fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Έτσι θα διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας έντονο μέχρι το επόμενο ραντεβού με τον hairstylist

5 συμβουλές και προϊόντα που πρέπει να εντάξετε στη ρουτίνα σας


Έτσι θα διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας έντονο μέχρι το επόμενο ραντεβού με τον hairstylist

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει το χρώμα των μαλλιών σας να ξεθωριάζει και να χάνει την έντασή του μέχρι το επόμενο ραντεβού με το κομμωτήριο. Είμαστε πολύ σίγουρες μάλιστα πως αυτό σας στερεί την εκθαμβωτική εμφάνιση που θέλετε να έχετε από το πρωί μέχρι το βράδυ όπου κι αν βρεθείτε. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σωτήρια hair tips που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας για να μπορέσετε να διατηρήσετε τη βαφή σας όσο πιο έντονη γίνεται και τελικά να δείτε τη διαφορά. 

Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε όλες τις συμβουλές που θα σας χαρίσουν πιο σαγηνευτικά hair looks, καθώς και τα προϊόντα-σύμμαχούς σας.
house-mea-hair-beauty.jpg

1. Change your shampoo

Αναμφισβήτητα, η πιο εύκολη λύση για να προμηθευτείτε τα σαμπουάν σας είναι να κατευθυνθείτε προς το κοντινότερο σούπερ μάρκετ και να αποκτήσετε το αγαπημένο σας σαμπουάν, αλλά η αλήθεια είναι πως τα προϊόντα κομμωτηρίου ή φαρμακείου είναι πολύ καλύτερα και πιο ποιοτικά. Μάλιστα, ο hair stylist σας είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες των μαλλιών σας και να σας προτείνει τελικά το ιδανικό για εσάς hair product. Γενικότερα, καλό είναι να επιλέγετε συνθέσεις sulfate-free που είναι αρκετά πιο θρεπτικές για την τρίχα σας και θα σας βοηθήσουν να την ενδυναμώσετε. Plus, εάν προχωρήσατε πρόσφατα σε κάποια θεραπεία κερατίνης, τότε σίγουρα θα χρειαστείτε τέτοιου είδους σαμπουάν.

2. Anti-heating products

Το καθημερινό styling με το πιστολάκι, την ισιωτική ή το εργαλείο για μπούκλες μπορεί να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά σας και να τα κάνουν πιο θαμπά και άτονα. Θα χρειαστείτε προϊόντα κατά της θερμότητας που θα προστατεύσουν πλήρως την τρίχα και ταυτόχρονα θα διατηρήσουν το χρώμα σας απίστευτα ζωντανό. Εντάξτε τα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας προσπαθώντας να μην τα παραμελείτε και αποκτήστε απίθανα, λαμπερά hair looks.

3. Hair oils

Ένα θαυματουργό tip για να φαίνεται πιο ζωηρό το χρώμα των μαλλιών σας είναι να φροντίσετε και για τη λάμψη του, οπότε για να το πετύχετε αυτό θα χρειαστείτε τα θαυματουργά hair oils που θα δώσουν ένα boost ανανέωσης στην τρίχα σας. Ιδανικά καλό είναι να βρείτε ένα που μυρίζει όμορφα για να το χρησιμοποιείτε πιο εύκολα και να μην το ξεχνάτε στη ρουτίνα περιποίησής σας. Επίσης, δώστε έμφαση στα έλαια που είναι κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά για να έχετε σαν αποτέλεσμα αξεπέραστη λάμψη και συντήρηση στη βαφή.

a943475421470e298983adc50c15ca99.jpg

4. Sun protection

Ακόμη, είναι πολύ σημαντικό να στρέψετε την προσοχή σας και στην προστασία των μαλλιών σας από τις ακτίνες του ήλιου που μπορούν να τα κάνουν να δείχνουν αμέσως πιο άτονα. Γι' αυτόν τον λόγο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντηλιακά μαλλιών που αποτελούν μία από τις πολλές καινοτομίες στον χώρο της ομορφιάς. Μάλιστα, εκτός από hair products, μπορείτε πολύ απλά να φοράτε κάποιο καπέλο ή hair accessory που θα τα προστατεύσει εξίσου από την υπεριώδη ακτινοβολία.

5. H for hydration

Όπως η ενυδάτωση του προσώπου αποτελεί το Α και το Ω της γυναικείας ρουτίνας περιποίησης, το ίδιο πρέπει να ισχύει και για την ενυδάτωση των μαλλιών. Το πιο εύκολο τρικ που αξίζει να υιοθετήσετε είναι να εφαρμόζετε hair masks μια φορά την εβδομάδα για να απαλλάσσεστε από μικρόβια, ρύπους και τυχόν υπολείμματα προϊόντων styling. Επίσης, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε conditioner για βαμμένα μαλλιά μετά το σαμπουάν για να είναι πιο λεία και να τονώνουν ακόμη πιο πολύ την απόδοση της βαφής σας.

1

Love it

Color Conserve Shampoo, Aveda, Sephora Buy me

2

New entry

Blond Absolu Cicaplasme, Kerastase, Sephora Buy me

3

Must-have

Rose Hair & Body oil, Quai, Sephora Buy me

4

Για ευκολοχτένιστα μαλλιά

Moisturising Day Shift Κρέμα Ενυδάτωσης Μαλλιών & Χεριών, weDo, Hondos Center Buy me

5

Easy to use

Elnett Heat Protection Spray, L' Oreal Paris, Hondos Center Buy me