fbpixel

Search icon
Search
Exotic vibes: Τα 5 πιο Instagrammable ξενοδοχεία του κόσμου
TRAVEL

Exotic vibes: Τα 5 πιο Instagrammable ξενοδοχεία του κόσμου

Πανέμορφα hotels που ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους design


Τα it girls του εξωτερικού γνωρίζουν πολύ καλά πώς για μια πετυχημένη φωτογραφία, χρειάζεται κανείς και το κατάλληλο background, το οποίο ουσιαστικά τις βοηθάει να πετύχουν τον στόχο τους και να αποκτήσουν όλο και περισσότερους followers. Θέλετε κι εσείς να καταφέρετε κάτι ανάλογο, ενώ ταξιδεύετε; Αυτά είναι τα πιο Instagrammable hotels του κόσμου, που ξεχωρίζουν για το μοναδικό design και την αισθητική τους κι αποτελούν πόλο έλξης για τις fashionistas, που αγαπούν τη φωτογραφία και τα ταξίδια. 

Βρίσκονται σε ειδυλλιακές τοποθεσίες, προσφέρουν στους guests την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και παράλληλα, διαθέτουν όλα όσα χρειάζεται κανείς, για να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά των τοπίων, με τη φωτογραφική του μηχανή...

Ονειρικές τοποθεσίες, ατμοσφαιρικά τοπία!

1. The Amangiri Hotel

210119-amanwebsite2021-landscapeimageframe-wholepixels-amangiri-49.jpeg

Το Amangiri βρίσκεται στην μακρινή, Utah κι αποτελεί must-visit resort γι΄αυτούς που αγαπούν τη φωτογραφία και ψάχνουν το απόλυτο, "instagrammable" μέρος. Η ερημική του τοποθεσία και το πανέμορφο σκηνικό που συνθέτουν τα κατακόκκινα βράχια σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά φαράγγια, το καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν έναν private προορισμό, για ένα άκρως χαλαρωτικό getaway. Διαθέτει εντυπωσιακές suites με πισίνα, που προσφέρουν όλες τις ανέσεις και μία πανέμορφη θέα, αλλά και χώρο spa, όπου οι expert therapists ετοιμάζουν μία σειρά από θεραπείες, που δύσκολα θα συναντήσει κανείς σε άλλο μέρος. Last but not least, όσοι το επιλέγουν για τις διακοπές τους μπορούν να δοκιμάσουν μοναδικές outdoor activities, όπως είναι η πεζοπορία, η αναρρίχηση και το κανόε καγιάκ, πάντα υπό την επίβλεψη ειδικών εκπαιδευτών. 

2. Colombe D'Or

la-colombe-dor-irmasworld-piscine-st-paul-de-vence.jpg


Βρίσκεται στη μαγευτική Γαλλία και διαθέτει μία ξεχωριστή γοητεία, που το καθιστά εξαιρετικά δημοφιλές για τους Instagram-lovers. Το Colombe D'Or διαθέτει μία άκρως εντυπωσιακή συλλογή από μοναδικά έργα τέχνης, που δε θα συναντήσει κανείς πουθενά αλλού στον κόσμο. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο, που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1920 κι έχει καταφέρει να διατηρήσει αναλοίωτο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Ξεκίνησε σαν ένα κατάλυμα με τρία μόλις μικροσκοπικά δωμάτια και πλέον, αποτελεί την αγαπημένη επιλογή κορυφαίων καλλιτεχνών! Σε κάθε μία από τις suites του, φιλοξενεί σπάνια art pieces και πίνακες που φέρουν την υπογραφή σπουδαίων ζωγράφων, όπως ο Matisse κι ο Picasso, που μαγνητίζουν τα βλέμματα και χαρίζουν μία διαφορετική αισθητική στο χώρο. Αν είστε λάτρεις της τέχνης, θα το λατρέψετε.

