fbpixel

Search icon
Search
Earth: H αγαπημένη φυσική τάση διακόσμησης για το σπίτι
INTERIORS

Earth: H αγαπημένη φυσική τάση διακόσμησης για το σπίτι

Η οικειότητα και η ζεστασιά είναι γήινες και εμπνευσμένες από τη φύση


Earth είναι η τάση της σύγχρονης γήινης κι ανεπιτήδευτης διακόσμησης του σπιτιού που θα αγαπηθεί περισσότερο από όλες. Ελαφρώς ρουστίκ και απίστευτα μοντέρνο, αυτό το στιλ διακόσμησης αντανακλά τα χρώματα, την εμφάνιση και τις υφές της φύσης. Οι ζεστές ουδέτερες αποχρώσεις της γης όπως του καφέ, του μπεζ και του ζεστού γκρι είναι καταπραϋντικές και μας βοηθούν να γειωθούμε και να δημιουργήσουμε μια αρμονική ατμόσφαιρα.

madum3.png

Εναρμονίζουμε το σπίτι μας με τη φύση του Earth

Το υπνοδωμάτιο είναι ο πρώτος χώρος του σπιτιού στον οποίο αποζητάμε να χαλαρώσουμε. Για το Earth look επιλέγουμε έπιπλα και διακοσμητικά από φυσικά υλικά όπως το ξύλο και η τερακότα που θα δώσουν βάθος και οικεία ατμόσφαιρα στο χώρο. Το επίκεντρο του υπνοδωματίου είναι φυσικά το κρεβάτι το οποίο θα ντύσουμε με υφάσματα που έχουν μαλακή υφή. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα σετ παπλωματοθήκης ή ένα χουχουλιάρικο κουβερτοπάπλωμα σε γήινους τόνους και να μεταμορφώσουμε το υπνοδωμάτιο στη δική μας earthy όαση χαλάρωσης.

nima-m7a6997.jpg

Για να δημιουργήσουμε τo timeless γήινο καθιστικό με τη φρέσκια Earth άποψη είναι πολύ σημαντικές οι υφές και η χρωματική παλέτα που θα επιλέξουμε για τα ριχτάρια, τα χαλιά και τα μαξιλαράκια. Κι εδώ τα χρώματα που επιλέγουμε είναι σε καφέ, μπεζ ή γκρι τόνους. Στη διακόσμηση και στα έπιπλα προτιμάμε τα φυσικά υλικά όπως το ακατέργαστο ξύλο, η πέτρα και η τερακότα. Θέλουμε να αποπνέει άνεση και ανεπιτήδευτη ρουστίκ αισθητική.

jaden.png

Η Earth τάση ταιριάζει σε όλο το σπίτι και ειδικά στο μπάνιο, όπου θα μας χαλαρώνει μετά από μια κουραστική μέρα. Με πετσέτες και πατάκια σε γήινες αποχρώσεις και όμορφα χειροποίητα σαπούνια που μυρίζουν υπέροχα και ταυτόχρονα διακοσμούν, το μπάνιο μας θα θυμίζει spa.

nima-img-0026-2.jpg

Τα τελευταία χρόνια περάσαμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και ξεκινήσαμε να στρεφόμαστε προς τις φυσικές επιρροές που διατηρούν χαλαρωτικό και άνετο το χώρο μας. Φέτος, αναζητούμε μια χρονιά αναζωογόνησης και νέα ξεκινήματα που έρχονται με την τάση Earth. Γνωρίστε τη στη νέα συλλογή της NIMA HOME.