fbpixel

Search icon
Search
Emily in Paris: Όλα όσα γνωρίζουμε για την «καυτή» 3η σεζόν
ARTS & CULTURE

Emily in Paris: Όλα όσα γνωρίζουμε για την «καυτή» 3η σεζόν

Η πιο famous σειρά του Netflix επιστρέφει κι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!


Αν υπάρχει μία λίστα με τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές του Netflix, αναμφίβολα, έχει μία θέση σε αυτήν το Emily in Paris. Μοναδικά fashion και beauty looks, romance, έντονοι χαρακτήρες και πολλές-πολλές εικόνες από το μεθυστικό, Παρίσι, είναι μερικά μόνο από όσα θα δούμε και στην season 3 της απόλυτης girly σειράς, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου και θα μας κρατήσει συντροφιά στη διάρκεια των γιορτών. Μπορεί να μεσολαβούν αρκετές ημέρες μέχρι τότε, ωστόσο, ήδη υπάρχουν μικρά hints που μας δίνουν μία -μικρή- ιδέα για το τι θα ακολουθήσει. Συνεχίστε να διαβάζετε, για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αγαπημένη σειρά.

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει!

Δύο σεζόν γεμάτες λάμψη

1-IHd1x.webp

Το Netflix έκανε κι επίσημα -πια- την προαναγγελία για την 3η σεζόν, ενώ τα good news για τους fans της σειράς, είναι πως ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα και για την 4η σεζόν στη Γαλλία! Αυτό από μόνο του συνιστά μία πολύ σημαντική είδηση, καθώς μέχρι τώρα υπήρχε μία φημολογία, ωστόσο, τίποτα δεν έμοιαζε απόλυτα σίγουρο. Πλέον είναι γεγονός κι ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. «Ξύπνησα με τα πιο συναρπαστικά νέα. Η season 3 του Emily in Paris έρχεται και περιμένετε, έρχεται κι η Season 4! Δεν ξέρω αν η Emily θα αγαπούσε ή όχι αυτό το announcement outfit, αλλά σίγουρα θα τσίριζε. Πραγματικά σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας. Ειλικρινά, δεν μπορώ να περιμένω άλλο! Merci Beaucoup!», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η Lily Collins, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για όσα θα ακολουθήσουν. Εσείς τι λέτε;

Η ώρα της πρεμιέρας

1-nrkR0.webp

Το Netflix έκανε πραγματικότητα την υπόσχεσή του και λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο Σεπτέμβρης, ανακοινώθηκε πως η 3η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου, στη γνωστή πλατφόρμα, δηλαδή λίγο πριν τις ημέρες των γιορτών. «Αυτή είναι η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα ποτέ στη ζωή μου», λέει η Emily, στο teaser που κυκλοφόρησε κι ήδη, το κοινό αναμένει την απάντηση. Ποια θα είναι τελικά η απόφαση της πρωταγωνίστριας, που στο τέλος της 2ης σεζόν βρέθηκε σε ένα τεράστιο δίλημμα; Τι θα γίνει με τον Gabriel και τον Alfie. Η Emily ετοιμάζεται για πολλές και σημαντικές αλλαγές και προκλήσεις και το βασικό ερώτημα είναι, αν θα παραμείνει στο Παρίσι ή αν θα ετοιμάσει βαλίτσες για Λονδίνο!

Ποιοι θα χαρούν με τη μεγάλη απόφαση;

2-ysVec.webp

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Lily Collins υποστήριξε πως ούτε η ίδια δε γνωρίζει ακόμη την οριστική απόφαση της Emily. Είναι σίγουρα μία ιδιαίτερη στιγμή για την πρωταγωνίστρια της σειράς, με την γνωστή ηθοποιό να σημειώνει πως: «Ακόμη κι εγώ δε γνωρίζω ακόμη την απόφαση της Emily. Συνέχεια ρωτάω και προσπαθώ να καταλάβω. Αλλά όποια κι αν είναι αυτή, νομίζω ότι θα συνοδεύεται από αρκετό... δράμα. Φυσικά, η μόδα θα αποτελεί και πάλι βασικό συστατικό της νέας σεζόν, όπως κι ο ρομαντισμός». Από τη δική του μεριά, ο Darren Star εμφανίστηκε... αινιγματικός, με φόντο όσα θα ακολουθήσουν κι άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. «Νομίζω πως έχω εικόνα για την απόφαση της Emily κι αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικά μία σωστή επιλογή. Δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη απόφαση που θα τα κάνει όλα καλύτερα και θα τους ικανοποιήσει όλους. Νομίζω πως η Emily είναι ο ορισμός του «people pleaser» και θα πάρει τώρα μία απόφαση που δε θα τους χαροποιήσει όλους, ενώ θα πορευτεί με αυτήν και στην επόμενη σεζόν», ανέφερε ο δημιουργός της σειράς σε συνέντευξή του.

