fbpixel

Search icon
Search
Ένα αριστουργηματικό Exclusive Caviar Dinner από τον κορυφαίο ελβετικό οίκο La Prairie
WHAT'S GLOW

Ένα αριστουργηματικό Exclusive Caviar Dinner από τον κορυφαίο ελβετικό οίκο La Prairie

Στην προεδρική σουίτα του The MET Hotel στη Θεσσαλονίκη οι προσκεκλημένες βίωσαν μια μοναδική εμπειρία


Ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie παρέθεσε ένα λαμπερό Caviar Dinner την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου The MET της Θεσσαλονίκης, όπου ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε την ανανεωμένη Skin Caviar Cream σε κυρίες της πόλης. Μετά από χρόνια έρευνας, αξιοποιώντας την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία της γύρω από το χαβιάρι, η La Prairie έρχεται να επαναπροσδιορίσει το βασικό συστατικό.

Η Skin Caviar Luxe Cream ανανεώνεται με το Caviar Premier και δημιουργεί μια νέα διάσταση απόλαυσης στην περιποίηση της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με μια πρωτόγνωρη αίσθηση ανόρθωσης και σύσφιξης. Σκοπός του Private Caviar Dinner, ήταν να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ώστε οι προσκεκλημένες να βιώσουν την εμπειρία μαγείας και πολυτέλειας του ελβετικού οίκου La Prairie. 

dsc-3354.JPG
To ειδικά διαμορφωμένο VIP Lounge του ξενοδοχείου The MET Hotel

Οι καλεσμένες έφτασαν στο VIP Lounge του ξενοδοχείου πριν από το δείπνο, με την υποδοχή τους να συνοδεύεται από σαμπάνια και gourmet δημιουργίες από χαβιάρι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη βραδιά. Με θέα το industrial τοπίο της πόλης απόλαυσαν amuse-bouches με αυγοτάραχο Μεσολογγίου, χαβιάρι beluga και chips χαβιαριού.    

dsc-3186.JPG
H προεδρική σουίτα

Το φιλόξενο σαλόνι της προεδρικής σουίτας του ξενοδοχείου The MET είχε διαμορφωθεί ειδικά για το δείπνο με ένα τραπέζι στο κέντρο του, που φιλοξένησε όλες τις προσκεκλημένες. Λευκά τριαντάφυλλα σε κρυστάλλινα βάζα και δίσκοι με κεριά έδωσαν το διακοσμητικό touch της αισθητικής La Prairie. Οι μόλις 19 VIP guests, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις exclusive γευστικές δημιουργίες Υψηλής Γαστρονομίας του chef Δημήτρη Τσανανά – executive chef του ξενοδοχείου.  Ένα μενού τεσσάρων πιάτων βασισμένο στο χαβιάρι και εμπνευσμένο από τη συλλογή Skin Caviar και τις λέξεις απόλαυση, σχεδιασμός, τεχνολογία και masterpiece -λέξεις άρρηκτα δεμένες με τις αξίες του οίκου ομορφιάς. 

menu.jpg
Το μενού επιμελήθηκε ο Δημήτρης Τσανανάς executive chef του Τhe Met

Το μενού δημιούργησε ο καταξιωμένος chef, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά ενώ η γαστρονομική πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει ήταν να προσδιορίσει ποια «γεύση« θα είχε το νέο αριστούργημα της La Prairie! Το αποτέλεσμα ενθουσίασε όλες τις παρευρισκόμενες, όπως ήταν φυσικό, ενώ το δείπνο ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό επιδόρπιο πραλίνας και σοκολάτας Cru Jivara. 

Καλεσμένες του οίκου ήταν επώνυμες κυρίες της πόλης ενώ την εταιρεία Γρ. Σαράντης εκπροσώπησαν οι κυρίες Άλκηστις Κάτσικα, Άντζελα Σάρλη, Χαρά Παπαθεοδωράκου και Αιμιλία Παπαθανασοπούλου. Ο οίκος La Prairie στο τέλος του δείπνου προσέφερε σε όλες τις καλεσμένες τη νέα, ανανεωμένη Skin Caviar Luxe Cream, για να τις μυήσει στον μαγευτικό κόσμο του. 

Making history

Η La Prairie είναι η ηγέτιδα στο χώρο της πολυτελούς περιποίησης, με παρουσία σε 90 χώρες. Συνώνυμη με την πολυτέλεια αλλά και την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Γνήσια Ελβετική ταυτότητα με χαρακτηριστικά όπως αυτά της αγνότητας, της ακρίβειας, της αναζωογόνησης και της υπεροχής, συνοδεύουν τον οίκο καλλυντικών από το 1978. Συνεχίζει έως και σήμερα την αδιάκοπη αναζήτηση της διαχρονικής ομορφιάς, μέσα από υψηλά πρότυπα προηγμένης τεχνολογίας, σε συνδυασμό με εξαιρετικές συνθέσεις και την κομψή συσκευασία. Έτσι, μετατρέπει την περιποίηση της επιδερμίδας σε τέχνη!