fbpixel

Search icon
Search
Ένα μοντέρνο αρχιτεκτονικό αριστούργημα στην Πύλο «φωνάζει» καλοκαίρι
INTERIORS

Ένα μοντέρνο αρχιτεκτονικό αριστούργημα στην Πύλο «φωνάζει» καλοκαίρι

Θα λατρέψετε τους ειδυλλιακούς του χώρους


Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που στέκεται ψηλά σε ένα λόφο με θέα την παρθένα φύση της Πύλου. Μια εξαίσια βίλα βιομηχανικού σχεδιασμού, που ξεχωρίζει για την απίστευτη μινιμαλιστική αύρα που αποπνέει. Απολαμβάνοντας ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και τους ελαιώνες της περιοχής, αυτό είναι ένα αξιοζήλευτο σπίτι με διακριτική πολυτέλεια και κορυφαίες ανέσεις. Περιτριγυρισμένη από γυάλινους τοίχους που αφήνουν την εξωτερική συναρπαστική ατμόσφαιρα να κατακλύζει όλους τους εσωτερικούς χώρους, η βίλα είναι ένα φωτεινό, μεγάλο περιβάλλον για έξι άτομα, με δύο επίπεδα όπου θα υποκύψετε σε απόλυτη ηρεμία και ιδιωτικότητα, ενώ θα βρίσκεστε μόλις 30' μακριά από τη δημοφιλή παραλία Βοϊδοκοιλιά και 5' από τη γραφική πόλη της Πύλου.

Οι επιφάνειες από τσιμέντο και ξύλο κοσμούν τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού όπου η φύση και τα ηλιοβασιλέματα είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές. Η είσοδος του σπιτιού είναι από το ισόγειό του, όπου θα βρείτε ένα άνετο δίκλινο υπνοδωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον ως δωμάτιο προσωπικού, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπνοδωμάτιο king size με ιδιωτικό μπάνιο, ένα πλυσταριό, αποθήκη και χώρο αποθήκευσης κρασιού.

Step inside!
messinia-luxury-vacation-rentals-thegreekvillas-garnet-jpg-12-WIxg9.jpg


Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα και θα συναντήσετε μια τεράστια περιοχή με εξαιρετικό σχεδιασμό, κρυφές γωνίες και άπλετο φυσικό φως. Αυτός ο χώρος φιλοξενεί το lounge της βίλας με πολυτελή, μοντέρνα επίπλωση, διακοσμημένο με φυσικά υλικά και τον εκπληκτικό καμβά με την πανοραμική θέα. Μέσα σε αυτόν τον συναρπαστικό χώρο υπάρχει επίσης η πλήρως εξοπλισμένη, minimal κουζίνα του ακινήτου με επένδυση από φυσικό ξύλο και μια παρακείμενη ευρύχωρη τραπεζαρία για οκτώ. 

Τρία κομψά υπνοδωμάτια με άφθονο φυσικό φως, λευκές αποχρώσεις και στέγες από τσιμέντο βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο του σπιτιού: δύο υπνοδωμάτια queen size, το ένα με μπάνιο με ντους και το άλλο με μπανιέρα, και ένα διπλό κρεβάτι που μπορεί να μετατραπεί σε king size υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό ντους. Εδώ θα επιδοθείτε στην απόλυτη χαλάρωση και την ιδιωτικότητα βουτηγμένη στη μαγευτική θέα στο περιβάλλον της βίλας.

messinia-luxury-vacation-rentals-thegreekvillas-garnet-jpg-27-wrExX.jpg


Ο φωτισμός έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού και εξετάστηκε προσεκτικά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το φυσικό φως ενοποιεί τις διαφορετικές περιοχές του έργου, δημιουργώντας έναν χώρο διαβίωσης με συνοχή, ενώ ο τεχνητός νυχτερινός φωτισμός, τοποθετημένος σε στρατηγικά σημεία της κατοικίας, τονίζει τη μορφή της εντείνοντας την αίσθηση ενός ιερού.

Έξω, στο ισόγειο, υπάρχει μια πισίνα με ξαπλώστρες και ένα σημείο χαλάρωσης στο πλάι της όπου θα απολαύσετε τον μεσογειακό ήλιο, ακούγοντας μόνο τον ήχο των τζιτζίκων και το απαλό, καλοκαιρινό αεράκι. Η βεράντα του επάνω επιπέδου φιλοξενεί μια υπαίθρια τραπεζαρία με πανοραμική θέα που φαίνεται να κρέμεται στον αέρα.

messinia-luxury-vacation-rentals-thegreekvillas-garnet-jpg-18-pjtFa.jpg


Χρησιμοποιώντας όλα τα παραπάνω, παρατηρούμε πως έχει εξασφαλιστεί ένα απόλυτα ονειρικό περιβάλλον, το οποίο μετατρέπεται στο ιδανικό dreamy place to be, όχι μόνο το καλοκαίρι που βρίσκεται on the way, αλλά και κάθε εποχή μέσα στον χρόνο. Τη μέρα, οι ξαπλώστρες και η σκιασμένη περιοχή προσφέρουν το ιδανικό μέρος για ονειροπόληση, ενώ τη νύχτα μπορείτε να γευματίσετε κάτω από τα αστέρια με τη μαγευτική θέα στο περιβάλλον.

Τίποτα δε φαντάζει περιττό ως προς το design, καθώς όλα τα στοιχεία εξυμνούν τη μινιμαλιστική προσέγγιση στη διακόσμηση και δημιουργούν ένα theme απόλυτα δελεαστικό για τον καθένα. Η τοποθεσία είναι τόσο ήσυχη και ίσως αυτός να είναι ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο λατρέψαμε αυτό το ξεχωριστό αρχιτεκτονικό δημιούργημα.

messinia-luxury-vacation-rentals-thegreekvillas-garnet-jpg-51-v5KGd.jpg
Ανακαλύψτε στην gallery περισσότερους χώρους της ονειρεμένης κατοικίας!