fbpixel

Search icon
Search
ECO GLOW

Earth Day: Τελικά τα οικολογικά beauty products κάνουν όλα όσα υπόσχονται;

Ένα προϊόν έρχεται για να αποδείξει όλα τα όσα θέλετε


Earth Day: Τελικά τα οικολογικά beauty products κάνουν όλα όσα υπόσχονται;

Με την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας να είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Η Ημέρα της Γης (Earth Day) και φέτος γίνεται το απόλυτο θέμα συζήτησης και επεκτείνεται ακόμη περισσότερο και στον beauty κόσμο. Τα υλικά γίνονται βιώσιμα, οι συσκευασίες ξεχωρίζουν για τον οικολογικό τους χαρακτήρα και τελικά όλα δείχνουν πως τα προϊόντα που προκύπτουν είναι πιο updated και ενημερωμένα από ποτέ. 

Η «sustainable ομορφιά» είναι ένας από τους πιο έντονους όρους του κλάδου τα τελευταία χρόνια. Αυτό που κάποτε ήταν ένα μικρό κίνημα γύρω από επωνυμίες με περιβαλλοντική συνείδηση ​​έχει γίνει μια ταχέως αναπτυσσόμενη κι εξελισσόμενη κατηγορία ομορφιάς. Καθώς οι καταναλωτές συνειδητοποιούν τη βαρύτητα της περίσσειας πλαστικών και μη ανακυκλώσιμων συσκευασιών, καθώς και των συστατικών που θέτουν σε κίνδυνο τα οικοσυστήματα, έχει υπάρξει μια ώθηση για βελτίωση στη φροντίδα του δέρματος, στη φροντίδα των μαλλιών, στο μακιγιάζ και στο άρωμα.

p22.jpg

Έτσι, το Mineral 89 Booster της Vichy, που αποτελεί την καθημερινή δόση δύναμης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας, αποκτά ενισχυμένη αποτελεσματικότητα και νέα ακόμη πιο οικολογική γυάλινη συσκευασία, με καθαρότερη σύνθεση χωρίς συντηρητικά. Πιο συγκεκριμένα, είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευασμένη από 25% ανακυκλωμένο γυαλί, καθώς και 23% πιο ελαφριά, σε σύγκριση με την προηγούμενη.

Διαμορφώνοντας ξανά την επιδερμίδα

Με την υπόσχεση της 71% περισσότερης ενδυνάμωσης της επιδερμίδας αυτό το προϊόν αποτελεί το απόλυτο serum ενυδάτωσης. Οι λάτρεις της ομορφιάς γνωρίζουν πως από μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης δε μπορούν να απουσιάζουν τα αγαπημένα serums που μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν το πρόσωπο με τα μοναδικά τους συστατικά. Έχοντας τη θέση του μετά τον καθαρισμό το Mineral 89 Booster της Vichy, αποτελεί έναν συνδυασμό Ιαματικού Μεταλλικού νερού της Vichy, σε συγκέντρωση 89%, και Υαλουρονικού οξέος φυσικής προέλευσης.

 In need

In need

Mineral 89 booster, Vichy

SEE MORE
 

Ενισχυμένο από τη φύση με 15 απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, το Mineral 89 Booster ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό, εξασφαλίζοντας την αντοχή και τη προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Ο επιδερμιδικός φραγμός είναι η πρώτη γραμμή άμυνας της επιδερμίδας και προστατεύει από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, όπως η ρύπανση, ο άνεμος και οι εναλλαγές της θερμοκρασίας. Όταν εκείνη εξασθενεί, χάνει νερό και μέταλλα με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται και να αποκτά θαμπή όψη. Με το Mineral 89 Booster, μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα είναι και δείχνει περισσότερο ενυδατωμένη, τονωμένη και λαμπερή! 

psichosomatika-2.jpg

Κατάλληλο για όλους

Έχοντας αποδείξει μέσα από κλινικές μελέτες πως προσφέρει 21% περισσότερη τόνωση, 24% περισσότερη ενυδάτωση και 71% περισσότερη ενδυνάμωση κρίνεται απόλυτα κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες. Το Mineral 89 Booster είναι ένα προϊόν ιδανικό για όλους τους φωτότυπους και τους τύπους επιδερμίδας - ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες - ενώ η υδάτινη υφή του απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας αναζωογόνηση και λάμψη. Επιπλέον, αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά genderless skincare προϊόντα, που μπορεί να αποτελέσει must-have τόσο στην γυναικεία όσο και στην ανδρική ρουτίνα περιποίησης.

Όλα όσα χρειάζεστε για την εφαρμογή του

Φυσικά, για να δείτε όλα τα θεαματικά αποτελέσματα στην υφή, τη λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδα σας το μόνο που μένει για εσάς είναι η κατάλληλη εφαρμογή. Εντάξτε τα στη feel-good ρουτίνα σας και πείτε “ναι” στις 2-3 θαυματουργές σταγόνες από το Mineral 89 Booster σε καθαρή επιδερμίδα, πρωί και βράδυ. Αποτελώντας το πρώτο βήμα του προγράμματος περιποίησής σας και με «παροχή» ισχυρών συστατικών θα γίνει αυτό που η επιδερμίδα σας θα λατρέψει. Απλώστε το με απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, γύρω από την περιοχή των ματιών, στον λαιμό και στο ντεκολτέ, χρησιμοποιώντας παράλληλα αυτόν το χρόνο σαν το δικό σας meditative space. Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα στους ειδικούς...