fbpixel

Search icon
Search
Fairytale in Rome: Ο λαμπερός γάμος της influencer Αναστάζια στην Ιταλία
PEOPLE & MOMENTS

Fairytale in Rome: Ο λαμπερός γάμος της influencer Αναστάζια στην Ιταλία

Σε ένα ονειρικό palazzo με μοναδική διακόσμηση και views της Ρώμης το Ελληνοαμερικάνικο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης


Την Αιώνια Πόλη, τη Ρώμη, επέλεξαν για να πραγματοποιήσουν τον υπέρλαμπρο γάμο τους και να επισφραγίσουν την αγάπη τους, η Ελληνίδα influencer Anastazia και ο επιχειρηματίας AM Dupee. Το νεόνυμφο ζευγάρι κάλεσε την οικογένεια και τους φίλους τους με σκοπό να γιορτάσουν μαζί την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους σε μια τοποθεσία που θύμισε πραγματικό παραμύθι μέσα στην ιταλική φύση. 

Το πανέμορφο νεαρό ζευγάρι ζει τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας, κι επιθυμούσε ο γάμος του να αποτελέσει μια ημέρα πραγματικής χαράς και γιορτής που θα τη μοιράζονταν με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους αλλά και οικογένεια. Η eternal Ρώμη αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για τον καλαίσθητο γάμο των Dupees. Το μαγευτικό τοπίο, καθώς και η κλασική αρχιτεκτονική της Ρώμης, με την έντονη βλάστηση και τη διαχρονική ομορφιά της περιοχής, ήταν η έμπνευση για τη διακόσμηση.

Για τη γαμήλια τελετή όπου και έγινε η ανταλλαγή των όρκων του ζευγαριού, όλο το setting θύμιζε σκηνή από την πιο γλυκιά ρομαντική κομεντί. Σε κάθε θέση βρισκόταν μια κάρτα με το πρόγραμμα, καθώς και μια βεντάλια με τα αρχικά τους. Μετά την ολοκλήρωση της ξεχωριστής τελετής, συμβολικά customised goody bags προσφέρθηκαν στους καλεσμένους ως αναμνηστικά. 

img-8941.JPG
Walking down the aisle

img-9374.JPG
Το πρόγραμμα & η βεντάλια
niki-chatzinikolaou1.jpg
Ρομπέρτο Μαυρόγαλος & Νίκη Χατζηνικολάου

Έπειτα από ένα cocktail & canapé reception που ακούστηκαν οι λόγοι των bridesmaids και των groomsmen, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στον εσωτερικό χώρο του ιταλικού palazzo, όπου και έλαβε μέρος το επίσημο dinner. Σ' έναν εκκεντρικό και κομψά στολισμένο χώρο με elegant art de la table, εντυπωσιακούς πολυελαίους, λευκά κηροπήγια και ανθισμένα λουλούδια - οι καλεσμένοι είχαν άπλετο χρόνο να γνωριστούν μεταξύ τους και να απολαύσουν τα αυθεντικά ιταλικά πιάτα υπό τη μουσική συνοδεία των πιο ρομαντικών love songs!

img-9057.JPG
Exquisite art de la table

img-3755.JPG
The dinner setting

Το δείπνο εξελίχθηκε σταδιακά σε πάρτι με μια εξαιρετική jazz μπάντα να επιλέγει παλιότερα αλλά και μοντέρνα κομμάτια που ανέβασαν τη διάθεση του κοινού αλλά και του νεόνυμφου ζευγαριού. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι θαύμασαν τον πρώτο χορό.

img-9755.JPG
The first dance

Πολύ σύντομα το dance floor γέμισε! Η δημιουργικότητα του ζευγαριού δεν φάνηκε μόνο στο συνολικό wedding planning, αλλά και σε όλες τις μικρές λεπτομέρειές του, όπως τα signature cocktails που ήταν handpicked από τους ίδιους και το photo-booth που αποτύπωσε τις πιο διασκεδαστικές στιγμές του βραδιού. Η επίγευση που άφησε αυτή η αξέχαστη βραδιά σε όλους μας ήταν η πιο γλυκιά! 

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες από τον πιο λαμπερό γάμο της άνοιξης στη gallery!

Φωτογραφίες: Vangelis Photography