Η Emily στο Λονδίνο!

2-rgV1W.jpg

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, εκτός από τα πανέμορφα spots του Παρισιού, δεν αποκλείεται να προστεθούν στις νέες σεζόν και μερικά... bonus πλάνα από το ιδιαίτερο, Λονδίνο. Μπορεί να μη γνωρίζουμε πολλά -ακόμη- για την οριστική απόφαση της Emily, όμως, ίσως το γεγονός ότι θα υπάρξει εικόνα από τη βρετανική πρωτεύουσα, μας δίνει μικρά hints για όσα θα ακολουθήσουν!

Ο ρόλος του Lucien Laviscount

3-hVKY1.jpg

Στην season 2, έκανε δυναμική είσοδο ένα νέο, super fresh, πρόσωπο στη σειρά. Ο Alfie, ο Βρετανός businessman με το σαγηνευτικό στιλ, μπήκε στη ζωή της Emily κι από την πρώτη στιγμή, άλλαξε όλη την καθημερινότητά του γι' αυτήν. Ο Lucien Laviscount, που ενσαρκώνει τον Alfie, θα έχει ενεργό ρόλο και στη νέα σεζόν κι είναι σίγουρο πως θα καταφέρει -ξανά- να συγκεντρώσει τα βλέμματα επάνω του. Το κοινό λάτρεψε την ιδιαίτερη προφορά και τον μυστηριώδη χαρακτήρα του και προφανώς, το γεγονός ότι θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την παρουσία του στη σειρά μας δημιουργεί θετικά συναισθήματα, αν κι ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο για τη σχέση του με την Emily. «Ποιος γνωρίζει τι θα γίνει στην season 3; Η περασμένη χρονιά ήταν η καλύτερη στη ζωή μου! Πέρασα φανταστικά στα γυρίσματα κι ήταν χαρά μου, να δουλεύω με τέτοιους ανθρώπους. Οπότε, σε περίπτωση που επιστρέψω όντως στη νέα σεζόν, θα είμαι χαρούμενος. Σημασία έχει να κάνω καλή δουλειά, ενσαρκώνοντας το ρόλο μου», ανέφερε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του και κάπως έτσι, έδειξε σε όλους πως είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στη σειρά.

Εντυπωσιακά outfits

tres-chic-new-photos-emily-in-paris-season-3-fashions-have-arrived.webp

Η μόδα, είναι από τα βασικά συστατικά της σειράς και σίγουρα, δεν είναι η Emily η μοναδική που μαγνητίζει τα βλέμματα με τα outfits της. Αυτό που ίσως δεν περίμεναν πολλοί, είναι το γεγονός ότι μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να κάνουν comeback κάποια από τα iconic pieces που φόρεσε η πρωταγωνίστρια στις προηγούμενες σεζόν, στην season 3! Η Marylin Fitoussi αποκάλυψε πως πρόθεσή της είναι να υπάρξουν μερικά recycled costumes από την πρώτη σεζόν, σημειώνοντας «Θα ήθελα πολύ να ανακυκλώσω κάποια ρούχα από την 1η σεζόν. Δεν ξέρω ακόμη αν μπορούμε να το κάνουμε, αλλά θα ήθελα να δούμε ξανά μερικά από τα πιο iconic outfits, διαμορφωμένα με λίγο διαφορετικό τρόπο. Το αποτέλεσμα πιστεύω πως θα είναι πολύ ιδιαίτερο», ανέφερε η γνωστή costume designer και φυσικά, περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τα νέα, ανανεωμένα looks της Emily.