fbpixel

Search icon
Search
Ένα super cute διαμέρισμα στο Λονδίνο ξεχωρίζει για τον elegant σχεδιασμό του
INTERIORS

Ένα super cute διαμέρισμα στο Λονδίνο ξεχωρίζει για τον elegant σχεδιασμό του

Με την υπογραφή του studio Carmen Ana de Miguel


Το αρχιτεκτονικό studio Carmen Ana de Miguel αποτυπώνει σε κάθε της έργο όλα όσα ορίζουν το νέο μοντέρνο. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες των πελατών τους, οι αρχιτέκτονες δημιουργούν τα πιο inspired σκηνικά που έχουμε θαυμάσει τα τελευταία χρόνια, δίνοντάς μας τέλειες ιδέες για το πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε τους χώρους μας με κομψό τρόπο.

Ένα άκρως αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς τους αποτελεί ένα stylish διαμέρισμα στη Βρετανική πρωτεύουσα. Πρόκειται για ένα υπέροχο loft, που πλέον έχει ανακαινιστεί πλήρως από την αρχιτεκτονική ομάδα, εξασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα που μόνο ως πηγή έμπνευσης μπορεί να λειτουργήσει για όλους εμάς.

reforma-p-651-suav-plus-carmen-ana-de-miguel-4.jpg


Ένα tiny loft που «πλημμυρίζεται» από φυσικό φως και παραδίδει μαθήματα design. Το σπίτι χτίστηκε τη δεκαετία του '70, αλλά πλέον τίποτα δε θυμίζει την αρχική του μορφή, καθώς οι αρχιτέκτονες το έχουν εκμοντερνίσει πλήρως. Τώρα, έχει δοθεί έμφαση στις έντονες γεωμετρίες, οι οποίες έχουν χαρίσει διάσταση στο εσωτερικό της κατοικίας, τη στιγμή που το ίδιο συμβαίνει και με τους καθρέφτες.

Αυτό που βλέπουμε να έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση είναι το ξύλινο δάπεδο, το οποίο έχει λάμψει χάρη στην ειδική μπογιά που επιλέχθηκε, ενώ η παρουσία του προσδίδει ένα vintage looking χαρακτήρα σε ολόκληρη την κατοικία. Ο συνδυασμός του μοντέρνου με πιο παλιές αναφορές κάνουν αυτό το σπίτι τρομερά ιδιαίτερο.

reforma-p-651-suav-plus-carmen-ana-de-miguel-2.jpg


Τα pale χρώματα πρωταγωνιστούν και χαρίζουν μια νότα φρεσκάδας στο όλο αποτέλεσμα και δίνει υπέροχη διάσταση στα σημεία όπου οι designers επέλεξαν να τα τοποθετήσουν. Δένουν μοναδικά μαζί με όλες τις υπόλοιπες αποχρώσεις και ειδικά με το timeless & classy λευκό. Όλοι οι χώροι του σπιτιού αποδεικνύουν πόσο μοναδικά μπορούν να συνδυαστούν οι διαφορετικοί τόνοι μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα το ψυχρό γκρι μαζί με το earth μπεζ και το φωτεινό κίτρινο. Το ίδιο ισχύει και για το bold μαύρο, με μια πολύ ανοιχτή απόχρωση του καφέ, αλλά και με το πορφυρό κόκκινο σε ορισμένες λεπτομέρειες.

Ο μεγάλος αριθμός των παραθύρων είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους το σπίτι αυτό είναι γεμάτο «ζωντάνια», μιας και το φυσικό δημιουργεί το vibe από χώρο σε χώρο. Οι καμάρες και οι γωνίες που δημιουργούν οι τοίχοι μάς κάνουν να μιλάμε για ένα interior design διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα που έχουμε θαυμάσει.

reforma-p-651-suav-plus-carmen-ana-de-miguel-1.jpg


Από το house tour δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα εντυπωσιακά φυτά εσωτερικού χώρου που έχουν κάνει τη διαφορά από δωμάτιο σε δωμάτιο, χαρίζοντας χάρη στην προσθήκη τους νότες φρεσκάδας, καθώς κι ένα πιο ανοιξιάτικο vibe. Τα πράσινα στοιχεία έχουν εναρμονιστεί φοβερά με την υπόλοιπη χρωματική παλέτα, κάνοντας το ιδανικό pop up στο τελικό αποτέλεσμα.

Περιηγηθείτε στην gallery για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες της κατοικίας!

Φωτογραφίες: ArchDaily