fbpixel

Search icon
Search
Fashion Month: Οι 10 καλύτερες street style εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε
TRENDS & CATWALKS

Fashion Month: Οι 10 καλύτερες street style εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

Οι Εβδομάδες Μόδας μας χάρισαν υπέροχα looks που ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε


Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα fashion shows με κοινό, τα πράγματα επέστρεψαν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς και σε όλα αυτά που γνωρίζουμε και ξεχωρίζουμε. Ο Μήνας Μόδας για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, που διεξήχθη στις 4 μητροπόλεις της μόδας -ξεκινήσαμε από τη Νέα Υόρκη, κάναμε μία στάση στο Λονδίνο, διανύσαμε μερικά χιλιόμετρα για να φτάσουμε στο Μιλάνο και τέλος προσγειωθήκαμε στην Πόλη του Φωτός- έριξε αυλαία πριν από μερικές μέρες, αφήνοντας πίσω του φανταστικές εικόνες και μία γλυκιά νοσταλγία. Εκτός όμως από τα εμβληματικά fashion brands, τα οποία παρουσίασαν τις μοναδικές τους δημιουργίες, τα φωτογραφικά φλας έλαμψαν για τα κορίτσια του street style που «παρήλασαν» στους δρόμους των μεγαλουπόλεων. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις 10 καλύτερες street style εμφανίσεις που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας κι ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε!

1. Glamness 

Style du monde

Η λάμψη αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των τάσεων τόσο για τη περίοδο που διανύουμε όσο και για την επόμενη κάτι το οποίο έγινε ξεκάθαρο και από πλήθος fashionistas που παραβρέθηκαν στις Εβδομάδες Μόδας. Τα πανωφόρια με glam πινελιές ξεχώρισαν και κατάφεραν να κάνουν ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις να μοιάζουν άκρως εντυπωσιακές. 

2. College style 

Image source: @thestreetpie

Εδώ και μερικές σεζόν το κολλεγιακό στιλ έχει καταφέρει να κερδίσει μία σημαντική θέση στις προτιμήσεις των fashion lovers. Μία από τις μεγαλύτερες fans είναι η Σκανδιναβή Emili Sindlev, η οποία δε χάνει την ευκαιρία να μας χαρίσει υπέροχες εικόνες. Η εμφάνιση της στο Milano κέρδισε τις εντυπώσεις, αποδεικνύοντας πως το college style μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις. 

3. Leather power

Image source: @streetstylestars

Ένα από τα υφάσματα που κυριαρχούν κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών είναι αδιαμφισβήτητα το δερμάτινο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το εντάξουμε στα everyday looks μας. Η Leonie Hanne επέλεξε ένα leather outwear σε γαλάζιο χρώμα, συνδυάζοντας το με τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, όπως τα oversized shirts και τα metallic designs. 

4. Orange is the new black 

Image source: @thestreetpie

Η κυριαρχία του πορτοκαλί έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες κι όπως έχουμε αντιληφθεί θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα. Οι απανταχού fashionistas έχουν ανακαλύψει πολλούς και διαφόρους τόνους για το προσθέσουν στα σύνολά τους. Αυτός που ξεχωρίζουμε είναι τα orange look, head to toe. Για έξτρα πόντους συνδυάστε περισσότερους από δύο τόνους του πορτοκαλί. 

5. Tailored looks 

Image source: @thestreetpie

Η άνεση αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό, όπου κι αν βρισκόμαστε. Η tailored αισθητική και τα preppy looks, είχαν την τιμητική τους κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Oversized  blazers και loose pants χάρισαν υπέροχα αποτελέσματα, ενώ τα διακριτικά αλλά παράλληλα fashionable accesssories διατήρησαν την απόλυτη αρμονία.

6. Statement accessories 

Image source: @despi_naka

Σε περίπτωση που δεν έπεσε στην αντίληψη σας, τα εκκεντρικά αξεσουάρ συνόδευαν σχεδόν κάθε street style look. Τα δερμάτινα γάντια σε έντονα χρώματα, όπως το μπλε ή το πορτοκαλί, αποτέλεσαν βασικό στοιχείο διάφορων εμφανίσεων, προσθέτοντας δυναμική και ιδιαίτερο στιλ. 

7. Details make the difference 

Image source: @carodaur

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα πως οι λεπτομέρειες κάνουν σίγουρα τη διαφορά. Αυτό το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο μία από τις πιο γνωστές fashionistas, η Caroline Daur, επιλέγοντας ένα cut-outs dress μαζί μ' ένα ζευγάρι μαύρες μπότες. Τόσο απλή και παράλληλα τόσο εντυπωσιακή. 

8. Contrast 

Image source: @despi_naka

Τα χρώματα είναι πλέον παντού και σε όλα τα σχέδια, head to toe. Αυτό που εμείς λατρεύουμε και ξεχωρίζουμε είναι οι αντιθέσεις. Κι ευτυχώς ο Μήνας Μόδας είχε πολλές από αυτές. Κίτρινο με ροζ, πράσινο με κόκκινο αλλά και μπλε με πορτοκαλί είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να δοκιμάσετε. 

9. Tonal 

Image source: @despi_naka

Οι εντυπωσιακές τάσεις μπορεί να εμφανίζονται και να μαγνητίζουν τα βλέμματα, αλλά τα ήρεμα και γαλήνια σύνολα, θα έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι τα neutrals, όπως απέδειξαν και διάφορες fashion lovers. Καφέ και μπεζ αποχρώσεις μαζί, παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό και chic αποτέλεσμα, ενώ τα χρυσά κοσμήματα, προσθέτουν τη λάμψη που χρειάζεται. 

10. Outwears

Image source: @thestreetpie

Η φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν βασίζεται στα πανωφόρια. Οι oversized εκδοχές σίγουρα είναι αυτές που εντυπωσιάζουν και διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Οι επιλογές είναι πολλές, όπως maxi ή με κρόσσια για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και θα αναδείξει τη σιλουέτα σας.