fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Δύο online προορισμοί μόδας που μετατρέπουν το shopping σε μια μοναδική εμπειρία

To malvez.gr & το closetkal.gr έχουν όλα όσα αναζητάτε


Δύο online προορισμοί μόδας που μετατρέπουν το shopping σε μια μοναδική εμπειρία

H νέα digital πραγματικότητα καθορίζει πλέον την καθημερινότητά μας κι έχει μετατρέψει το shopping σε μια πρωτόγνωρη, απολαυστική εμπειρία! Μ’ ένα μόνο click, μέσω της οθόνης του υπολογιστή ή του κινητού σας, μπορείτε ν’ αποκτήσετε όσα ονειρεύεστε, με άνεση και ευκολία.

Παρακάτω, γνωρίστε δύο μοναδικά e-shops που θα κάνουν τις επόμενες αγορές σας άκρως απολαυστικές!

Malvez.gr

malvez-1.jpg
Αρωματικά κεριά, malvez.gr

Το lifestyle brand malvez καταφέρνει μέσα από το ιντερνετικό του selling spot να μετουσιώνει εύκολα το όραμά του για μια στιλάτη και όμορφη καθημερινότητα σε déco ιδέες. Σύμφωνα με τη δημιουργό του, Μαλβίνα Σαραντίτη: «Με το online shopping ο καταναλωτής έχει τον χρόνο να σκεφτεί τους συνδυασμούς και τις αγορές του χωρίς πίεση, στον χώρο του. Και, φυσικά, να παραλάβει με άνεση στο σπίτι του».

The objects

Στο malvez.gr ανακαλύψτε αντικείμενα χρηστικά με γνώμονα το design, την καλαισθησία και τη διαφορετικότητα. Τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα, στηρίζοντας μικρές παραγωγικές μονάδες και τη βιώσιμη ελληνική παραγωγή.

Με πιο δημοφιλείς επιλογές τους κρίκους για πετσέτες φαγητού, τα sous plats, τα κεριά με νότες Beach, Poudre, Oud Noir και Ginger Honey και τα κεραμικά, η συλλογή ολοκληρώνεται από πρωτότυπα sous verts, δίσκους από λάκα, δέρμα ή ψάθα, πιάτα, μπολ, επίτοιχα φωτιστικά και μαξιλάρια.

Tip: Το mix and match και τα θεματικά art de la table είναι το κλειδί στην περιήγησή σας. Κάντε focus στις art déco options, τις καλοκαιρινές προτάσεις και τα tropical jungles designs.

Info: Τηλ. 210 7238164

Closetkal.gr

closetkal-1.jpg
Κολιέ, closetkal.gr

Ξεκινώντας να δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος μέσω των social media κι έχοντας πλέον το δικό της e-shop -και showroom-, η εταιρία ClosetKal ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και τις επιθυμίες κάθε γυναίκας, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και την προσωπική αισθητική των δημιουργών της. Διαθέτει μια τεράστια ποικιλία κοσμημάτων, που διαρκώς ανανεώνεται, ενώ μέσω της online πλατφόρμας, με τ’ απαραίτητα info για κάθε αξεσουάρ, η περιήγηση θα γίνει πραγματικός εθισμός.

The accessories

Μέσα από μια εντυπωσιακή γκάμα κομψών επιλογών σε χρυσό και ασημί, μπορεί κανείς να βρει κοσμήματα για όλες τις ώρες της ημέρας και κάθε τύπο γυναίκας. Από μικρούς κρίκους για το αφτί μέχρι δαχτυλίδια και συνδυασμούς με κολιέ και βραχιόλια για το απόλυτο layering, έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας και κυριολεκτικά να λάμψετε. Tip: Top trend για φέτος αποτελεί το mix and match από δαχτυλίδια για all day looks, τα διακριτικά σκουλαρίκια, καθώς και τα combos διαφορετικών αλυσίδων στον λαιμό.

Showroom: Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 31, 1ος όρ., τηλ. 2311 262124, Instagram: closetkal, Facebook: ClosetKal, www.closetkal.gr

1

Ring

Closetkal.gr BUY HERE

2

Napkin Rings

Malvez.gr BUY HERE

3

Earrings

Closetkal.gr SEE MORE

4

Ceramic Vase

Malvez.gr BUY HERE