fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Έτσι θα φορέσετε το μαύρο blazer σαν αληθινή fashionista

Tips που θα σας χαρίσουν σύνολα που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα


Έτσι θα φορέσετε το μαύρο blazer σαν αληθινή fashionista

Τα statement κομμάτια μαγνητίζουν τα βλέμματα και κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ωστόσο μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας τις τελευταίες σεζόν είναι εκείνα τα wardrobe pieces, τα οποία χαρακτηρίζονται από ευελιξία, μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις. Βασικό σχέδιο αυτής της κατηγορίας είναι το μαύρο σακάκι. Υπάρχει στη συλλογή κάθε γυναίκας και έχει τη μαγική ικανότητα να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να του δώσετε, από τον πιο casual μέχρι τον πιο tailored. Επαναπροσδιορίζεται κάθε σεζόν από τους διάσημους σχεδιαστές και παρουσιάζεται κάθε φορά και πιο ανανεωμένο. Φέτος, οι oversized γραμμές έχουν την τιμητική τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίσετε όλα τα styling μυστικά που θα σας μετατρέψουν σε πραγματική fashionista. 

Ανακαλύψτε τα παρακάτω!

As a top

467d9aed4ffbd6fce775b66822094b20.jpg
Image souce: @cutypaste

Ένα μαύρο σακάκι μπορεί να να πάρει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Ένας από αυτούς είναι ότι έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως top, ακόμα κι ως crop top, ανάλογα με το μήκος του σχεδίου του. Ταιριάξτε το μ' ένα τζιν παντελόνι ή wide leg pants ή cigarette trousers ανάλογα το στιλ και τη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε να δημιουργήσετε total black look για περισσότερη κομψότητα. Προσθέστε λάμψη με τα κοσμήματά σας, μία statement hand bag κι ένα ζευγάρι παπούτσια, sneakers ή high heels και είστε έτοιμες.

Over a turtleneck

768396686b6e2a1d74dcede4da4be1ac-1.jpg

Ο χειμώνας χρειάζεται άνετα layers, τα οποία θα χαρίσουν στιλ και ζεστασιά σε κάθε σας εμφάνιση. Το μαύρο σακάκι αποτελεί την ιδανική επιλογή. Φορώντας το πάνω από τα χοντρά πλεκτά και τα ζιβάγκο σας, μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο winter look που θα σας συνοδεύσει σε κάθε σας εμφάνιση, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προτιμήστε ανοιχτά, neutrals tones, όπως είναι το μπεζ, το ιβουάρ και κρεμ για να κάνετε μεγαλύτερη αντίθεση. Για πιο polished αισθητική επιλέξτε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots.

Belt your blazer

4e3da55b7ea41d59041097e9b4d2410e.jpg

Δεν είναι όλα τα σακάκια φτιαγμένα για να κουμπώνουν με ασφάλεια, οπότε αν επιθυμείτε να τονίσετε τη σιλουέτα και να αναδείξετε το σώμα σας, δοκιμάστε να δέσετε το blazer σας με μία ζώνη, ανανεώνοντας έτσι το κλασικό και basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας. Η ομορφιά ενός μαύρου σακάκι είναι ότι ταιριάζει σχεδόν με κάθε χρώμα, οπότε μη διστάσετε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας. Για μεγαλύτερη αντίθεση, επιλέξτε μία ζώνη σε έντονες αποχρώσεις. Για πιο καθημερινό και cool look προσθέστε ένα biker short και chunky sole boots. 

Relaxed and oversized

39aee0b5d9a45b95ad0b4b956b6bc587.jpg
Style du monde

Οι owersized γραμμές αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων ετών κι έχει υιοθετηθεί σε όλα τα κομμάτια. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κοστούμια και τα σακάκια. Μάλιστα, το 2022 τα σακάκια εξελίχθηκαν ελαφρώς σε μια πιο oversized γραμμή, οπότε αν έχετε ήδη μια εφαρμοστή εκδοχή στη ντουλάπα σας, η υπερμεγέθης έκδοση είναι η κατάλληλη για την επόμενη επένδυσή σας. Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε το σακάκι σας με oversized παντελόνι για μια σούπερ χαλαρή εμφάνιση που θα σας ακολουθήσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

With jeans and a tee

8520905802763653550e962ae20d00f3.jpg

Ένας από τους πιο εύκολους και casual chic συνδυασμός δεν είναι άλλος από το μαύρο σακάκι σας μαζί με denim trouser και ένα t-shirt. Πρόκειται για μία κομψή «στολή», η οποία μπορεί να σας συνοδεύσει από τα πρωινά στο γραφείο μέχρι τις βόλτες σας το Σαββατοκύριακο. Ολοκληρώστε την εικόνα σας είτε με αθλητικά παπούτσια είτε με leather knee high boots για περισσότερη ευελιξία. Ιδανική επιλογή και για τις ημέρες εκείνες που δεν έχετε έμπνευση και δυσκολεύεστε να βρείτε τι θα φορέσετε. 

1

Scuba jersey blazer

Max Mara BUY HERE

2

Vassia black jacket

Milla, Mosty.com BUY HERE

3

Blazer

Hugo Boss, notos.gr BUY HERE

4

Blazer

Pinko, Atticapds.gr BUY HERE

5

Crepe blazer

Marella BUY HERE

6

Blazer

Armani Exhange, Rodanos BUY HERE