fbpixel

Search icon
Search
Ένα exclusive event για τις beauty aficionados στη Θεσσαλονίκη
PEOPLE & MOMENTS

Ένα exclusive event για τις beauty aficionados στη Θεσσαλονίκη

Με την υπογραφή της εταιρείας Beauty Vibes, η λαμπερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Όλυμπος Νάουσα»


H εταιρεία Beauty Vibes, η οποία εκπροσωπεί κορυφαίους διεθνείς οίκους αρωμάτων και καλλυντικών, πραγματοποίησε ένα exclusive event την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 στο εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα» στη Θεσσαλονίκη. Προσφέροντας μια νέα προσέγγιση σε θέματα ομορφιάς και lifestyle και με στόχο να έρθει ακόμη πιο κοντά στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας η εταιρία, παρουσίασε τα brands της στους εκλεκτούς καλεσμένους της εκδήλωσης.

edited-cst-1034.jpg

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, λαμπεροί καλεσμένοι όπως beauty editors, influencers αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά iconic brands όπως οι οίκοι Molton Brown, L’Occitane En Provence και Juliette Has A Gun, τις συλλογές τους, τις αξίες που πρεσβεύουν αλλά και τη δυναμική τους στην ελληνική αγορά.

edited-cst-1148.jpg
Μίλτος Καλμαντής

O CEO της εταιρείας, Μίλτος Καλμαντής, κατά τη διάρκεια του event ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα brands της Beauty Vibes έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ και έχουν κερδίσει τη δική τους θέση στην προτίμηση των καταναλωτών και της Βορείου Ελλάδας. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας καθώς και για την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί σήμερα εδώ και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές». 

edited-cst-1065.jpg

Good to Know

Η Beauty Vibes ιδρύθηκε το 2019 με σκοπό να προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση σε μοναδικούς και exclusive οίκους καλλυντικών και lifestyle από όλο τον κόσμο. Σε λιγότερο από μία πενταετία, η Beauty Vibes αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα για μερικές από τις κορυφαίες μάρκες του κόσμου τόσο στον τομέα της λιανικής όσο και στον κλάδο των ξενοδοχειακών amenities, επεκτείνοντας έτσι τις δραστηριότητες της στον κλάδο του τουρισμού.

Ανάμεσα στους οίκους που εκπροσωπεί συγκαταλέγονται οι Molton Brown, L’ Occitane En Provence, ETRO, Juliette Has A Gun, Maison Margiela & Bvlgari Amenities. Παράλληλα, δημιούργησε το δικό της brand, τη Furia, μια εναλλακτική πρόταση για μια ανατολίτικη εμπειρία σε είδη για το σώμα και το σπίτι. Εκτός από τα καταστήματα λιανικής στα οποία δραστηριοποιείται, η Beauty Vibes έχει τρία own stores των οίκων Molton Brown και L’Occitane En Provence σε Γλυφάδα και Κηφισιά.

Info: @moltonbrowngreece @loccitane_gr @juliettehasagun @maisonmargiela @etro