fbpixel

Search icon
Search
Έτσι θα καμουφλάρετε τη φράντζα σας όσο τη μακραίνετε
HAIR & NAILS

Έτσι θα καμουφλάρετε τη φράντζα σας όσο τη μακραίνετε

Δοκιμάστε αυτά τα κολακευτικά χτενίσματα


Μόλις αποκτήσετε φράντζα ή αφέλειες, δεν υπάρχει επιστροφή και ο καιρός που χρειάζεται για να μακρύνουν μπορεί να διαρκέσει από τέσσερις έως έξι μήνες, σύμφωνα με τους hair experts. Η μεταβατική αυτή περίοδος, όπως είναι αναμενόμενο, μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση σας καθώς περιμένετε να φτάσουν στο μήκος που θέλετε.   

Παρόλαυτα, αυτό το awkward phase δεν πρέπει να σας κρατάει πίσω. Αντ'αυτού, χρησιμοποιήστε αυτή την ελαφρώς αμήχανη φάση των μαλλιών σας ως ευκαιρία για να διασκεδάσετε και να πειραματιστείτε με το look σας. Αν μας ρωτάτε, οι αφέλειες είναι bang-on trend αυτή τη στιγμή. Και είτε τις κάνετε style στο πλάι, είτε τις αφήνετε να πέφτουν φυσικά, μπορείτε να διασκεδάσετε τόσο πολύ πειραματιζόμενες με αυτές, όσο μακραίνουν.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους έξυπνους τρόπους να αντιμετωπίσετε το αμήχανο "growing out the bangs" stage!

Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ

004565c68a319229dd9c30592f59bdc7.jpg
Image source: @matildadjerf

Κατά τη διάρκεια των αμήχανων ενδιάμεσων σταδίων του growing out phase, τα αξεσουάρ μπορούν να γίνουν ο καλύτερός σας φίλος. Οι κορδέλες, τα τσιμπιδάκια μαλλιών και τα clips μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις αφέλειες μακριά από το πρόσωπό σας και να προσθέσετε ένα κομψό στιλ στην εμφάνισή σας. Μην ξεχνάτε πως οι κορδέλες και οι στέκες, συγκεκριμένα, έχουν επιστρέψει δυναμικά και σας διαβεβαιώνουμε πως πλέον χαρακτηρίζονται από την ευελιξία και το wearability που προσφέρουν - ενώ ταυτόχρονα είναι άκρως πρακτικές.

Μετακινήστε τη στο πλάι

84f8106eb829fec415f38a8e2a5ab2b1.jpg
Image source: @dualipa

Καθώς οι αφέλειες σας μακραίνουν, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο dramatic effect κάνοντας τες style στο πλάι. Αυτό το ευπροσάρμοστο στιλ πλαισιώνει όμορφα το πρόσωπο και βοηθά στο να αναμειχθούν οι αυξανόμενες αφέλειες απρόσκοπτα με τα υπόλοιπα μαλλιά σας. Μην ξεχνάτε επίσης, η αλλαγή της χωρίστρας σας μπορεί να ανανεώσει αμέσως την εμφάνισή σας.

Δοκιμάστε τα "butterfly bangs"

snapinstaapp-320339972-831680611428056-3797800287401787692-n-1080.jpg
Image source: @jennaortega

Όπως και το butterfly cut, τα butterfly bangs βασίζονται το συνδυασμό διαφορετικών μηκών μαλλιών. Το ίδιο το κούρεμα διαθέτει κοντές στρώσεις γύρω από το στέμμα του κεφαλιού, δίνοντας την ψευδαίσθηση πιο κοντών μαλλιών. Πρόκειται, λοιπόν, για μια πολυεπίπεδη φράντζα που έχει ένα φτερωτό look και συνδυάζει πολλά διαφορετικά μήκη και είναι το ιδανικό haircut trend του 2024 για να καθιερώσετε όσο μακραίνετε τις αφέλειες σας.

Προσθέστε όγκο

1804f1584e1e2930f03b415c255c39d6.jpg
Image source: @lauraharrier

Η προσθήκη όγκου στις αφέλειές σας μπορεί να σας βοηθήσει να καμουφλάρετε τυχόν ανομοιομορφίες καθώς μεγαλώνουν. Ζητήστε από τον στυλίστα σας να σας προτείνει απαλές στρώσεις ή κομμάτια που πλαισιώνουν το πρόσωπο για να προσθέσετε κίνηση και διάσταση.

Extra tip: Το να μακραίνετε τη φράντζα ή τις αφέλειες σας απαιτεί σίγουρα χρόνο, οπότε η υπομονή είναι απαραίτητη. Αγκαλιάστε τη διαδικασία και αντισταθείτε στην παρόρμηση να τις κόβετε πολύ συχνά. Αντ' αυτού, επιλέξτε τακτική περιποίηση για να διατηρήσετε τα υπόλοιπα μαλλιά σας υγιή, ενώ οι αφέλειές σας θα μακραίνουν σταδιακά!

Feature image source: @alisontoby, @sabinasocol