3. Le Sirenuse Positano

le-sirenuse-room-junior-suite-superior-b1j-0227.jpeg

Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, που προσφέρει την πιο μαγική θέα στο Positano και προσφέρεται για χαλαρωτικές στιγμές. Αυτό είναι το Le Sirenuse, που βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στο Positano και δεν αποτελεί τυχαία αγαπημένη επιλογή των influencers, που αναζητούν τα πιο ατμοσφαιρικά τοπία για να βγάλουν τις ιδανικές φωτογραφίες. Τα εντυπωσιακά δωμάτια, που ξεχωρίζουν για τον αριστοκρατικό χαρακτήρα και τη φινέτσα τους κι οι εντυπωσιακές suites, βρίσκονται μπροστά ακριβώς από τη θάλασσα, με θέα το απέραντο μπλε και προσφέρονται για χαλάρωση και ξεκούραση. Οι guests βρίσκονται στο επίκεντρο στο συγκεκριμένο resort και μία ιδανική μέρα ολοκληρώνεται με ένα dinner στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, μπροστά στο ηλιοβασίλεμα. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

4. Hotel Du Cap-Eden-Roc

hotel-du-cap-eden-roc-suite-eden-roc-5.jpeg


To Hotel Du Cap-Eden-Roc γιορτάζει φέτος 150 χρόνια ζωής κι εξακολουθεί να βρίσκεται μέχρι και σήμερα, στην κορυφή της λίστας με τα πιο ατμοσφαιρικά κι Instagrammable ξενοδοχεία ολόκληρου του κόσμου. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, έχει φιλοξενήσει σπουδαίες προσωπικότητες, όπως ο John F Kennedy κι η δούκισσα του Windsor, που το λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν σε αυτό. Πρόκειται για ένα πανέμορφο θέρετρο, που δεσπόζει στη γαλλική ριβιέρα και δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός ότι θεωρείται must-visit για όσους αγαπούν την πολυτέλεια κι αναζητούν την κορυφαία επιλογή για τα σύντομα getaways τους σε μία από τις πιο όμορφες κι ειδυλλιακές τοποθεσίες της Ευρώπης. Διαθέτει άκρως εντυπωσιακά δωμάτια και suites, που προσφέρουν όλες τις ανέσεις στους guests, ενώ must-visit αποτελεί -φυσικά- και το Spa Eden, όπου μπορεί να απολαύσει κανείς χαλαρωτικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, από τους experts του χώρου, μπροστά στο απέραντο μπλε!

5. Al Maha

dxbam-suite-0220-hor-clsc.jpg

Bρίσκεται στην «καρδιά» της ερήμου, σε απόσταση περίπου 45 λεπτών από το μαγευτικό, Dubai. Το Al Maha, Luxury Collection Desert Resort and Spa, είναι μία private όαση, σε ένα τοπίο γεμάτο με καταπράσινους φοίνικες κι απέραντους χρυσαφένιους αμμόλοφους. Το πεντάστερο, θέρετρο διαθέτει μεταξύ άλλων, private πισίνες με θέα που κόβει την ανάσα και 42 luxury suites, που ξεχωρίζουν για τη minimal αισθητική τους και τις μικρές, διακριτικές πινελιές της τοπικής κουλτούρας. Όσοι το επιλέγουν για τη διαμονή τους, πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν μία βόλτα με άλογο ή καμήλα και να περπατήσουν στη φύση, ενώ φυσικά, ψηλά στην to do list, βρίσκεται και το desert safari στα ειδυλλιακά τοπία, που προσφέρονται για αμέτρητα photoshoutings. Απολαύστε το ποτό σας στο Terrace Bar, θαυμάζοντας το μαγευτικό τοπίο ή επισκεφθείτε το Timeless Spa, με τις signature treatments που θα σας χαρίσουν ένα αίσθημα φρεσκάδας κι ευεξίας και το σίγουρο είναι, πως θα λατρέψετε το συγκεκριμένο resort, που θα σας προσφέρει όλα όσα ψάχνετε και πολλά περισσότερα. 

Κεντρική φωτογραφία: The Amangiri Hotel