fbpixel

Search icon
Search
Dreamers: Αυτή είναι η νέα συλλογή με τα πιο fashionable αξεσουάρ του καλοκαιριού
FASHION NEWS

Dreamers: Αυτή είναι η νέα συλλογή με τα πιο fashionable αξεσουάρ του καλοκαιριού

Η Nine West αγκαλιάζει την θηλυκότητα της καθεμιάς μας


Κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα κι ενημερώνεται για τις τάσεις και τις fashion εξελίξεις επιθυμεί να έχει μία ολοκληρωμένη συλλογή, η οποία όχι μόνο θα τις χαρίσει ποικιλία κι ευελιξία, αλλά παράλληλα θα τη βοηθήσει να εντυπωσιάσει με κάθε της κίνηση. Τι μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό; Μα φυσικά τα πιο stylish αξεσουάρ -it bags & shoes- τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός fashionable look. 

Κάπως έτσι λοιπόν και η Nine West, τιμά τις γυναίκες που δεν σταματούν να ονειρεύονται, αυτές τις δυναμικές προσωπικότητες που δημιουργούν, ανοίγοντας τον δρόμο και στις υπόλοιπες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Αυτή η φιλοσοφία του οίκου, αποτυπώνεται μοναδικά στη νέα καμπάνια με one-of-a-kind shoe designs και αξεσουάρ της καινούριας συλλογής του, με τίτλο Dream with Determination, τα οποία είναι εδώ για να αποτελέσουν την πηγή έμπνευσής σας, ώστε να αναδείξετε μαζί τους outfits, που θα μείνουν αξέχαστα τόσο σε εσάς, όσο και στους γύρω σας. 

shot-1-182.jpg

Η ανοιξιάτικη συλλογή της Nine West, αγκαλιάζει τη θηλυκότητα και τις γυναίκες που θέλουν να νιώθουν δυναμικές & κομψές σε κάθε εμφάνιση. Άλλωστε όλες μας πλέον έχουμε την ανάγκη να δημιουργούμε σύνολα που θα μπορούμε να τα φορέσουμε all day long, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε απολύτως τίποτα. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι την απογευματινή βόλτα, αλλά και τα after drinks μας. Αυτό είναι και το mentality των γυναικών που προσπαθούν να επιτύχουν τους στόχους τους κάνοντας ένα βήμα τη φορά -όλων εκείνων που δεν δέχονται το όχι ως απάντηση.

Η spring/summer '21 καμπάνια εστιάζει σε «ονειροπόλες» και πρωτοπόρες γυναίκες με διαφορετικό υπόβαθρο, που τις ενώνει ένας κοινός στόχος: η επιμονή στην επιτυχία. Μία από αυτές είναι και η Aube Jolicoeur: μία αυτοδίδακτη χορεύτρια, μοντέλο, μητέρα και επίδοξη σκηνοθέτης, που γεννήθηκε στην Αϊτή και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ήταν μόλις 9 ετών. Η Aube συνεχίζει να δίνει πίσω στην χώρα γέννησής της, χρηματοδοτώντας η ίδια την εκπαίδευση παιδιών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνεχίσουν τα μελλοντικά τους όνειρα με φιλοδοξία.

H Aube πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της εταιρίας, αναδεικνύοντας όλα τα σχέδια που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα της. Πέδιλα, σανδάλια, sneakers, γόβες και τσάντες όπως εντυπωσιακά satchel, shopper bags, crossbodies και κομψά pouches στα οποία κυριαρχούν τα παιχνιδιάρικα μοτίβα, το κροκό, τα ψάθινα στοιχεία σε συνδυασμό με τις διακριτικές ή πιο έντονες μεταλλικές λεπτομέρειες.

shot-5-213.jpg

Μία συλλογή, στην οποία κυριαρχούν τα ανοιξιάτικα χρώματα αλλά και όλες οι τάσεις της σεζόν, όπως το λευκό, το πορτοκαλί, το τυρκουάζ & οι μεταλλικές αποχρώσεις του χρυσού και του ασημί, εστιάζοντας σε θηλυκές γραμμές με τσάντες, αξεσουάρ και υποδήματα που θα ολοκληρώσουν κάθε outfit χαρίζοντας κομψότητα και στιλ.

Our choices

Strappy sandals 

1-sg5NV.jpg

Τα strappy sandals είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων σεζόν. Έχουν την ικανότητα να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκες και παράλληλα να τονίζουν τα δυνατά της σημεία. Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ ταιριάζουν μοναδικά με mini ή maxi μήκη, τόσο σε φορέματα όσο και σε φούστες, διότι κολακεύουν τα πόδια σας. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανακαλύψετε το σχέδιο που σας ταιριάζει αλλά και το χρώμα που θα αναδείξει την επιδερμίδα σας. Αν δεν έχετε ήδη ένα στην κατοχή σας δεν πρέπει να το καθυστερείτε άλλο, τώρα έχει έρθει η στιγμή. 

All time classic 

1-1.jpg

Η ανάγκη για διαχρονικότητα είναι πλέον δεδομένη. Γι΄αυτό το λόγο θέλουμε να επενδύουμε σε κομμάτια, τα οποία θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια και θα μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Οι τσάντες σε ουδέτερες αποχρώσεις ανήκουν σ' αυτήν την κατηγορία. Μπορείτε να κινηθείτε στους τόνους του μπεζ, του καφέ και του ταμπά για να ξεφύγετε από τα κλασικά λευκό και μαύρο. Μία tote bag θα απογειώσει κάθε σας εμφάνιση και θα σας χαρίσει extra πόντους. 

Bold colours

1-2.jpg

Για τις γυναίκες που λατρεύουν τους πειραματισμούς και δε διστάζουν να «παίξουν» με την εικόνα τους, τα έντονα χρώματα που κυριαρχούν τη φετινή σεζόν είναι αυτό που αναζητούσαν. Αν δε νιώθετε ακόμα έτοιμες να τα εντάξετε στα βασικά σας κομμάτια, τα παπούτσια σας είναι η κατάλληλη επιλογή. Είτε προτιμήσετε τα σανδάλια είτε τα sneakers, το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό. Κινηθείτε σε φωτεινές αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν άψογα με το καλοκαίρι και τις ηλιόλουστες μέρες.


Παρακολουθήστε το video της εμπνευσμένης καμπάνιας:

Η Nine West αποτελεί συνώνυμο του διαχρονικού, γυναικείου στυλ, μετατρέποντας τις βασικές τάσεις της μόδας σε συλλογές υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ που φοριούνται εύκολα σε κάθε στιλ. Έχει παγκόσμια παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, σε πολυκαταστήματα, ομώνυμα καταστήματα, outlets, shop-in-shops και ηλεκτρονικό εμπόριο με συνολικά πάνω από 3.000 σημεία διανομής σε όλο τον κόσμο.

Info:

Η νέα συλλογή της Nine West είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Global account: @ninewestgreece