καφέ ετοιμάζοντας ένα γήινο smokey αποτέλεσμα, ή να προτιμήσετε το διαχρονικό μαύρο για να πετύχετε μια πιο rock glam εμφάνιση. Ό,τι κι αν διαλέξετε πάντως, αφήστε τα χείλη σας nude για να πετύχετε την τέλεια αρμονία στο makeup σας.

Blue Dreams

f8797ef329cbd4c202ed53de223636f9.jpg

Για τις πιο εκκεντρικές στο μακιγιάζ, τι θα λέγατε να ξεφύγετε για λίγο από τις γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις και να στραφείτε προς τις πιο ψυχρές όπως το μπλε; Ιδανική για όσες από εσάς έχετε μελί ή καστανά μάτια, αφού δημιουργεί την τέλεια αντίθεση στο πρόσωπό σας. Ταιριάξτε την με nude χείλη και είστε έτοιμες να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας! Προαιρετικά, μπορείτε να βάλετε ένα μπλε μολύβι ματιών στη waterline σας για έξτρα ένταση στο χρώμα. 

Pink Romance

the-new-season-way-to-wear-pink-eyeshadow-p.jpg

Για τις ρομαντικές, σας προτείνουμε να στραφείτε προς τις ροζ αποχρώσεις που αποπνέουν μια αθωότητα και μια γλυκύτητα. Απλώστε μια παστέλ ροζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο ή και μια πιο έντονη για πιο glam αποτέλεσμα κι έπειτα προσθέστε μια πιο σκούρα στην κόγχη του ματιού για να δώσετε περισσότερο βάθος. Για τα χείλη, προτιμήστε ένα εξίσου ροζ lipstick σε ματ υφή κι εφαρμόστε από πάνω ένα διάφανο lipgloss για να δώσετε κι άλλη λάμψη στο μακιγιάζ σας.

Glow Look

frida-assen-beauty-188-835x557.jpg

Σίγουρα δεν αποτελεί ένα χρώμα και μια υφή που όλες επιλέγετε για τις εμφανίσεις σας, αλλά αξίζει να δοκιμάσετε έστω και μια φορά τα holographic eyes, δηλαδή τις ιριδίζουσες σκιές, που τονίζουν το φυσικό σας χρώμα και χαρίζουν ένα απίστευτο glow look ακόμη κι αν μένετε σπίτι. Ωστόσο, αφήστε το υπόλοιπο πρόσωπο σε ήρεμους και σχεδόν φυσικούς τόνους, για να υπάρχει μια ισορροπία στο όλο look. Ιδανική πρόταση για τις βραδινές σας εξόδους.