fbpixel

Search icon
Search
Έτσι θα εντάξετε το λευκό tank top σε κάθε καλοκαιρινό outfit
STYLING TIPS

Έτσι θα εντάξετε το λευκό tank top σε κάθε καλοκαιρινό outfit

Το capsule item που αποτελεί βάση για κάθε chic & minimal summer look


Η μόδα μπορεί συχνά να αποσπά την προσοχή. Τα έντονα χρώματα, τα τολμηρά σχέδια και οι νέες τάσεις μας κάνουν να παραβλέπουμε τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται η ντουλάπα μας για να ευδοκιμήσει. Πρόσφατα, όμως, ο κόσμος της μόδας έχει στραφεί προς τις capsule επιλογές που αποτελούν βάση για πολλά ευέλικτα looks. 

Πιο συγκεκριμένα, μια από αυτές είναι αδιαμφισβήτητα το λευκό tank top που έχει την τιμητική του αυτή τη στιγμή. Για την ακρίβεια, θα έλεγα ότι καθορίζει την αισθητική του 2024. Κάποτε αποτελούσε μια δεύτερη σκέψη για πολλούς, το tank top δεν έχει εκτιμηθεί ποτέ περισσότερο από ό,τι τώρα, με τις influencers να κεντράρουν τακτικά τα σύνολά τους γύρω από αυτό και τα high-end brands να προσφέρουν τις δικές τους πολυπόθητες εκδοχές του βασικού ρούχου. Λειτουργούν σαν λευκός καμβάς που μας επιτρέπει να ζωγραφίσουμε ότι επιθυμούμε επάνω τους, καθώς έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε.

Συνεχίστε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο fashionable τρόπους για να φορέσετε τα tank tops φέτος το καλοκαίρι!

1. Oversized tailored trousers 

0662350a9838713c7dfaf40a8f746129.jpg
Image source: @fashionjackson

Εξισορροπήστε τους όγκους στην εμφάνισης σας, ταιριάζοντας ένα baggy trouser μαζί μ' ενα tank top. Προσθέστε μία ζώνη στη μέση για να τονίσετε τη σιλουέτα σας και να φαίνεστε πιο ψηλή. Το συγκεκριμένο top design έχει τη μαγική ικανότητα να αναδεικνύει τους ώμους και το λαιμό, τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος. Ταιριάξτε το με ένα ζευγάρι clogs ή leather slides.

2. Denim shorts

how-to-style-denim-shorts-287730-1591977011617-image-1280-80jpg.webp
Image source: @emmaleger

Τα κοντά denim σορτσάκια αντικαθιστούνται από τις πιο baggy βερμούδες φέτος. Για ένα off-duty καλοκαιρινό ντύσιμο, λοιπόν, φορέστε το έμπιστο τζιν σορτσάκι σας με ένα λευκό tank top που αποτελεί διαχρονικό συνδυασμό που ποτέ δεν κάνει λάθος. Στη συνέχεια ταιριάξτε το με ένα ζευγάρι strappy sandals ή mules.

3. Slip skirt

tank-top-and-skirt-outfit-299576-1651185069202-main-1280-80jpg.webp
Image source: @salome.mory

Οι φούστες μπορούν να αντικαταστήσουν πολύ εύκολα τα φορέματά σας, χαρίζοντας σας την ανανέωση που επιθυμείτε. Η πιο safe εκδοχή; Μα φυσικά μια midi skirt που μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις και να την «παντρέψετε» σχεδόν με όλα τα shoe designs που έχετε στη συλλογή σας. Ακόμα και για τις πρωινές σας βόλτες αλλά και για τις βραδινές εξόδους είναι υπέροχη μ' ένα tank top. Για τις πρώτες προτιμήστε ένα ζευγάρι slides μαζί με γυαλιά ηλίου. Για το night out σας, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα μαζί με statement earrings κάνουν την διαφορά στο minimal outfit.

4. Linen shirt

how-to-style-a-tank-top-300861-1656534481712-image-1280-80jpg.webp
Image source: @smythsisters

Συνδυάστε την αθλητική αισθητική του tank top σας με ένα sporty σορτσάκι για να δημιουργήσετε το πιο cosy lounge outfit αυτό το καλοκαίρι. Και σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε έξτρα πόντους στιλ φορέστε και ένα αεράτο λινό πουκάμισο έντονου χρώματος - καθώς αποτελεί match made in heaven! Τα άνετα summer sneakers θα συνοδεύσουν άρτια το συγκεκριμένο look, όπως και ένα jockey καπέλο. 

5. Total white

nordstrom-sale-accessories-281549-1564173722811-image-1280-80jpg.webp
Image source: The Style Stalker

Το φετινό καλοκαίρι δεν έχετε να κάνετε τίποτα καλύτερο από το να ποντάρετε στη γοητεία που προσφέρει ένα total white σύνολο. Λευκό tank top, λευκό παντελόνι και είστε έτοιμη για τις all day long εμφανίσεις σας του Σαββατοκύριακου. Όσον αφορά τα αξεσουάρ σας, μπορείτε να διατηρήσετε τη τσάντα σας στην ίδια χρωματική απόχρωση, αλλά αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε αντιθέσεις, επιλέξτε μια καφέ handbag ή ένα oversized clutch.  


Feature image source: @fakerstrom, ZARA