fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Εσωστρεφείς ή εξωστρεφείς; Tα ιδανικά φθινοπωρινά αρώματα για την κάθε μια

Μια "διαφορετική" προσέγγιση που παραμένει απόλυτα επίκαιρη


Εσωστρεφείς ή εξωστρεφείς; Tα ιδανικά φθινοπωρινά αρώματα για την κάθε μια

Εάν είστε εξωστρεφής, γνωρίζετε ακριβώς γιατί φοράτε άρωμα: για να ξεκινήσετε το πάρτι. Άλλωστε και οι διαφημίσεις, αυτό ακριβώς δείχνουν. Mια αρωματισμένη γυναίκα που είναι τόσο λαμπερή ώστε έχει τη δική της προσωπική πηγή φωτός που την κάνει το απόλυτο επίκεντρο του πιο in cocktail party. Μια γυναίκα που ακτινοβολεί και επιβάλει με τον τρόπο της τα βλέμματα. Αν είστε εσωστρεφής, ωστόσο, μπορεί να δυσκολεύεστε να εξηγήσετε -ακόμη και στον εαυτό σας- το γιατί φοράτε άρωμα ακόμη και τις στιγμές που παραμένετε στο σπίτι. Τώρα που το φθινόπωρο είναι εδώ και οι νέες αφίξεις μοιάζουν ήδη να εντυπωσιάζουν, τό μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε σε αυτό που πραγματικά θέλετε να ακολουθήσετε.

Εμείς συγκεντρώσαμε αυτά που θα λατρέψετε αυτή την εποχή και είμαστε σίγουρες πως σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε θα γίνουν, για διαφορετικούς λόγους, ο σύμμαχος σας.

Γιατί ένας εσωστρεφής χαρακτήρας επιλέγει τα αρώματα

Αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία τότε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως το άρωμα μπορεί να γίνει, για τον εσωστρεφή χαρακτήρα, το στοιχείο που θα του δώσει μια "φλυαρία" ακόμη και όταν παραμένει ήσυχος σε ένα κατάμεστο δωμάτιο. Δεδομένου πως ακόμη και αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται αλληλεπίδραση μια δόση αρώματος θα κάνει λίγο πιο εύκολη την προσέγγιση και αδιαμφισβήτητα πιο ρετρό-γκλαμ κάθε διστακτική εμφάνιση. Έτσι, η σιωπή αρχίζει και φαίνεται πολύ λιγότερο τρομακτική αλλά και η κάθε στιγμή χάνει τη συστολή της. 

 The essence of autumn

The essence of autumn

English Pear & Freesia Cologne Limited Edition, Jo Malone London, Hondos Center

BUY ME
 New and delicious

New and delicious

Flora Gorgeous Gardenia, Gucci, Hondos Center

BUY ME
 Self-discovery journey

Self-discovery journey

My Way Intense, Armani, Attica

BUY ME
 Most wanted

Most wanted

L'Interdit Eau De Parfum Rouge, Givenchy, Hondos Center

BUY ME
 Woman power

Woman power

Secret Flower, Inspirations by Niki Zoniou, Zoniou

BUY ME
 Irresistible fragrance

Irresistible fragrance

Invite Only Amber L 23, Kayali, Sephora

BUY ME

Δεδομένου πως πολλοί εσωστρεφείς τείνουν να παραμένουν σε αυτά που γνωρίζουν. Το άρωμα μπορεί να βοηθήσει στην πραγματική εισαγωγή σε νέα σκηνικά και να κάνει το shift στην ενέργεια χαρίζοντας πραγματική εσωτερική αυτοπεποίθηση. Με αυτό τον τρόπο το απόλυτο παιχνίδι της αποπλάνησης αρχίζει και δημιουργείται καθώς η έλξη γίνεται δεδομένη και η κοινωνική αποστασιοποίηση απομακρύνεται σταθερά. Με τα κατάλληλα όπλα ο εσωστρεφής εκφράζεται χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει και ο εξωστρεφής δένει ακόμη περισσότερο το δικό του μυστήριο. 

chanel-perfume-antighrafo.jpg

Μια διαφορετική προσέγγιση

Το άρωμα είναι αυτό που προειδοποιεί για την άφιξη σας πριν φτάσετε και αφήνει μια νότα που θυμίζει πως βρεθήκατε εκεί. Είναι ένα ιδιωτικό καταφύγιο μέσα στη βιασύνη της πόλης και είναι αυτό που ανατρέχουν όλοι όσοι σας θυμούνται κάθε φορά που τους λείπετε. Είναι η σφραγίδα και το στόχαστρο και αποτελεί την πιο αισθησιακή σφραγίδα σας. Αυτή που αφήνετε χωρίς καν να προσπαθήσετε. Είναι αυτό που θα σας κάνει το κορίτσι του party αλλά και το κορίτσι που στέκεται και παρατηρεί από μακριά, αλλά όχι αθόρυβα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως κάθε φθινόπωρο υπάρχει μια νοσταλγική νότα και ένας ανείπωτος υπαινιγμός που χαρακτηρίζουν τις νέες μυρωδιές που έρχονται για να κατακλύσουν.  

 Oriental woody

Oriental woody

Alien Goddess, Mugler, Sephora

BUY ME
 For him

For him

Hero, Burberry, Attica

BUY ME
 Something special

Something special

Sos, 100Bon, Sephora

BUY ME
 Seduce me

Seduce me

Phantom, Paco Rabanne, Sephora

BUY ME
 Spread the love

Spread the love

Idôle Aura, Lancome

BUY ME
 Fresh scent

Fresh scent

Flower By Kenzo, Kenzo, Hondos Center

BUY ME