fbpixel

Search icon
Search
Emily in Paris: Όσα γνωρίζουμε -so far- για την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν
ARTS & CULTURE

Emily in Paris: Όσα γνωρίζουμε -so far- για την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν

Την αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον!


Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές του Netflix και δεν είναι τυχαίο, ότι εκατομμύρια γυναίκες -αλλά κι άνδρες- περίμενουν με μεγάλη αγωνία την κάθε new season. Το Εmily in Paris, είναι η απόλυτη girly σειρά, που τα συνδυάζει όλα με τον πιο μαγικό τρόπο: Ιδιαίτερα fashion και beauty looks, romance, νέους χαρακτήρες και πολλές-πολλές εικόνες από όμορφα τοπία, με το Παρίσι να έχει -obviously- την τιμητική του. Πόσο έτοιμοι είμαστε όμως για το... επόμενο βήμα;

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη γνωστό το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της season 4, ωστόσο, ήδη υπάρχουν μικρά hints που μας δίνουν μία πρώτη «γεύση» για το τι θα ακολουθήσει. Συνεχίστε να διαβάζετε, για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αγαπημένη μας σειρά.

Είστε έτοιμοι;

New season

Η αλήθεια είναι πως η 3η σεζόν έκλεισε με πολλά ερωτηματικά. Τι θα γίνει με την Emily και τον Gabriel; Ποιος θα είναι ο ρόλος του Alfie στον νέο κύκλο; Τι θα κάνει η Camille με την εγκυμοσύνη, αλλά και με τη σχέση της με την Sofia; Προκύπτουν πολλά ερωτήματα, προκύπτουν πολλά διαφορετικά σενάρια και υποθέσεις, κανείς όμως δε γνωρίζει ακόμη τις οριστικές απαντήσεις. Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα οι fans του Emily in Paris περιμένουν με τεράστιο ενδιαφέρον την new season, ωστόσο, η αναμονή μπορεί να κρατήσει λίγο περισσότερο. Ο λόγος; Αρχικά, φάνταζε πολύ πιθανό το σενάριο της πρεμιέρας τον Δεκέμβρη του 2023, ωστόσο, η κατάσταση που επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στο Hollywood και η μεγάλη απεργία των σεναριογράφων, φαίνεται πως επηρέασαν τα γυρίσματα. Η 4η σεζόν -ουσιαστικά- «κλείδωσε» τον Ιανουάριο του 2021 και τα γυρίσματα έγιναν back-to-back, όμως σύμφωνα με το Variety, υπήρξε μία σημαντική καθυστέρηση περίπου δύο μηνών που άλλαξε τα δεδομένα.

Μερικές εβδομάδες νωρίτερα, η Lily Collins αποκάλυψε ένα super μυστικό που αφορούσε την κεντρική τοποθεσία του νέου κύκλου, με τη Ρώμη να έχει την τιμητική της! «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι η 4η σεζόν του "Emily in Paris" θα μεταφέρει εμάς και τους fans σε διακοπές στη Ρώμη! Au revoir! Or arrivederci!…», σημείωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς, ενώ στο promo-video που έγινε viral, ανέφερε: «Στον 4ο κύκλο υπάρχει περισσότερη διασκέδαση, περισσότερη μόδα και φυσικά περισσότερο δράμα να βρίσκεται στα σκαριά. Ενώ η καρδιά της Emily θα παραμείνει πάντα πιστή στο Παρίσι, η ζωή της παίρνει μια απροσδόκητη τροπή αυτή τη σεζόν». Είναι δεδομένο πως η new season της σειράς έχει να μας προσφέρει πολλά και πλέον, αυτό που απομένει, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις -επιτέλους- με φόντο την πολυπόθητη πρεμιέρα.

netflix.jpeg
Image source: Netflix

Το cast και οι νέες εξελίξεις

Δε γνωρίζουμε ακόμη το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα, ωστόσο, γνωρίζουμε τα ονόματα των λαμπερών πρωταγωνιστών της σειράς που θα αποτελέσουν κεντρικά πρόσωπα και στην season 4. Φυσικά, όλα ξεκινούν από την -λατρεμένη- Lily Collins (Emily), ενώ κανονικά συνεχίζουν -μεταξύ άλλων- οι Lucas Bravo (Gabriel), Lucien Laviscount (Alfie), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Camille Razat (Camille), Ashley Park (Mindy), Samuel Arnold (Julien) και Bruno Gouery (Luc). Η Emily θα είναι για μία ακόμη σεζόν το πρόσωπο που θα μας απασχολήσει περισσότερο, με την προσωπική ζωή και την καριέρα της να είναι στο προσκήνιο κι όπως πάντα, τα πράγματα δε θα είναι καθόλου -μα καθόλου όμως- απλά. 

To drama δεν σταματάει ποτέ και η Emily καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις με φόντο το μέλλον της και κυρίως γύρω από τα πραγματικά «θέλω» της. Ο show creator της σειράς, Darren Starr, σχολίασε αναφορικά με την season 4 πως: «Ήταν ξεκάθαρο από την season 3 πως ήταν το μεγάλο όνειρο του Gabriel. Θέλει να γίνει πατέρας και η πατρότητα είναι κάτι που τον συναρπάζει, αλλά όπως ξέρουν όλοι, η σειρά δεν εξελίσσεται τόσο γρήγορα, οπότε δεν είναι απόλυτα σίγουρο αν θα δούμε πράγματι ένα μωρό στη νέα σεζόν. Σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να μας απασχολήσει πάντως. Παράλληλα, μεγαλώνει το ενδιαφέρον για τις περίπλοκες σχέσεις, τόσο στον ερωτικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ενδεχομένως να υπάρξουν συγκρούσεις και -σίγουρα- η Emily θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα όσον αφορά στον Alfie, τον Gabriel και την Camille».

To make the long story short, η season 4 είναι προ των πυλών, ωστόσο, για την ώρα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τοπίο αναφορικά με την πρεμιέρα. Ένας από τους λόγους που μας έκαναν να αγαπήσουμε τη συγκεκριμένη σειρά, ήταν αναμφίβολα τα fashion looks και τα ξεχωριστά outfits των πρωταγωνιστών, με τα έντονα prints, τα bold χρώματα, τις διαφορετικές υφές και τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς να παίζουν κεντρικό ρόλο, ενώ τα chic looks της Sylvie και της Camille, αλλά και τα ανατρεπτικά σύνολα τόσο της Emily, όσο και της Mindy κέρδισαν αμέσως μία θέση στην καρδιά μας. Τι έχουν -ακόμη- να μας δείξουν; Σίγουρα πολύ όμορφα πράγματα...