fbpixel

Search icon
Search
Εδώ θα βρείτε ένα σκηνικό χριστουγεννιάτικης αίγλης που συνδυάζεται με μια μοναδική εμπειρία φαγητού
CITY VIBES

Εδώ θα βρείτε ένα σκηνικό χριστουγεννιάτικης αίγλης που συνδυάζεται με μια μοναδική εμπειρία φαγητού

Στο Mazu Bar Restaurant η ατμόσφαιρα απογειώνεται με τα πιο αξέχαστα εορταστικά πάρτι!


Η κομψότητα, η πολυτέλεια, αλλά και η γοητεία μιας άλλης εποχής, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με φόντο το γραφικό Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην Παλιά Παραλία, προτείνοντας ένα σκηνικό αριστοτεχνίας που συνδυάζει μια ξεχωριστή εμπειρία φαγητού και ποτού στο επιβλητικό εσωτερικό, αλλά και το μπαρ του Mazu.

Οι καλύτερες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις τιμούν την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου. Το εστιατόριό του παρουσιάζει έναν ιδιαίτερο οδηγό γαστρονομίας με γεύσεις από τις μεσογειακές ακτές και ελληνικά πιάτα, με έμφαση τόσο στο καλό κρέας όσο και στο φρέσκο ψάρι. Την ίδια στιγμή, η γωνιά του επιβλητικού του μπαρ θα σας μαγέψει με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά της. Σε αυτήν θα ανακαλύψετε μια λίστα από μεθυστικά cocktails, όπως και μια εξίσου «ψαγμένη» wine list από τους ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες, αλλά και premium ετικέτες για τους πιο απαιτητικούς.

Φιλοσοφία των ανθρώπων του Mazu είναι ότι το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή, αλλά μια πύλη προς τον πολιτισμό, την παράδοση και τη σύνδεση με τη φύση. Γι’ αυτό και έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν μια εμπειρία που ξεπερνά το πιάτο.

Τις φετινές γιορτές, το Mazu γίνεται ο ιδανικός downtown προορισμός για όσους αγαπούν τα holiday parties αλλά και τις ιδιαίτερες γαστρονομικές περιπέτειες. Από το πρωί έως το βράδυ, αποτελεί το απόλυτο meeting place, όπου θα δώσετε ραντεβού για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

unnamed.jpg

THE EVENTS

24/12

Παραμονή Χριστουγέννων, από τις 14:00 μέχρι τις 20:00, οι μουσικές επιλογές του DJ Ανδρέα Κουνδουράκη θα ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη. Μετά τις 21:00, ετοιμαστείτε για το πιο ατμοσφαιρικό χριστουγεννιάτικο δείπνο με live σαξόφωνο.

25/12

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, απολαύστε το festive menu υπό τους μελωδικούς ήχους live σαξοφώνου.

31/12

Το απόλυτο New Year’s Eve party στήνεται από τις 14:00 κι έπειτα με τον DJ Μario Touloumtzi να επιλέγει τις πιο ανεβαστικές μουσικές. Μετά τις 21:00 το Mazu υποδέχεται το 2024, και κάνει αλλαγή χρονιάς με την πιο εορταστική και χαρούμενη διάθεση!

1/1

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, το one-of-a-kind μενού του ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο βράδυ του νέου έτους υπό τις πιο καθηλωτικές jazz μελωδίες.

Info: Λεωφ. Νίκης 7, τηλ.: 2311 218046, Facebook: Mazu, Instagram: @mazu_thessaloniki, www.mazu.gr