fbpixel

Search icon
Search
Eurovision 2022: Η Amanda Georgiadis κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στην glamorous υπογραφή της Celia Kritharioti
TRENDS & CATWALKS

Eurovision 2022: Η Amanda Georgiadis κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στην glamorous υπογραφή της Celia Kritharioti

Στολίζει με φως την σκηνή και το Turquoise Carpet του Τορίνο


Το καθιερωμένο exclusive party του διαχρονικού θεσμού της Eurovision έδωσε χθες το απόγευμα το σύνθημα για την έναρξη της φετινής διαγωνιστικής εβδομάδας στην γοητευτική πόλη του Τορίνο. Το δημοφιλές luxurious παλάτι, «La Venaria Reale» υποδέχτηκε «θερμά» τους συμμετέχοντες στην λαμπερή 66η τελετή του και μεταμορφώθηκε αυτόματα στο πιο high fashion προβολέα. To επίσημο χαλί κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, αλλάζοντας το all time classic κόκκινό του χρώμα σε τιρκουάζ λόγω του χορηγού της διοργάνωσης, Η 24χρονη καλλιτεχνική εκπρόσωπος της Ελλάδας, Amanda Georgiadis Tenfjord, εμφανίστηκε τριακοστή ανάμεσα στους σαράντα συνδιαγωνιζομένους της, κλέβοντας μοναδικά τις εντυπώσεις! Με μια fresh maxi τουαλέτα στα χρώματα του φουξ μας «ταξίδεψαν» σε έναν ρομαντικό, girly γαλαξία με την εντυπωσιακή υπογραφή της παγκοσμίου φήμης designer, Celia Kritharioti!

280030342-328853632667499-8379786603688062386-n-1.jpg
πηγή: @amandatenfjord

Η elegant on stage δημιουργία

Εκτός από το Turquoise Carpet, η εκθαμβωτική αισθητική της Celia Kritharioti μεταφέρεται την Τρίτη 10 Μαΐου on stage, όπου η Amanda θα διαγωνιστεί με το «Die Together» στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision. Όπως αποκάλυψε ο οίκος Celia Kritharioti Couture στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για μία τουαλέτα με μακριά μανίκια, έντονους ώμους και τονισμένη μέση από μεταξωτό μεταλλικό λευκό σιφόν με ιριδίζουσες αποχρώσεις, το οποίο έγινε ειδική παραγγελία από την Ιταλία. Η ταλαντούχα 24χρονη τραγουδίστρια επισκέφτηκε το ατελιέ της διεθνούς σχεδιάστριας και έκανε τρεις πρόβες. Όσον αφορά την πρώτη πρόβα της στη σκηνή του Pala Olimpico, αυτή ολοκληρώθηκε μέσα σ' ένα εκτυφλωτικό φως που «ξεκινά» από τα μάτια της, εντυπωσιάζοντας τόσο με τις φωνητικές της δυνατότητες, τη σκηνική της παρουσία, όσο και με την ενδυματολογική της αυτή επιλογή.

279786136-780897129563322-5574123063191274060-n.jpg
πηγή: @amandatenfjord

Το cute highlight του party

Γεμάτη αισιοδοξία και χαρά, η Amanda περπάτησε στο τιρκουάζ χαλί, στο μαγευτικό La Venaria Reale, συνομίλησε με δημοσιογράφους και δεν έλειψε και το πιο cute highlight της βραδιάς : Ένα γλυκό μήνυμα προς την γιαγιά της στην Ελλάδα! «Σε αγαπώ γιαγιά!» είπε χαρακτηριστικά με την βροχή να μην πτοεί την λαμπερή εμφάνισή της. Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν από πού αντλεί έμπνευση για τα τραγούδια της, απάντησε πως εμπνέεται από την καθημερινότητα, από τη ζωή της ίδιας και των φίλων της και τον έρωτα.

Το κορίτσι με την νεραϊδίσια φωνή

eurovision-20227764-SNZwt.jpg
Φωτογραφία Γιάννης Βασταρδής |Styling Έλενα Οικονόμου | hair & make up Mary Ann

Η Amanda Klara Georgiadis γεννήθηκε στα Ιωάννινα, στις 9 Ιανουαρίου 1997 και είναι γνωστή καλλιτεχνικά με το όνομα Amanda Tenfjord. Είναι Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και φοιτήτρια ιατρικής. Γεννήθηκε στα Ιωάννινα της Ελλάδας, αλλά μεγάλωσε Τenfjord της Νορβηγίας. Άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα πιάνου σε ηλικία πέντε ετών. Σημαντικό χρονικό ορόσημο για την μετέπειτα καλλιτεχνική της πορεία ήταν το 2015, όταν το τραγούδι της "Run" κέρδισε το Μουσικό Βραβείο εμφανίστηκε σε ένα διαφημιστικό βίντεο για το Personskadeforbundet LTN το 2014. Το 2016 συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό της Νορβηγίας TV 2 The Stream, όπου τοποθετήθηκε μεταξύ των κορυφαίων 30 συμμετεχόντων. Το 2018 εμφανίστηκε σε ένα πρόγραμμα στο P3 Live το 2019 με το τραγούδι "Let Me Think". Έχει επίσης περιοδεύσει με το νορβηγικό συγκρότημα Highasakite. Το 2019 έπαιξε στο μουσικό φεστιβάλ Trondheim Calling.Tιμήθηκε με το Βραβείο Πολιτισμού Νεολαίας του Δήμου Χαράμ το 2019. Έζησε τα πρώτα της χρόνια στην Ελλάδα, προτού η ίδια και η οικογένειά της μετακομίσουν στη Νορβηγία. Ήταν στην ίδια τάξη με την καλλιτέχνιδα Sigrid και δήλωσε ότι η Sigrid ήταν η έμπνευσή της για να ακολουθήσει μια καριέρα καλλιτέχνη την τελευταία τους μέρα στο σχολείο στο ανώτερο γυμνάσιο Fagerli. Μετακόμισε στο Τρόντχαϊμ το 2015 για να ξεκινήσει ιατρικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Επιστημών και Τεχνολογίας της Νορβηγίας (NTNU) . Το 2019 ανακοίνωσε ότι έβαλε τις απαιτητικές σπουδές της σε παύση για να επικεντρωθεί στη μουσική.