fbpixel

Search icon
Search
Emma Stone - Γιώργος Λάνθιμος: Μονοπωλούν ξανά το ενδιαφέρον και μιλούν ανοικτά για τη σχέση τους
PEOPLE & MOMENTS

Emma Stone - Γιώργος Λάνθιμος: Μονοπωλούν ξανά το ενδιαφέρον και μιλούν ανοικτά για τη σχέση τους

Το απόλυτο δίδυμο της επιτυχίας συγκεντρώνει τα βλέμματα και στο Φεστιβάλ των Καννών


Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, θεωρούνται το απόλυτο δίδυμο στο χώρο του θεάματος. Η χημεία τους είναι απίστευτη, συνεργάζονται με τεράστια αρμονία και γενικότερα, δείχνουν να γνωρίζουν καλά και οι δύο το μυστικό της επιτυχίας. Η Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο και τώρα, μαγνητίζουν ξανά τα βλέμματα με αφορμή το μεγάλο comeback στο Φεστιβάλ των Καννών με το «Kinds of Kindness».

Δύο super λαμπερά πρόσωπα, δύο μοναδικοί επαγγελματίες που έχουν αναπτύξει μία ξεχωριστή σχέση και «υπογράφουν» από κοινού διαδοχικές επιτυχίες...

Τα φώτα στρέφονται ξανά επάνω τους!

Το απόλυτο δίδυμο

shutterstock-1238761294.jpg

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Poor Things» στα Oscars, ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει με μία νέα παραγωγή και κάνει ξανά τους film-lovers να στρέψουν την προσοχή και το βλέμμα τους επάνω του, με μεγάλη ανυπομονησία και προσμονή. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης ενώνει για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις του με την Emma Stone και το απόλυτο δίδυμο μας συστήνει μία νέα επιτυχία κι ένα νέο, super-fresh project. Πρόκειται για ένα τρίπτυχο ιστοριών που θα διαθέτει ένα φανταστικό cast, ενώ δίπλα στην Stone φιγουράρουν οι Willem Dafoe, Jesse Plemons, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Hunter Schafer και Mamadou Athie. Πολλοί από τους ηθοποιούς φαίνεται πως θα αναλάβουν διαφορετικούς ρόλους κατά τη διάρκεια των τριών κεφαλαίων που έχει δημιουργήσει ο Λάνθιμος και ήδη τα σχόλια είναι πολύ-πολύ θετικά, αν και κανείς δεν αμφέβαλε γι' αυτό και για το τελικό αποτέλεσμα.

Ειδικά μετά το «Poor Things» και τα τέσσερα βραβεία Oscar που απέσπασε πρόσφατα, η καθολική αναγνώριση που γνωρίζει ο Έλληνας σκηνοθέτης είναι απίστευτη, με τον ίδιο να συστήνει τώρα στο κοινό την τρίτη μεγάλου μήκους κοινή του ταινία με την Emma Stone, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές συνεργασίες σκηνοθέτη-ηθοποιού στον κινηματογράφο που έχουμε δει ever! «Νομίζω ότι είναι κάτι έμφυτοΔεν μπορεί πραγματικά να περιγραφεί. Είναι απλώς ένας τρόπος να βλέπεις την κοινωνία και τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα και τους δύο μας ελκύουν θέματα όπως το γιατί αυτή η κοινωνική δομή είναι έτσι; Γιατί έχουμε αυτούς τους κανόνες. Πώς υποτίθεται ότι πρέπει να λειτουργούμε μέσα σε αυτούς...», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη συνύπαρξή τους σε ένα ακόμη project και κάπως έτσι, απλά έδειξε σε όλους ξανά πως η βάση αυτής της σχέσης είναι πολύ-πολύ ισχυρή. 

Η νέα επιτυχία και η αναγνώριση

shutterstock-1316662682.jpg

Το «Kinds of Kindness», αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 30 Μαΐου και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και προσμονή, αν και η επιτυχία μοιάζει να είναι δεδομένη, για ένα δίδυμο που σε κάθε ευκαιρία μαγνητίζει τα βλέμματα. «Ήταν η ευκαιρία να βρεθώ επιτέλους σε αυτή την εκδοχή του μυαλού του Γιώργου», ανέφερε η Emma Stone, μιλώντας για τη νέα ταινία που βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο. Είναι δύο super λαμπερά πρόσωπα, που έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με μία σειρά από επιτυχίες και τώρα, συστήνουν στους fans τους -κι όχι μόνο- μία νέα παραγωγή, που έχει ήδη συγκεντρώσει διθυραμβικά σχόλια και κριτικές. Έχουν κατακτήσει βραβεία, έχουν δει την προσπάθειά τους να αναγνωρίζεται με τον πιο iconic τρόπο και μοιάζουν να το απολαμβάνουν όλο αυτό, έχοντας ήδη ξεκινήσει να σκέφτονται τα next steps τους.

«Η αρχική μου έμπνευση ήταν ο Καλιγούλας, γιατί αναρωτιόμουν πως θα έμοιαζε στη σημερινή εποχή κάποιος που θα μπορεί να έχει την απόλυτη εξουσία πάνω σε έναν άλλον άνθρωπο. Όσο αναπτύσσαμε την ιδέα, επιχειρήσαμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό σαν φόρμα και να δημιουργήσουμε ένα τρίπτυχο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι είχα προαποφασίσει πως τους ρόλους και στις τρεις ιστορίες θα τους παίξουν οι ίδιοι ηθοποιοί, καθώς και η επιλογή οι τρεις ιστορίες να παρουσιαστούν διαδοχικά και όχι παράλληλα, γιατί έτσι νιώθαμε ότι θα λειτουργούσαν καλύτερα. Δεν ξέρω αν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου. Δουλεύω περισσότερο με το ένστικτο. Στην αρχή ήμουν πολύ προστατευτικός με τα σενάρια και τις ιδέες που είχα. Όμως σιγά σιγά ανακάλυψα ότι υπάρχουν ταλαντούχοι άνθρωποι που μπορούν να με βοηθήσουν να υλοποιήσω αυτό που έχω στο μυαλό μου και επίσης να με πάνε και σε μέρη που δεν είχα φανταστεί. Το πιο σημαντικό είναι να εμπιστεύεσαι τους άλλους», σημείωσε ο Γιώργος Λάνθιμος στη συνέντευξη Τύπου με φόντο την προβολή του «Kind of Kindness» και κάπως έτσι, έδωσε κι αυτός το στίγμα του. Είναι ένας σπουδαίος σκηνοθέτης, που ό,τι αγγίζει το μετατρέπει σε χρυσό και τώρα, μαζί με την Emma Stone, μας χαρίζουν κάτι νέο, κάτι φρέσκο, μία ταινία που υπόσχεται να μας ταξιδέψει μέσα από πολλά διαφορετικά συναισθήματα και ιδιαίτερες ιστορίες...