fbpixel

Search icon
Search
Επιστρέφει η Meghan Markle στο Instagram;
PEOPLE & MOMENTS

Επιστρέφει η Meghan Markle στο Instagram;

Τα 5+1 hot πράγματα που ξεχωρίσαμε από την αφοπλιστική συνέντευξη της Δούκισσας του Σάσσεξ στο The Cut


Τα τελευταία χρόνια το όνομά της έχει συνδεθεί με μυστήριο, σκάνδαλα μέσα στο Παλάτι, ίντριγκες και κιτρινισμούς. Οι οπαδοί της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας είτε την λατρεύουν είτε την αντιπαθούν. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Η Meghan Markle, αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Harry, να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ζήσουν μία «ελεύθερη» φυσιολογική ζωή, μακριά από royal περιορισμούς και κανόνες. Το Megxit ήταν πρώτο θέμα στα βρετανικά ταμπλοίτς για πολύ καιρό, ενώ η ειλικρινής συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Oprah Winfrey τον περασμένο Μάιο, προκάλεσε αναστάτωση στο Παλάτι. Σειρά έχει το σημερινό εξώφυλλο στο αμερικάνικο περιοδικό The Cut, όπου η Δούκισσα του Sussex εμφανίζεται πιο έτοιμη από ποτέ για να μιλήσει για τη ζωή της και να «απαντήσει» σε όλα τα σχόλια που ακούγονται εδώ και καιρό γι' αυτήν  και την οικογένεια της. 

fe8ce587716236cd4722d44270b22e8735-20220809-thecut-addycampbell-01-0069-v3rverticalw570.webp
Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα 6 hot πράγματα που ξεχωρίσαμε από την μοναδική συνέντευξη!

1. Το πρώτο πράγμα που κέντρισε το ενδιαφέρον από την αρχή της εξομολόγησης της Meghan είναι η επιστροφή της στο Instagram. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια είχε ένα προσωπικό λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα πριν γνωρίσει τον Πρίγκιπα Harry, τον οποίο έσβησε. Όταν μπήκε στη βασιλική οικογένεια συμμετείχε στο account της Kate και του William, μαζί με τον σύζυγό της, Kensington Royal, τον οποίο φυσικά και δεν διαχειριζόταν η ίδια. Τον Απρίλιο του 2019, έναν μήνα πριν γεννηθεί ο Archie, η Meghan και ο Harry κυκλοφόρησαν το δικό τους Instagram profile, @sussexroyal, το οποίο έφτασε το 1 εκατομμύριο ακόλουθους μέσα σε έξι ώρες και διαχειρίζονταν οι ίδιοι. Πλέον νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ, αποδεικνύοντας πως το ζευγάρι έχει περάσει στην... άλλη πλευρά. 

2. Το να εγκαταλείψουν την Βρετανία και να βρουν ένα σπίτι για να ξεκινήσουν μία νέα ζωή δεν ήταν εύκολο. «Ψάχναμε σε αυτήν την περιοχή - στο Montecito, τον παραλιακό οικισμό βόρεια του Λος Άντζελες - και αυτό το σπίτι εμφανιζόταν συνεχώς στην αναζήτηση. Στην αρχή δεν είχαμε δουλειές, οπότε απλά δεν σκεφτόμασταν καν να έρθουμε να δούμε αυτό το σπίτι. Ήταν αδύνατο. Δεν μπορούσαμε να το αντέξουμε οικονομικά», δήλωσε η ίδια.  

3. Ακόμα και με την απομάκρυνση από τα βασιλικά της καθήκοντα, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που την βλέπουν σαν πριγκίπισσα. «Είναι σημαντικό να το σκέφτεσαι, γιατί ακόμα και με τη συνέντευξη της Oprah, είχα επίγνωση του γεγονότος ότι υπάρχουν κοριτσάκια που συναντώ και αμέσως νιώθουν ότι συναντούν μια πραγματική πριγκίπισσα. Εγώ όμως τις κοιτάζω και σκέφτομαι, ότι έχουν τη δύναμη μέσα τους να δημιουργήσουν μια ζωή μεγαλύτερη από οποιοδήποτε παραμύθι έχουν διαβάσει ποτέ. Μπορούν να βρουν αγάπη. Μπορούν να βρουν την ευτυχία. Μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο και να βρουν ξανά την ευτυχία», εκμυστηρεύεται η Meghan.

titlo-wuN6Z.jpg

4. Η πλατφόρμα του Netflix αρνήθηκε την υλοποίηση ενός project της. Μαζί με τον Harry έχουν δημιουργήσει την εταιρεία Archewell, η οποία έχει υπογράψει μεταξύ άλλων συμβόλαιο και με το Netflix. Η Meghan εργαζόταν για το Pearl, μια σειρά κινουμένων σχεδίων για ένα 12χρονο κορίτσι που «πατάει στη δική του δύναμη» ταξιδεύοντας στο χρόνο για να συναντήσει σημαντικές γυναίκες στην ιστορία, και η πλατφόρμα στο τέλος την απέκλεισε. «Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά όταν μια εταιρεία και ένα τμήμα αλλάζουν το πλάνο τους. Και επίσης δεν μπορείτε να κάνετε πολλά όταν, ακόμα κι αν πιστεύουν ότι το έργο είναι υπέροχο, τα μέσα ενημέρωσης θα το αναφέρουν σαν να ήταν μόνο δικό μου έργο», είπε χαρακτηριστικά.

5. Η ζωή τους δεν θα γίνει ριάλιτι. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία φήμη που έχει καταρριφθεί καιρό τώρα αλλά η Meghan Markle εξηγεί τη δική της πλευρά, ξεχωρίζοντας το ριάλιτι από ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ. «Το κομμάτι της ζωής μου που δεν μπόρεσα να μοιραστώ, που οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να δουν, είναι η ιστορία αγάπης μας» και στη συνέχεια αναφέρει το τελευταίο μέρος από τον λόγο που έβγαλε στον γάμο της «Γνωρίζω ότι πάντα η αγάπη κερδίζει». Παρόλα αυτά δεν επιβεβαίωσε αν γυρίζουν ένα ντοκιμαντέρ για το love story τους. 

6. Ο Τύπος ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την περιπέτεια που πέρασε με την ψυχική της υγεία. Μεγάλο μέρος του βρετανικού τύπου ασχολήθηκε με την ανακαίνιση που έκαναν στο σπίτι τους και τα λεφτά που ξοδεύτηκαν γι' αυτήν. Κι αυτό ήταν μία μόνο καταχρηστική ενέργεια των ΜΜΕ. Τότε το ζευγάρι σκέφτηκε ότι αν τα tabloits ένιωθαν ελεύθερα να τους επιτεθούν «υπό το πρόσχημα του δημόσιου συμφέροντος» επειδή οι ζωές τους χρηματοδοτούνταν από τους φορολογούμενους, τότε θα έπρεπε απλώς να αφαιρέσουν τη χρηματοδότηση των φορολογουμένων από την εξίσωση, εξηγεί η ίδια. Θεώρησαν επίσης ότι είναι καλύτερο να αφήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο (και τον Τύπο του Ηνωμένου Βασιλείου) για να το κάνουν.

Πηγή: The Cut