fbpixel

Search icon
Search
Ένα visual diary με τις καλύτερες προτάσεις αυτού του μήνα
MAGAZINE

Ένα visual diary με τις καλύτερες προτάσεις αυτού του μήνα

Το moodboard του σύγχρονου lifestyle


Ένα μηνιαίο visual diary -ή αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

TO DO LIST

exhibition-nouveau-realisme-banner-grey-web.jpg

Όταν ξαναβρεθώ στην Αθήνα, θέλω να επισκεφτώ την έκθεση “Nouveau Réalisme” στo Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, αφιερωμένη στο εκρηκτικό και επαναστατικό κίνημα μεταξύ των Dada και της Pop Art, το οποίο ανέτρεψε τα μέχρι τότε δεδομένα της Τέχνης του 20ού αιώνα.

IT’S SHOPPING TIME

c-ecom-ss23-451.jpg
CALLISTA CRAFTS, ATTICA – THE DEPARTMENT STORE

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, και στη wish list μου προστίθενται κομμάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα μου. Ανάμεσά τους, ένα κλασικό denim jacket με σύγχρονες πινελιές, ένα ζευγάρι ιδιαίτερα πέδιλα και μια τσάντα που θα δώσει το απαραίτητο ανοιξιάτικο touch στις εμφανίσεις μου.

I WANT TO TASTE

kthma-gaias-2019-el.jpg

Ένα από τα κρασιά που θέλω να ξαναδοκιμάσω είναι το ερυθρό της Gaia Wines, για να απολαύσω την πολυδυναμικότητα του Αγιωργίτικου της Νεμέας που ξεκινά από τον τρόπο καλλιέργειας του αμπελώνα στο ημιορεινό Κούτσι. Ξεχωριστό σε οινοποίηση, με πολύ μακρά μεταζυμωτική εκχύλιση και ωρίμανση για τουλάχιστον είκοσι μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, διαθέτει εξαιρετικά σύνθετη προσωπικότητα.

MY SUMMER

9783961714513-12530-e1676288959687.jpg

Καλοκαίρι για εμένα σημαίνει Ελλάδα: θάλασσα, ήλιος, ξεγνοιασιά και νησιά. Γι’ αυτό και θέλω να αποκτήσω το βιβλίο “Cyclades” του φωτογράφου Rudi Sebastian, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Teneues. Ένας ολοκληρωμένος εικονογραφημένος τόμος για τα νησιά των Κυκλάδων.

ART DE LA TABLE

atalanti-p2042734-r-sfw-cr-2500x1875.jpg

Το art de la table είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά ακόμη και στο καθημερινό μας τραπέζι. Στο Arch Workshop (archworkshop.org) βρήκα one-of-a-kind επιλογές, με τα ζωγραφισμένα στο χέρι κεραμικά πιάτα της AM να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023