fbpixel

Search icon
Search
Ένα too chic διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη μετατρέπεται σε παράδειγμα υψηλής αισθητικής
INTERIORS

Ένα too chic διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη μετατρέπεται σε παράδειγμα υψηλής αισθητικής

Σχεδιασμένο από την Alyssa Kapito


Έχοντας κατακτήσει τις media πλατφόρμες, η Alyssa Kapito τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον χώρο της αρχιτεκτονικής, έχοντας αποκομίσει τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από το interior design. Δραστήρια και δημιουργική, γνωρίζει πολύ καλά πώς να διαχειρίζεται το κάθε έργο που αναλαμβάνει, αφήνοντας πάντοτε το προσωπικό της στίγμα μέσω της δουλειάς της, αλλά καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Έδρα της αποτελεί η Νέα Υόρκη, στην «καρδιά» της οποίας πρόσφατα ολοκλήρωσε ακόμα μια επιτυχία της. Ένα διαμέρισμα που βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία μιας νεαρής οικογένειας ανακαινίστηκε πλήρως και διακοσμήθηκε από την ίδια, αποπνέοντας πλέον μοντέρνο αέρα που έχει τον τρόπο να μας γεμίζει έμπνευση.

edc-web-tour-alyssa-kapito-5-1623852728.jpg


Αυτό που ζητήθηκε από την designer ήταν να εξασφαλιστεί ένας χώρος απόλυτης αρμονίας, ο οποίος θα γινόταν το ησυχαστήριο της οικογένειας κάθε φορά που ήθελε να ξεφύγει από το πολύβουο αστικό τοπίο. Έτσι, λοιπόν, κι έγινε από την πλευρά της Kapito. Ένα περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής, που ξεχωρίζει για την άρτια αισθητική και την εκλεπτυσμένη λειτουργικότητά τους.

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό, πως το σπίτι αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο μεγάλα living rooms, μια ευρύχωρη κουζίνα, καθώς και μια βιβλιοθήκη, που λειτουργεί και σαν γραφείο. Μια πρώτη ματιά αρκεί για να γίνει ολοκάθαρη η μινιμαλιστική τακτική που ακολούθησε η designer στη διακόσμηση όλων των χώρων, καθώς κινήθηκε σε μια παλέτα basic αποχρώσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το λευκό, το μπεζ, το καφέ και μερικές πινελιές από μαύρο.

edc-web-tour-alyssa-kapito-1-1623852729.jpg


Εξαιρετικά σημαντική προσθήκη, επίσης, αποτελεί το ξύλο σε διάφορα στιλ και ποικίλους χρωματικούς τόνους, που πρωταγωνιστεί στο όλο decor, δίνοντας χαρακτήρα και απερίγραπτη διάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τις extra προσθήκες χρώματος που κάνουν ολόκληρη τη διαφορά. Η σχεδιάστρια έκρινε απαραίτητη την ύπαρξη λειτουργικών γραμμών στον όλο διάκοσμο, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητα της οικογένειας.

Οι artful πινελιές, στο μεταξύ, φαίνεται να είναι η ιδανική προσθήκη από χώρο σε χώρο, δίνοντας ένα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα και κάνοντας τα δωμάτια πολύ πιο σύγχρονα και προσαρμοσμένα στο σήμερα. Παράλληλα, τα τεράστια παράθυρα λειτουργούν φανταστικά, εφόσον έχουν ως αποτέλεσμα να κάνουν τους χώρους να «πλημμυρίζουν» από το φως και τις ακτίνες του ήλιου.

2017-11-13ak26243x.jpg


Ένα glam σκηνικό με vintage επιρροές και κλασική φινέτσα είναι αυτό ακριβώς που αποτυπώνει το σπίτι. Η αίσθηση της ζεστασιάς γίνεται ολοκάθαρη από γωνιά σε γωνιά, εξασφαλίζοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους ιδιοκτήτες. Τίποτα δε φαντάζει περιττό και υπερβολικό έτσι όπως αντικρίζουμε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ένα ονειρικό design που παραδίδει μαθήματα διακόσμησης και δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητο.

Ανακαλύψτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες της κατοικίας!

Πηγή: Elle Decor