fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Ετοιμάζεστε για την πρώτη σας έξοδο; 5 outfits ανάλογα με την περίσταση

Ο καιρός έφτασε και εμείς σας ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα


Ετοιμάζεστε για την πρώτη σας έξοδο; 5 outfits ανάλογα με την περίσταση

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό έφτασε! Από σήμερα έχουμε και πάλι τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το αγαπημένο μας καφέ, να γευματίσουμε σ΄ ένα εστιατόριο και να πάμε για ποτό με τους φίλους μας. Να κάνουμε δηλαδή όλα αυτά τα καθημερινά και αυτονόητα –μέχρι λίγο καιρό πριν- πράγματα, τα οποία «γέμιζαν» την καθημερινότητά μας. Γι’ αυτήν λοιπόν την πολυαναμενόμενη επιστροφή στην κανονικότητα, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα σύνολα που θα επιλέξουμε να μας συνοδεύσουν για να εντυπωσιάσουμε και να παραμείνουμε stylish & fashionable από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ποια είναι όμως τα κατάλληλα σύνολα ανάλογα με την περίσταση; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και αντλείστε ιδέες για τα πιο updated και μοντέρνα σύνολα.

For a morning walk

c3fbd558441ba3a9b4b873628e5cf520.jpeg

Για την πρωινή βόλτα «παρέα» με τις ακτίνες του ήλιου, χρειάζεται να νιώθουμε άνεση αλλά και ανάλαφρη. Δε χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για ένα πετυχημένο σύνολο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τη συνταγή της επιτυχίας, η οποία είναι βασισμένη στη διαχρονικότητα, την κλασικότητα και την ευελιξία. Συνδυάστε το τζιν παντελόνι σας με άσπρο πουκάμισο και αθλητικά υποδήματα και είστε έτοιμες για την πρωινή, casual έξοδο σας. Για να προστατευτείτε από τον ήλιο, μπορείτε να προσθέσετε κι ένα baseball hat.

Shirt

Linen fabric shirt, MaxMara

BUY HERE


Shirt

Denim pants

Washed denim straight leg jeans, Ganni, Intervista

BUY HERE


Denim pants

Sneakers

Sneakers, Converse, notos 

BUY HERE 

Sneakers

For a coffee

e724ee19c6090d8899f6b2bf1a48410a.jpeg

Μας έχει λείψει σε όλους και πραγματικά δε βλέπουμε την ώρα για να πάμε στο αγαπημένο μας café και να καθίσουμε. Ετοιμαστείτε γι’ αυτήν τη «μεγάλη» στιγμή και παρουσιάστε ένα σύνολο βασισμένο στην χαλαρή αισθητική, ακολουθώντας πάντοτε τις τάσεις. Επιλέξτε να συνδυάσετε μία τζιν βερμούδα σε φαρδιά γραμμή μαζί μ’ ένα φωτεινό t-shirt. Όσον αφορά τα υποδήματα, μη διστάσετε να δοκιμάσετε το απόλυτο French design που είναι οι μπαλαρίνες. Είτε είστε fan είτε όχι, θεωρούνται must τη φετινή σεζόν, γι’ αυτό μη χάνετε άλλο χρόνο και επενδύστε στο σχέδιο που σας αρέσει.

T-shirt

Cotton t-shirt, Theory, Luisaworld.com 

BUY HERE 

T-shirt

Bemruda shorts

High-rise denim Bermuda shorts, Prada, Mythersa.com 

BUY HERE 

Bemruda shorts

Ballerinas

Ballet flats, Karida 

BUY HERE 

Ballerinas

For launch

2d47e8d83eca777c3a09f96a16dfd26c.jpeg

Αν μας ρωτούσαν ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα θέλαμε να κάνουμε μόλις λήξει το lockdown και ανοίξει η εστίαση, τότε αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη είναι να γευματίσουμε σ΄ ένα εστιατόριο. Τα φουστάνια δεν πρέπει να λείπουν από τα καθημερινά μας σύνολα, ανεξαρτήτως ημέρας και περίστασης. Αν ψάχνετε εκείνο το σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και μπορεί να απογειώσει τη θηλυκότητά σας τότε αυτό είναι το wrap dress. Από την άλλη πλευρά και τα υπερμεγέθη φορέματα με τα φουσκωτά μανίκια, επηρεασμένα από το φοβερά σχέδια της Cecilie Bahnsen, θα δώσουν μία ιδιαίτερη αισθητική στην εικόνα σας. Ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι mules και μία tote bag.

Dress

Balloon-sleeved dress, H&M

BUY HERE 


Dress

Mules

Mules, Kalogirou 

BUY HERE

Mules

Bag

Bag, Ted Baker, Apolloniapolitia.gr

BUY HERE 

Bag

For early drinks

c96b5630f16b0259035d861654506b34.jpg

Άνοιξη, υψηλή θερμοκρασία, ηλιόλουστες μέρες οπότε ένα after work cocktail νωρίς το απόγευμα, θα γίνει η αγαπημένη μας στιγμή της ημέρας. Η επιλογή ενός trendy two pieces suit είναι η ιδανική. Διαλέξτε κοστούμια σε έντονες και φωτεινές αποχρώσεις, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά, όπως είναι αυτό της μέντας, γαλάζιο ή ροζ. Παίξτε με τα αξεσουάρ σας και κυρίως με τα υποδήματα σας. Ένα ζευγάρι bold strappy sandals θα απογειώσει την εμφάνισή σας. Είμαστε σίγουρες πως θα το λατρέψετε και δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε.

Suit

Belted blazer, Marella 

BUY HERE 

Suit

Suit

Carrot-fit trousers, Marella 

BUY HERE 

Suit

Sandals

Maelie 70 suede sandals, Jimmy Choo, Net-a-porter.com 

BUY HERE 


Sandals


All day long

6ac0fa88b9f2324302c68d1e4abd4769.jpeg

Σε περίπτωση που ψάχνετε να δημιουργήσετε ένα σύνολο, το οποίο θα μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το παραμικρό, τότε μπορείτε να ταιριάξετε μία midi skirt μαζί με blazer και μία μπλούζα. Το σακάκι εκτός από στιλ θα σας χαρίσει και την απαραίτητη τη θερμότητα ανάλογα με τις εναλλαγές της θερμοκρασίας. Προσθέστε κοσμήματα της αρεσκείας σας για περισσότερη λάμψη.

Blazer

Oversized single-breasted blazer, Isabel Marant, Luisaworld.com 

BUY HERE


Blazer

Blouse

White T-shirt, Mosty.com 

BUY HERE 

Blouse

Skirt

Slip satin midi skirt, Nanushka 

BUY HERE 

Skirt