fbpixel

Search icon
Search
Dua Lipa: Οι διακοπές στην Ελλάδα και το μαγικό νησί που κέρδισε μία θέση στην καρδιά της
PEOPLE & MOMENTS

Dua Lipa: Οι διακοπές στην Ελλάδα και το μαγικό νησί που κέρδισε μία θέση στην καρδιά της

Οι αφίξεις των A-listers συνεχίζονται!


Το γεγονός ότι η Ελλάδα αποτελεί must-visit προορισμό για το καλοκαίρι, είναι πλέον κάτι παραπάνω από γνωστό. Όπου κι αν επιλέξει να βρεθεί κανείς, είναι σίγουρο πως θα περάσει μαγικές διακοπές, απολαμβάνοντας δροσερές βουτιές κάτω από τον καυτό ήλιο και ατελείωτες βόλτες στα πανέμορφα τοπία και δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι κι οι πιο λαμπεροί celebrities αγαπούν ιδιαίτερα τη χώρα μας. 

Για μία ακόμη summer-season, έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα A-listers από κάθε γωνιά του κόσμου, με την Dua Lipa να λέει ένα μεγάλο «ναι» στην Σίφνο, αλλά και στην Αθήνα και να δηλώνει ερωτευμένη με τη χώρα μας. Συνεχίστε να διαβάζετε, για να μάθετε ποιοι A-list celebrities βρίσκονται ή βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας.

Η Ελλάδα έχει ξανά την τιμητική της!

Το ταξίδι της Dua Lipa

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, φιγουράρει ψηλά στη λίστα με τις πιο hot τραγουδίστριες παγκοσμίως, με εκατομμύρια fans και πιστούς followers στα social media. Η Dua Lipa, έκανε κάπως έτσι την καλύτερη διαφήμιση στην χώρα μας, καθώς βρέθηκε στην μαγευτική Σίφνο και στην Αθήνα και μοιράστηκε πολλές από τις προσωπικές της στιγμές, μέσα -κυρίως- από το Instagram. Η Lipa, βρέθηκε μαζί με τον Γάλλο director, Romain Gavras -αρχικά- στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων και μαγνήτισε τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Η πασίγνωστη performer, μοιράστηκε -μεταξύ άλλων- εικόνες από τις βουτιές, τις βόλτες της στο νησί, αλλά και τα εντυπωσιακά της outfits, δίνοντας μία «γεύση» στους followers της από τις summer-vacation της, μαζί με τον αγαπημένο της.


Μετά από τη Σίφνο, η Dua Lipa έκανε μία... στάση και στην Αθήνα και δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την Ακρόπολη. Η διάσημη τραγουδίστρια, επέλεξε ένα casual outfit και πόζαρε με αρκετά χαλαρή διάθεση στον φωτογραφικό φακό, ποστάροντας -ξανά- πολλές διαφορετικές φωτογραφίες από την παρουσία της εκεί και τη βόλτα της, κάτω από τον καυτό ήλιο, που όπως φαίνεται δεν την εμπόδισε σε καμία στιγμή. Ο αγαπημένος της, Romain Gavras, ήταν αυτός που απαθανάτισε τις στιγμές της στην Ακρόπολη, με το ζευγάρι να περνάει χαλαρές στιγμές στην Ελλάδα, πριν να ετοιμάσει εκ νέου βαλίτσες, για τον επόμενο προορισμό του. Όπως φάνηκε, η πασίγνωστη performer απόλαυσε περισσότερο από ποτέ την παραμονή της στην Ελλάδα, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική ομορφιά της μέσα από τα posts και τα stories της και σίγουρα, θα επιστρέψει σύντομα σε αυτήν, αφού κέρδισε αμέσως μία θέση στην καρδιά της.


A-listers στην Ελλάδα

Claudia Schiffer

Λατρεύει την Ελλάδα και σε κάθε ευκαιρία, προγραμματίζει σύντομες αποδράσεις σε αύτην, απολαμβάνοντας το πιο αυθεντικό, το πιο καυτό καλοκαίρι. Αυτή τη φορά, η Claudia Schiffer επέλεξε τις Σπέτσες για τις διακοπές της, με το θρυλικό μοντέλο, που έγραψε τη δική του ιστορία στoν fashion-world, να μοιράζεται προσωπικές του στιγμές μέσα από το Instagram. Η Schiffer, επισκέφθηκε τις Σπέτσες μαζί με την καλή της φίλη και αισθητικό, Uta Huesch, με τις δύο γυναίκες να διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας, κατά την παραμονή τους σε αυτήν. «Τίποτα δεν είναι σαν τα ψώνια με την καλύτερή μου φίλη», ανέφερε το διάσημο top-model σε ένα από τα posts της και κάπως έτσι, μας έκανε να την αγαπήσουμε λίγο περισσότερο. Αυτή -βέβαια- δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στην Ελλάδα, καθώς και πέρυσι ταξίδεψε στη χώρα μας για τις διακοπές της κι όπως φαίνεται, κέρδισε αμέσως μία θέση στην καρδιά της.


Ana De Armas 

Μία ακόμη Hollywood star, που είχε την ευκαιρία να βρεθεί πρόσφατα στην Ελλάδα, είναι και η Ana De Armas, με αφορμή το γεγονός ότι ήταν καλεσμένη στο κλειστό event της Louis Vuitton στο Ηρώδειο για να παρουσιάσει την high-end συλλογή κοσμημάτων της. Η πασίγνωστη ηθοποιός ήταν υπέρλαμπρη και δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς σε κάθε της εμφάνιση, μαγνήτισε τα βλέμματα. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ, η De Armas μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες μέσα από τα social media της, συνδυάζοντας με τον πιο ιδανικό τρόπο μία σύντομη summer απόδραση, με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Win-win!


Nicole Scherzinger

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, την Ελλάδα επισκέφθηκε και η Nicole Scherzinger, με την super εντυπωσιακή τραγουδίστρια να καταφθάνει στη χώρα μας, χωρίς να έχει αποκαλύψει ακριβώς με λεπτομέρειες την τοποθεσία της. Πάντως κι αυτή με τη σειρά της μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μέσα από τα social media και βάζει τους followers της στο απόλυτο summer-mood, διαφημίζοντας ιδανικά τη χώρα μας, σε κάθε γωνιά του κόσμου. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Scherzinger βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς το ίδιο έχει κάνει και στο παρελθόν, ενώ σε συνεντεύξεις της κατά καιρούς έχει μιλήσει με τα καλύτερα σχόλια για την ομορφιά αυτού του τόπου και δεν κρύβει, πως έχει αποκτήσει μία θέση στην καρδιά της.


Για μία ακόμη summer-season, οι A-list celebrities διαφημίζουν με τον πιο ιδανικό τρόπο την Ελλάδα κι εμείς, χαιρόμαστε πολύ γι' αυτό!

Feature image source: @dualipa