fbpixel

Search icon
Search
Ένα ειδυλλιακό resort στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής συνδυάζει την άνεση με το σύγχρονο design
TRAVEL

Ένα ειδυλλιακό resort στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής συνδυάζει την άνεση με το σύγχρονο design

Το Soleado Luxury Villas στη Φούρκα συνδυάζει ιδανικά την πολυτελή διαμονή με την ομορφιά του τόπου


Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και ηρεμία. Λίγες ημέρες μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης είναι ό,τι ακριβώς αποζητά κανείς από τις διακοπές του, με την Ελλάδα να αποτελεί μονόδρομο για τους travelers ανά τον κόσμο. Και, φυσικά, η Χαλκιδική είναι ο number one προορισμός για όλους μας κάθε summer season, με τα μοναδικά resorts της να συνθέτουν μια εικόνα πολυτέλειας, άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μαγεία του καλοκαιριού.

Κι επειδή η όλη εμπειρία σας ξεκινά από την επιλογή του ιδανικού καταλύματος, που θα σας προφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια άριστη διαμονή, το Soleado Luxury Villas -κτισμένο στη Σκάλα Φούρκας της Χαλκιδικής- θα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό για εσάς, μιας και υπόσχεται πολυτελείς και ασφαλείς διακοπές -δύο βασικά χαρακτηριστικά που θεωρούνται απαραίτητα στη διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου resort.

Ετοιμάστε βαλίτσες και ζήστε την απόλυτη stay experience που θα σας μείνει αξέχαστη!

Αναδεικνύοντας την πιο γοητευτική πλευρά της Χαλκιδικής

book-5-1.jpg

Καταπράσινος και ονειρικά διαμορφωμένος, ο περιβάλλοντας χώρος του συγκροτήματος θα σας μαγέψει και θα σας κάνει από το πρώτο λεπτό να νιώσετε «ένα» με τη φύση. Πρόκειται για ένα σκηνικό που δίνει την αίσθηση πως βγήκε απευθείας από παραμύθι και γίνεται το ιδανικό σημείο χαλάρωσης για καλοκαιρινές days & nights με φίλους, τη σχέση ή την οικογένειά σας.

Η θέα στο Αιγαίο μετατρέπεται σε ένα από τα βασικά highlights της περιοχής και οι βίλες του Soleado γίνονται η βάση για να την απολαύσετε. Εάν βρεθείτε εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά της βραβευμένης με γαλάζια σημαία παραλίας της Φούρκας, που απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το resort. Στον ιδιαίτερο και μοναδικό αυτόν τόπο οι ευκαιρίες για άμεση επαφή με τη φύση είναι ανεξάντλητες!

Η αυθεντική φιλοξενία στο next level

aexlucive2-5.jpg

To Soleado Luxury Villas αποτελείται από οκτώ πολυτελείς βίλες με όλα τα σύγχρονα comforts και φανταστική θέα από τα παράθυρα. Σαν bonus, μια κορυφαία beachfront μεζονέτα τεσσάρων επιπέδων ανήκει και αυτή στις εγκαταστάσεις του resort, όπως επίσης και οι ιδιωτικές πισίνες και ο κήπος, κάνοντας έτσι την εμπειρία να φαντάζει ασυναγώνιστη τόσο σε ό,τι στο indoor σκηνικών των κατοικιών, όσο και στο outdoor περιβάλλον.

H κάθε λεπτομέρεια και όλα τα updated facilities συνθέτουν ένα άκρως ειδυλλιακό σκηνικό, το οποίο μετατρέπεται στο απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο, μιας και παρέχει στους επισκέπτες κάθε πιθανή πολυτέλεια που σίγουρα θα συμβάλει στο να κάνει τις διακοπές τους αξέχαστες!

Όταν η πολυτέλεια συναντά τη μεσογειακή ομορφιά

aa-premium3-4.jpg

Οι ατομικοί κι ευωδιαστοί κήποι με τα αρωματικά φυτά έδωσαν τα ονόματά τους στις πολυτελείς βίλες με τις ονομασίες Marigold, Amaryllis, Santolina, Anemone, Rosemary, Jasmine, Oleander, Verbena. Μάλιστα, η ένατη υψηλών προδιαγραφών, σούπερ λουξ βίλα, ονομάζεται Πυροφάνι και βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, όπου από τα πυροφάνια των αλιευτικών φωτίζεται κάθε βράδυ η καταγάλανη παραλία της Φούρκας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμη, πως όλες οι βίλες διαθέτουν ιδιωτική είσοδο και είναι απολύτως ασφαλείς για να τις επισκεφτείτε με τα άτομα που αγαπάτε. Η ομάδα του Soleado, έχει προβλέψει για την απολύμανση και την καθαριότητα των βιλών, ενώ διαθέτει σε όλες επιπλέον απολυμαντικά προϊόντα. Διαλέξτε λοιπόν τη βίλα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας κι επισκεφτείτε τον ονειρεμένο αυτό καλοκαιρινό προορισμό.

Αύρα ηρεμίας και ειδυλλιακές γωνίες

book-5-2.jpg

Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, το outdoor περιβάλλον του resort σάς καλεί να αφήσετε τις μυρωδιές του ολάνθιστου κήπου να σάς συνεπάρουν και να σάς εντάξουν σε ένα mentality πλήρους αναζωογόνησης και zen ρυθμών, μακριά από τα άγχη της πόλης. Χαρείτε τη φανταστική θέα που προσφέρεται χάρη στην προνομιακή θέση των βιλών, θαυμάστε το απέραντο γαλάζιο, «αδειάστε» το μυαλό σας και αφεθείτε στην αυθεντική φιλοξενία του ελληνικού καλοκαιριού.

Όταν η νύχτα πλησιάζει, επιστρέψτε στη βίλα σας, χαλαρώστε πνεύμα και σώμα στις εξωτικές αιώρες, στις άνετες ξαπλώστρες δίπλα στην ιδιωτική σας πισίνα ή στους αναπαυτικούς χτιστούς καναπέδες και αφήστε το βλέμμα σας να πλανάται στο ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της χερσονήσου. Plus, όλες οι κατοικίες είναι εξοπλισμένες με ό,τι μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας, όπως ηλεκτρικές συσκευές, free Wi-Fi, smart TV πολυτελή προϊόντα περιποίησης και φροντίδας, welcome basket και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Γεύσεις βγαλμένες από όνειρο

adlunch-pool-sea-view.jpg

Η τοπική κουζίνα είναι εξαιρετική, καθιστώντας κάθε γεύμα, μια γαστρονομική εμπειρία που θα θυμάσαι για πολύ καιρό! Μπορείτε να γευτείτε τα local εδέσματα, να διασκεδάσετε για ένα ποτό και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο κοντινό χωριό που βρίσκεται μόλις δέκα λεπτά μακριά από το συγκρότημα.

Μια all-inclusive εμπειρία που «παντρεύει» την άριστη φιλοξενία και την ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση με τις απίθανες γεύσεις και την ομορφιά του τοπίου. Το μόνο σίγουρο είναι πως η διαμονή εκεί θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέφετε κάθε καλοκαιρινή περίοδο.


Info

Site: soleado-villas.com

Instagram: @soleado_luxury_villas

Facebook: Soleado Luxury Villas

Τηλέφωνο: 695 1660724