fbpixel

Search icon
Search
Emily in Paris: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη season 3 της αγαπημένης σειράς του Netflix
ARTS & CULTURE

Emily in Paris: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη season 3 της αγαπημένης σειράς του Netflix

Αποφάσεις, ανατροπές, μόδα και... french love


Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές του Netflix και δεν είναι τυχαίο, ότι εκατομμύρια γυναίκες -αλλά κι άνδρες- περίμεναν με μεγάλη αγωνία τη season 2, που έκανε πρεμιέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα στη γνωστή πλατφόρμα. Η σειρά Εmily in Paris ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν για τις φετινές γιορτές κι η αλήθεια είναι, ότι κι η 2η σεζόν -με τα δέκα νέα επεισόδια- είχε να μας δώσει πολλά! Ιδιαίτερα fashion και beauty looks, romance, νέους χαρακτήρες και πολλές-πολλές εικόνες από τη γαλλική πρωτεύουσα, που λατρέψαμε! Πόσο έτοιμοι είμαστε όμως για το... επόμενο βήμα;

Μπορεί να είναι αρκετά νωρίς ακόμα και να μην έχει γίνει καν γνωστό το πότε θα ακολουθήσει η season 3, ωστόσο, ήδη υπάρχουν μικρά hints που μας δίνουν μία ιδέα για το τι θα ακολουθήσει. Συνεχίστε να διαβάζετε, για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αγαπημένη σειρά.

Η Emily ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες!

Season 3

emily-in-paris-season-2-netflix-internet-users-amused-by.jpg

Στο τελευταίο επεισόδιο της season 2, η Εmily δείχνει πιο σίγουρη από ποτέ και μοιάζει αποφασισμένη να κάνει το μεγάλο βήμα. Όμως, για μία ακόμη φορά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένει. Τι θα γίνει με τον Gabriel και τον Alfie; Θα μείνει στο Παρίσι; Η απάντηση θα δοθεί -όπως όλα δείχνουν- στη νέα σεζόν, αν κι η Lily Collins δε θέλησε να δώσει το παραμικρό στοιχείο, σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Ακόμη κι εγώ δε γνωρίζω ακόμη την απόφαση της Emily. Συνέχεια ρωτάω και προσπαθώ να καταλάβω. Αλλά όποια κι αν είναι αυτή, νομίζω ότι θα συνοδεύεται από αρκετό... δράμα. Φυσικά, η μόδα θα αποτελεί και πάλι βασικό συστατικό της νέας σεζόν, όπως κι ο ρομαντισμός», ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κι ο δημιουργός της σειράς, Darren Star, ο οποίος πάντως μας έδωσε την εντύπωση ότι ίσως να δούμε μία διαφορετική, Emily από εδώ και πέρα, σημειώνοντας: «Έχω μία -σχεδόν- ολοκληρωμένη εικόνα για την Εmily, αλλά το θέμα είναι πως δεν υπάρχει στην πραγματικότητα σωστή επιλογή. Δεν υπάρχει κάποια απόφαση, που ξαφνικά θα κάνει τα πράγματα καλύτερα και θα αφήσει τους πάντες ικανοποιημένους. Νομίζω ότι η Emily πολλές φορές επιλέγει το να ευχαριστήσει τους πάντες και θα πάρει μία απόφαση που θα δυσαρεστήσει μερικούς. Θα πρέπει να μάθει να ζει με αυτό στη νέα σεζόν».

Τι θα γίνει με τον Alfie;

emily-in-paris-season-2-release-date.jpg

Από τη μία ο Gabriel, ο γοητευτικός Γάλλος chef, που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της Emily κι από την άλλη, o Alfie, ο Βρετανός businessman με το σαγηνευτικό του στιλ, που μοιάζει διατεθειμένος να αλλάξει όλη την καθημερινότητά του για την Emily. Τι θα συμβεί στην season 3; Αρχικά, πρέπει -πια- να θεωρείται σίγουρο ότι θα ξαναδούμε στην οθόνη μας τον Lucien Laviscount, που έκανε δυναμική είσοδο στη 2η σεζόν και συγκέντρωσε επάνω του όλα τα βλέμματα. Κακά τα ψέματα, όλες μας λατρέψαμε την ιδιαίτερη προφορά και τον μυστηριώδη χαρακτήρα του και προφανώς, μας χαροποιεί το γεγονός ότι θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την παρουσία του Alfie στη σειρά.

image-6hOoT.jpg

«Ποιος γνωρίζει τι θα γίνει στην season 3; Η περασμένη χρονιά ήταν η καλύτερη στη ζωή μου! Πέρασα φανταστικά στα γυρίσματα κι ήταν χαρά μου, να δουλεύω με τέτοιους ανθρώπους. Οπότε, σε περίπτωση που επιστρέψω όντως στη νέα σεζόν, θα είμαι χαρούμενος. Σημασία έχει να κάνω καλή δουλειά, ενσαρκώνοντας το ρόλο μου», ανέφερε ο Lucien Laviscount, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Netflix. Ο ίδιος, δε θέλησε να δώσει σαφή απάντηση για το ρόλο του, ωστόσο, μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι ο Alfie θα κάνει μεγαλειώδες comeback!

All about fashion

emily-in-paris-season-2-9-1640117353.jpg

Ένας από τους λόγους που μας έκαναν να αγαπήσουμε τη συγκεκριμένη σειρά, ήταν αναμφίβολα τα fashion looks και τα ξεχωριστά outfits των πρωταγωνιστών. Έντονα prints, bold χρώματα, διαφορετικές υφές, ανατρεπτικοί συνδυασμοί... Αυτά, είναι μερικά μόνο από όσα είδαμε και στην season 2 του Emily in Paris. Όπως και τα chic looks της Sylvie και της Camille, αλλά και τα ανατρεπτικά σύνολα τόσο της Emily, όσο και της Mindy. Τι να περιμένουμε στη συνέχεια; Η costume designer, Marylin Fitoussi μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ να δημιουργήσει άκρως εντυπωσιακά, unforgettable outfits που ίσως να μας... θυμίσουν κάτι!

Η σχεδιάστρια, φλερτάρει έντονα με την ιδέα να επαναφέρει συγκεκριμένα outfits -κυρίως της Emily- από τη season 1 κι όπως εξήγησε: «Το όνειρό μου για την 3η σεζόν είναι να ανακυκλώσω κάποια ρούχα από την 1η. Δεν ξέρω ακόμη αν μπορούμε να το κάνουμε, αλλά θα ήθελα να δούμε ξανά μερικά από τα πιο iconic outfits, διαμορφωμένα με λίγο διαφορετικό τρόπο. Το αποτέλεσμα πιστεύω πως είναι ιδιαίτερο». Aν μη τι άλλο, πρόκειται για μία τολμηρή σκέψη, που εφόσον γίνει και πράξη, θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Μπορεί να μην έχουμε ακόμη πολλά στοιχεία στη διάθεσή μας, με φόντο τη νέα σεζόν, αλλά είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα θα μάθουμε πολλά περισσότερα για μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της χρονιάς. Stay tuned...